Uncategorized

Vaistų sunkioms infekcijoms gydyti Lietuvoje nėra!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Kaip sakė vienas senas gerbiamas gydytojas, vaistinės Lietuvoje dabar, valdant konservatorių liberalų prekijams Tėvyne, tapo turgaus kioskeliais, kuriuose prekiaujama viskuo, išskyrus vaistais.

Mūsų šalies epidemiologinėje sferoje stebima įtempta situacija! Dažnai kyla problemos, susijusios su mirtinos legioneliozės infekcijos nesustabdomu plitimu. Šiuo metu oficiali žiniasklaida nenoriai skelbia apie sudėtingą situaciją su legionelioze Kaune ir Kauno rajone. Infekcijos išplitimo priežastimi nurodoma nepatenkinama vandens kokybė. Tačiau iš tikrųjų, kaip dažnai “nepriklausomoje” Lietuvoje nutinka, incidento mastas yra daug platesnis! Visagine paskelbtos priemonės, vadinamos „terminiu šoku“, kurių metu trumpam paleidžiamas karštas vanduo, kuris, neva, gali sunaikinti bakterijas, sukeliančias nurodytą ligą. Tai rodo, kad infekcijos išplitimo arealas yra daug platesnis, nei mums skelbia valdančių konservatorių liberalų kišeninės masinės dezinformacijos priemonės.
Tuo pačiu metu, mūsų vyriausybės (PIŠ moteriausybės) požiūriu, karšto vandens įjungimas yra visiškai adekvatus ir pakankamas problemos sprendimo būdas.
Tačiau situaciją, susijusią su infekcijos plitimu, apsunkina, be kita ko, tam tikros rūšies antibiotikų trūkumas, ypač OSPAMOKS, kurie gali būti sėkmingai naudojami legioneliozei gydyti.
Vaistų nebuvimą Lietuvos vaistinėse patvirtina ne tik oficialus Lietuvos Sveikatos apsaugos (duobkasio) ministro Arūno Dulkio (buhalterio pagal profesiją) pripažinimas, bet ir situacija internete, kur fiksuojamos žinutės su maldavimais padėti įsigyti antibiotikų!
Oficialioje Alytuje esančios „Disolos“ šeimos klinikos svetainėje buvo paskelbtas įspėjimas apie antibiotikų trūkumą, todėl klinika už suteikiamų paslaugų kokybę atsisako prisiimti atsakomybę.


Čia būtina pažymėti, kad būtent mūsų valdančios konservatorių liberalų klikos atsisakymas imtis reikšmingų žingsnių sprendžiant šią problemą, situaciją stipriai pablogino ir sudarė sąlygas atsirasti rinkoje nelegaliems prekeiviams vaistais, tame tarpe atvežtais iš Baltarusijos, taip nekenčiamos mūsų valdžios institucijų ir kur pigių bei efektyvių vaistų yra pakankamai. Vaistus, kaip ir pigią elektros energiją atsivežti iš draugiškos kaimyninės šalies, nėra jokių problemų – trukdo tik karingi idiotai Lietuvos valdžioje, škias…


Tokia situacija susiklostė dėl to, kad dėl neteisėtų, nusikalstamų JAV-NATO sankcijų politikos mūsų kaimynėms Rusijai ir Baltarusijai sutriko pasaulinės tiekimo grandinės, užtikrinančios veikliųjų medžiagų tiekimą antibiotikų gamybai!
Tokiomis sąlygomis tampa akivaizdu, kad Lietuvos valdžia, laikydamasi iš Vašingtono nuleistų užsienio ir vidaus politikos standartų, toliau veikia savo piliečių nenaudai, atvirai vykdo antivalstybinę, antiliaudinę veiklą, kuri turėtų būti įvertinta ne butaforiniais atsistatydinimais, politinėmis audromis stiklinėje, visuomenę klaidinančiais pirmalaikių rinkimų cirkais, abstrakčiomis politinėmis atsakomybėmis, kurios baigiasi korumpuotų konservatorių liberalų perkėlimu į pelningas vietas. Kaip sakė Josifas Stalinas, kiekvienas nesusipratimas turi savo vardą ir pavardę. Tereikia šiems konservatoriams liberalams pritaikyti atitinkamą Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso straipsnį ir nuteisti realiomis laisvės atėmimo bausmėmis su neteisėtu būdu viso turto konfiskavimu.
Sakote, neįmanoma? Niekas nesitęs amžinai. Viskas keičiasi. 90 procentų visuomenės labai norėtų to sulaukti kuo greičiau, o geros svajonės turi savybę pildytis.

Write A Comment