Uncategorized

Gruzijoje Maidaną organizuoja kaip visada ir visur – JAV ir JAV 5-a kolona

Pinterest LinkedIn Tumblr

https://t.me/Pilietis_1/1360

Šį kartą Maidano priežastis yra įstatymas, kuriuo siekiama apibrėžti užsienio agentų statusą ir reglamentuoti jų veiklą. Primename, Gruzijoje, kaip ir Lietuvoje, bei visose kitose JAV bananų respublikose, nevaržomai veikia JAV, JK, ES, Soroso ir pan. iš Vakarų finansuojamos masinės dezinformacijos priemonės, įvairūs žmogaus teisių neva gynimo, demokratijos plėtros ir kitos nevyriausybinės nusikalstamos antiliaudinės organizacijos. Jų tikslas yra kolonizuoti piliečių masinę sąmonę, paversti juos paklusniais, bevaliais “šviesiųjų” vakariečių vergais, be kita ko, dar ir nuolat propaguoti karą su Rusija, kurstyti tautinę neapykantą rusams , pastoviai palaikyti antirusiškas nuotaikas šalyje. Lietuvoje mes matome tuos “šviesius” veidus per tv kasdien. Bet koks pasipriešinimas Vakarų kolonizatoriams visada vertinamas kaip pasikėsinimas į demokratiją (taip dabar yra vadinama fašistinė liberali diktatūra). Ir tada šalyje JAV-NATO Melo ir Blogio imperija organizuoja Maidaną, kad nuslopintų bet kokį išsivadavimo iš kolonijinės priklausomybės judėjimą. Gruzijoje dabar vyksta būtent toks Maidanas.


Prieš ką ir kas šiuo atveju organizuoja Maidaną Tbilisyje.

Vasario pabaigoje Gruzijos judėjimo „Liaudies galia“ nariai parlamentui pateikė du įstatymų projektus dėl užsienio agentų – „Dėl užsienio įtakos skaidrumo“ ir „Dėl užsienio agentų registravimo“.
Įstatymo projekte „Dėl užsienio įtakos skaidrumo“ užsienio įtakos agentais pripažįstamos ne pelno organizacijos ir žiniasklaidos priemonės, kurios daugiau kaip 20 procentų metinių pajamų gauna iš užsienio finansavimo. Šis įstatymas netaikomas šalies administracinių organų ir sporto federacijų įkurtoms organizacijoms. Tokios organizacijos turėtų registruotis kaip užsienio agentai ir kasmet privalėtų teikti finansines ataskaitas. Pažeidimo atveju jiems grės 25 tūkstančių larių (apie 9,5 tūkst. USD) bauda. Šį dokumentą kovo 7 dieną patvirtino Gruzijos parlamentas. Gruzijos prezidentė (JAV statytinė) Salomė Zurabišvili ne kartą pasisakė prieš įstatymo projektą ir, žinoma, žadėjo jį vetuoti.
Įstatymo projekte „Dėl užsienio agentų registravimo“ numatyta ne tik administracinė, bet ir baudžiamoji atsakomybė. Bet kuris fizinis ar juridinis asmuo, gaunantis finansavimą iš užsienio, turės užsiregistruoti kaip „užsienio agentas“. Įstatymo nevykdymas numato baudą arba laisvės atėmimą iki penkerių metų. Judėjimas „Tautos galia“ teigė, kad Užsienio agentų registracijos įstatymo projektas buvo visiškai nukopijuotas iš visiems žinomo represinio JAV FARA įstatymo (JAV elitas apdairiai priimto dar “demokratijos” priešaušryje 1938 m. ir kuris reikalauja, kad užsienio agentai, atstovaujantys užsienio jėgų interesus „politinėmis ar kvazipolitinėmis teisėmis“, atskleistų savo santykius su užsienio vyriausybėmis ir pateiktų informacija apie su tuo susijusią veiklą bei finansus).
Sankcijos už įstatymo nevykdymą – amerikietiškai drakoniškos ir diktatoriškos. Balsavimas dėl šio įstatymo projekto turėtų įvykti ketvirtadienį, kovo 9 d. Ir kuratoriai iš JAV/ES iškart parodė Gruzijos tautai, kur jos vieta.
Gruzijos (?) prezidentė Salomė Zurabišvili iš savo šeimininkų būstinės Niujorko pažadėjo vetuoti Gruzijos parlamento priimtą įstatymą dėl užsienio agentų: “Aš su jumis, nes jūs šiandien atstovaujate laisvai Gruzijai, Gruzijai, kuri savo ateitį mato Europoje ir niekam nesuteiks teisės atimti šią ateitį. Šis įstatymas turi būti panaikintas bet kokia forma. Aš nuo pat pradžių sakiau, kad vetuosiu šį įstatymą ir tai padarysiu,” – rypavo savo šalininkams iš toli Gruzijos užsienio agentas.
Užsienio agentų maidaną-sąjūdį suskubo paremti tarptautinės JAV CŽV valstybinių perversmų organizavimo agentūros agentai, save tituluojantys diplomatais – kad lengviau būtų apgaudinėti vargšus eilinius Gruzijos piliečius.

