Uncategorized

Skirtumas tarp tikro žmogaus ir sorosinio “patrioto”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Skirtumas

Norite, aš jums ant pirštų paaiškinsiu, kuo skiriasi „kvaila vata“ nuo “demokratiškų” JAV naudingų idiotų bei „Ukrainos patriotų“?


Man, kvailam vatai, gaila VISŲ vaikų.
Man vienodai gaila Donbaso vaikų ir gaila mergaitės, kuri žuvo Vinicoje.
Man gaila Palestinos vaikų, apšaudomų Izraelio – ir apie tai aš rašiau ne kartą.
Man gaila Jemeno vaikų, kuriuos žudo Saudo Arabija – ir aš nuolat tai primenu. Ne taip, kaip Bidenas, kuris prisiminė Khashoggi nužudymą tik tada, kai jam buvo atsisakyta parduoti naftą (o apie vaikus jie ir neprisiminė).
Dar daugiau, man būtų „politiškai korektiška“ pamiršti Jemeno vaikus, nes Saudo Arabija dabar daro tai, kas naudinga Rusijai. Bet aš vis tiek apie tai rašau.
Man gaila Irako ir Afganistano, Sirijos ir Libijos vaikų. Ir aš apie tai rašau. „Lietuvos blue-yellow patriotai“ niekada jų neprisimena. Mat šiuos vaikus nužudė jų šeimininkai, “teisingi, demokratiški” JAV-NATO žudikai, o jei ką nors blogai jie parašytų, bosai gali atimti iš jūsų dotacijas ir pavaryti šalin nuo lesyklėlės.
Man gaila Serbijos vaikų, žuvusių nuo „humanitarinio“ kiliminio bombardavimo devintajame dešimtmetyje. Ir tie vaikai vis dar serga visokiomis bjaurastimis, nes “šviesieji” amerai naudojo sviedinius su nusodrintu uranu.
Man gaila Vietnamo vaikų, kurie buvo deginami napalmu ir nuodijami “orange-dust’u”, o JAV „raudonųjų berečių“ būriai (baudėjų būriai, suformuoti iš nusikaltėlių, nuteistų mirties bausme ar iki gyvos galvos) kolekcionavo, rinko savo aukų ausis kaip trofėjus ir nešiojo juos kaip papuošalus.
Man gaila Kongo vaikų, kuriems belgai nukirsdavo rankas ar kojas, jei tėvai neįvykdydavo kaučiuko surinkimo ar kitokio vergiško darbo normos.
Man gaila VISŲ vaikų.
Net ir tų, kuriems nuo vaikystės negailestingai plaunami smegenys, mokomi neapkęsti „maskolių“ – nes vaikai nekalti, kad juos paverčia bevaliais įrankiais jų auklėtojai – kruopščiai atrinktas nacistinis mėšlas.

Tačiau „Lietuvos patriotai“ staugia apie vaikus tik tada, kai ateina komanda staugti.

Už demonstratyvaus Lietuvos „patrioto“ staugimo visada slypi interesas. Duokite pinigų. Duokite ginklų. Kad galėtume toliau žudyti Donbaso vaikus.
„Lietuvos patriotų“ kauksmas visada skirtas publikai. Cirkas negali be žiūrovų. Nacizmas-nacionalizmas-liberalus fašizmas išaugo iš žemo lygio klojimo teatro, jis visada buvo perdėtai teatrališkas. „Lietuvos patriotų“ kauksmas yra komercinis.
Kaip ir visi jų šou su prišiktomis kelnaitėmis prie Rusijos ambasados (numirčiau iš gėdos, bet tokioje bjaurastyje nedalyvaučiau). Atkreipkite dėmesį, kad net ir paaiškėjus, kad Ukrainos “ombudsmenės” Denisovos pasektos visos šlykščios istorijos – apie Bučą, Kramatorską, Mariuopolį, gimdymo namų, teatrų bombardavimus ir kt. – yra beprotiški pakvaišusios būtybės prasimanymai, jie nenutraukė šių absurdiškų „performansų“. Nes už juos jau buvo sumokėta.
„Lietuvos patriotas“ staugia dėl žuvusių vaikų tik tada, kai dėl to staugti apsimoka, naudinga.
Kadangi iš tiesų jam ant viso to – nusiš….

O dabar aš tai įrodysiu. Easy.
Nes kai ateini pas tokį į puslapį su komentaru ir klausi: „Ar galiu pamatyti tavo lygiai tokį patį įrašą apie dešimties metų mergaitę Veroniką, kuri buvo nužudyta liepos 6 dieną Donecke? – tave arba tiesiog užbanina, arba pradeda rašyti „mirk, vata“.
Nes jie džiūgavo, kai tą mergaitę nužudė Ukrainos vojakos.

Bet ir tai dar ne viskas.
Jei pasakysite jiems, kad Vinicoje žuvusios mergaitės motina buvo prorusiška ir laukė, kol ateis rusai (nežinau, bet tarkime, tai teoriškai įmanoma), tada jie akimirksniu persijungs ir pasakys: „Taip jai ir reikia.”
Jie iš karto nustos gailėtis.
Jie džiūgaus ir dėl šios mirties.

Ir tame yra skirtumas tarp mūsų. Mes esame žmonės. Jie – naciai.

P.S. Galite pradėti spygauti „jūs viską meluojate”, “kremliaus propaganda“ ir „mirk, vata“. Kadangi daugiau nieko jūs nemokate. Vergai neieško sau laisvės – jei ieško vergų sau. Todėl yra treniruojami tik neapkęsti rusų ir loti pamačius tiesą.

Write A Comment