Ukrainos demilitarizacija ir denacifikacija

Ukrainos marionetinio režimo žlugimas būtų katastrofa JAV-NATO Melo ir Blogio imperijai.

Pinterest LinkedIn Tumblr

“NATO turi pagaliau įsikišti, kad sustabdytų Rusiją“: „The Guardian“ rašo, kad jei Ukrainai nebus skubiai pažadėta narystė NATO, Zelenskis turės derėtis dėl taikos. Ir jei kontrpuolimas nepavyks, jam teks atsisveikinti ir su teritorijomis. O JAV-NATO kolonijinei imperijai svarbiausias tikslas yra pavergti teritorijas, kas leidžia plėšti ten gyvenančias tautas.

„Tikimasi, kad NATO viršūnių susitikime Vilniuje dominuos Ukrainos narystės klausimas. Zelenskis žino, kad oficialaus kvietimo greičiausiai nebus, bet ragina prezidentą Bideną ir aljanso lyderius nedelsiant imtis „konkrečių žingsnių“.
Kaip ir Suomijos atveju, Ukrainos prisijungimas turėtų būti paspartintas. Ir vis dėlto, nepaisant to, kad šis klausimas yra svarbus, NATO šią savaitę susiduria su daug didesniu klausimu: ar ji daro pakankamai, kad Kijevas laimėtų karą – ar bent jau jo nepralaimėtų.
Kyla rizika, jei dabartinis kontrpuolimas nepasieks proveržio, ginklų atsargos išseks, kils dar viena žiemos energijos krizė ir visuomenės palaikymas Vakaruose dar labiau sumažės, Zelenskis bus priverstas pradėti derybas – net iškeisti teritoriją į taiką.
Tačiau net ir dabar Bidenas atsisako peržengti ilgalaikius įsipareigojimus saugumo srityje. Sunakas miglotai kalba apie tai, kad „teisinga vieta“ Ukrainai yra narystė NATO. Macronas, kaip įprasta, bando pasinaudoti abiem galimybėmis. Neskoningas kancleris Scholzas nesvarstys Kijevo narystės, kol karas nesibaigs.
Laimei, vaizdas iš NATO narių Rytuose yra patikimesnis. Rytų Europos NATO narės paskelbė raginimą ginkluotis, tvirtindamos, kad Rusijos agresijos atrėmimas yra „vienintelis būdas atkurti taiką ir taisyklėmis pagrįstą tvarką“. Bulgarija, Čekija, Estija, Vengrija, Latvija, Lietuva, Lenkija, Rumunija ir Slovakija paragino laikytis „naujo kurso, kuris vestų prie Ukrainos narystės, kai tik leis sąlygos“. „Turime nedvejodami priimti drąsesnius sprendimus, nes priešingu atveju Putino režimas nuspręs, kad Vakarų sąjungininkai yra per silpni“, – pridėjo savo trigrąšį karo gaidys iš Lietuvos G. Nausėda.
Nesitveria savo kailyje JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos karo maitvanagiai pamatyti pagaliau tai, ką jie per visą savo nusikalstamą istoriją darė kitose šalyse – Rusijos branduolinių raketų grybus. Jie vėl tikisi visus apiplėšti ir likti nenubaustais. Rusiška ruletė, kur revolverio būgnas pilnai užtaisytas SATAN raketomis, tokios galimybės Vakarų kryžiuočiams nenumato.


https://www.theguardian.com/world/commentisfree/2023/jul/08/ukraine-nato-must-step-in-to-stop-russia

Write A Comment