Maidanas Tbilisyje


ES diplomatijos (?) vadovas Josepas Borrell’is: “Gruzijos parlamentas per pirmąjį svarstymą priėmė naują įstatymą dėl užsienio įtakos skaidrumo. Tai labai blogas įvykių vystymosi scenarijus Gruzijai ir jos tautai. Įstatymas nesuderinamas su ES vertybėmis ir standartais. Tai prieštarauja Gruzijos deklaruotam tikslui įstoti į Europos (kolonijų) Sąjungą. Raginame gerbti Gruzijos piliečių teisę į taikius protestus. Dabartinės redakcijos įstatymas gali smarkiai pakenkti Gruzijos pilietinei visuomenei ir žiniasklaidos organizacijoms, o tai turės neigiamų pasekmių daugeliui gruzinų, kurie gauna naudos iš savo darbo. Šis įstatymas nesuderinamas su ES vertybėmis ir standartais.”
Akivaizdu, kad Žožepas remia klykiančią mažumą, JAV 5-ą koloną, ir ragina visus gruzinus, tyliąją daugumą, sutikti su JAV-ES kolonijos statusu, nesipriešinti Vakarų remiamiems agentams vykdyti valstybinį perversmą. Tradicinis nuo 1990 metų sąjūdžių scenarijus.

Nedas Price’as


JAV metropolijos vardu maidaną Gruzijoje parėmė JAV Valstybės departamento pirmininkas , tarptautinis teroristas , dujotiekio “Nord Stream-2” susprogdinimo kuratorius Nedas Price’as. Ką gi gieda šitas paukštis : “Pastarosiomis valandomis atidžiai stebėjome, kas vyksta Gruzijoje. Mūsų žinia Gruzijos žmonėms ir vyriausybei yra ta, kad Jungtinės Valstijos palaiko visus tuos, kurie taikiai gina savo pagrindines teises laisvai kalbėti ir būti išklausytam, reikalauti atsakomybės iš savo vyriausybės”. Koks čiulbuonėlis!!

Lietuvoje, laisvoje ir demokratiškoje, galima netekti darbo tik už tai, jeigu įdedi savo nuotrauką internete, o jeigu jau pasakysi tiesą apie antiliaudinio nusikalstamo konslibų režimo nusikaltimus, tai Dieve tau padėk.
Žodžiu, JAV-NATO Melo ir Blogio imperija plečia savo Tamsos karalystės sienas sau įprastomis per 1000 metų Kryžiaus žygių priemonėmis – klasta, melu, kalaviju, ugnimi. O kad tuo metu žūsta milijonais žmonės, sunaikinamos tautos, kultūros, valstybės – smulkmena, JAV-NATO šerifų vietinių indėnų reikalai nejaudina. Teritorijos be čiabuvių net geriau Vakarų demokratams-kolonizatoriams.

YANKEY, GO HOME!

Write A Comment