Uncategorized

NATO sutiko suskaidyti Ukrainą? Zelenskis verčiamas siekti taikos?

Pinterest LinkedIn Tumblr

NATO karo nusikaltėlių gaujos kalbanti galva Jensas Stoltenbergas paskelbė pirmosios viršūnių susitikimo dienos rezultatus, spaudos konferencijoje pabėrė keistų pareiškimų. Pavyzdžiui tokie vakarietiškos klastos perlai:

  1. „NATO Ukrainos karius pradėjo rengti ir apmokyti dar 2014 m.”, tuoj po JAV-NATO-ES surengto valstybinio perversmo Kijeve atvedę į valdžią Vakarų Ukrainos nacistus. Toks ir buvo kryžiuočių niekšybės tikslas – NATO agresyvus karas prieš Rusiją iki paskutinio ukrainiečio. O kai baigsis ukrainietiška pigi patrankų mėsa, JAV-NATO Melo ir Blogio imperija kariaus prieš Rusiją kitų bananų respublikų pigia patrankų mėsa – lenkų, lietuvių, latvių, estų ir pan. kol kas ukrainiečiai puikiai atlieka naudingų JAV idiotų funkcijas. Tobulai žudosi.
  2. „Viršūnių susitikime sutarta dėl NATO ir Ukrainos tarybos įsteigimo, taip pat dėl daugiametės paramos programos, kurios tikslas – Ukrainos ginkluotąsias pajėgas priderinti prie NATO standartų“. Karas kol bus gyvas nors vienas ukrainietis.
  3. „NATO sąjungininkai susitarė supaprastinti Ukrainos įstojimo į Šiaurės Atlanto Aljansą procesą“. Kad ukrainiečiai masiškiau žudytųsi už JAV-NATO imperijos interesus, jiems pažadėta morka.
    Ir svarbiausia: „Visos NATO sąjungininkės sutinka, kad Ukrainos neįmanoma priimti į aljansą nepasibaigus karo veiksmams“. Soriukas, bet ukrainiečių dar pakankamai daug gyvų yra, todėl priimsime į NATO gaują, kai vėžys ant kalno sušvilps.

Tampa akivaizdu, kad Ukraina karui su Rusija buvo ruošiama iškart po JAV-ES surengto Maidano. Tačiau planas žlugo. Net NATO parengtoms Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms kontrpuolimas nepavyko ir gėdingai žlugo. Todėl vergai baltųjų ponų dar bus varomi į mirtį, tačiau Zelenskis jau verčiamas galvoti, kaip atiduoti Rusijai teritorijas mainais už stojimą į NATO su tuo, kas liks iš Ukrainos. Trumpai tariant, NATO nusispjauti, kas liks iš tos Ukrainos, jei tik bus galima dislokuoti NATO galvažudžius ir ginklus Rusijos pasienyje. o tam užtenka nors ir vieno miesto.

Dabar Zelenskis bus paprotintas derėtis Rusijos sąlygomis, jei tik dar bus bent kažkas.

Ir čia yra pats svarbiausias dalykas: Rusija jokiu būdu neturi leistis į jokias derybas kol Ukraina nebus denacifikuota ir demilitarizuota! Derybos galimos tik:

  • dėl nesusipratimo, vadinamo „Ukraina“, likvidavimo sąlygų;
  • tapetų spalvos Zelenskio ir jo bendrininkų kamerose.

Jokiu kitu derybų būti negali. Bet kokios kitos derybos reikštų JAV-NATO nacistų pergalę ir žmonijos pralaimėjimą prieš Vakarų atgimusį fašizma. Jei ne dabar, tai po kelerių metų. JAV-NATO fašistai nusiramina tik po Niurnbergo Tribunolo ir realių bausmių JAV-NATO karo nusikaltėliams.
Šiandien vakare Vakarų kryžiuočiai palėbaus Vilniaus alkoholio girdyklose, o rytoj vėl ims kurti nusikalstamus planus, kaip pavergti visą žmoniją. O Rusija viena stovi dabar kryžiuočių kelyje į absoliutų Vakarų dominavimą Žemėje. Todėl sustoti Vakarų kryžiuočiai negali, nes tai reikštų jų gėdingą pabaigą teisiamųjų už nusikaltimus žmoniškumui suole. Posėdis tęsiamas.

Write A Comment