Uncategorized

Klounai žygiuoja per planetą!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zelenskis Ukrainoje, Milejus Argentinoje, dabar štai Vaitkus Lietuvoje. Vaitkus yra klounas, o jo komanda plokštutis, kelertas, nakas, glazkovas ir etc. yra etiškai degradavę manipuliatoriai.

Kaip jūs laisvės šventovę ruošiatės pastatyti ant tokio mėšlo pamatų? Jumis manipuliuoja begėdiškai. Po rinkimų pasikeis tik Vaitkaus ir minėtos Co finansinė padėtis. Dabar jau jie tai organizavo pagal nešvaraus verslo schemą ir semia pinigus iš naivuolių ir tam tikrų šaltinių. O jūsų padėtis pasikeis tik tiek, kad neteksite paaukotų pinigų ir dar labiau prarasite tikėjimą tiesa ir teisingumu. Šita kompanija rinkimų karuselę suka jau ne pirmas kartas ir savo šansus puikiai žino. O rinkėjai naiviai tiki tuo, ką jiems suokia Žmonijos valdymo pagrindų ekspertai bei Visuomenės saugumo koncepcijos (VSK) žyniai, suverenai.

Kas nežino, tai VSK yra tokia light socialinio rasizmo teorija, pagal kurią visuomenėje yra išrinktieji, prašvitę, apdovanoti, kuriems lemta valdyti, ir kirpti, žinoma, avinų bandą, tai yra prastuomenę, visuomenę, tai yra visus kitus. Ir vardan šito “kilnaus” tikslo išrinktieji “profesoriai” jums papasakos viską, ką jūs norite girdėti. Ir meluos kiekvieną kartą, kadangi kitų įsitikinimų – kad tik jiems lemta gyventi gerai – jie neturi.

Mėgstate E.Vaitkų, gražiai kalba?. Deja, per paskutinius metus man teko pažinti šio “profesoriaus” aktyviausius propagandistus iš arti ir jie parodė savo tikrą veidą – rėksniai, melagiai, plagiatoriai, šmeižikai, sukčiai. Karalių daro svita, jeigu svitoje nėra nei vieno padoraus, kilnaus, garbingo žmogaus, reiškia prieš jus ne karalius, o šutvės kalbanti galva. Landsberginėje Lietuvoje profesorių laipspius duoda tik ištikimiems Sistemos šunims – informaciniame kare prieš tautą taip lengviau klaidinti, dezinfomuoti žmones, matote, profesorius sako, jis tai tikrai nemeluoja ir žino! Ne, būtent priešingai yra totalinio melo ir manipuliacijų, Žmonijos valdymo pagrindų zonoje. E.Vaitkui rūpi tik jo klouno įvaizdis. Per du metus pandemijos jis intensyviai treniravosi Nako/Glazkovo televizijoje, vartė akis apie vakcinas, Dooozes, buvęs funkcionierius, biudžeto sėkmingas įsisavintojas. Ir įgūdžiai jo patobulėjo. Dabar jis jau neša tokius opusus, kaip “įstatymo diktatūra” bei užsienio politika. Įstatymus 34 metus priiminėjo landsberginė šutvė, antiliaudinius įstatymus. Ir įgyvendina juos ta pati šutvė. E. Vaitkus su tais įstatymais švaistysis lyg kuoka?

Prezidento galios apibrėžtos Konstitucijoje – tokių galių vidaus ir užsienio politikoje, apie kurias taip įspūdingai, jausmingai naivuoliams seka pasakas E.Vaitkus prezidentas neturi. Ką darytų profesorius, – žinoma, tai niekada neįvyks, – jeigu užimtų Daukanto rūmus su savo propagandistų, kurie sugeba tik šmeižti už save pranašesnius, komanda? Teisingai, eitų derėtis su landsbergine šutve dėl jo rinkėjų interesų pardavimo sąlygų ir jokios kalbos apie rinkiminių pažadų vykdymą nebūtų.

Blogiausia šitame klojimo teatre yra tai, kad plagiatoriams vaitkolakiams, kurie rinkimams pasivogė kairiųjų idėjas, retoriką, elektoratą, kairiųjų 17 metų įdirbį ir tuo pačiu metu išmetė iš savo arsenalo kairiųjų atsakingumą už savo žodžius, garbę , padorumą, pasiruošimą aukotis ir tarnauti tautai, šie rinkimai yra tik verslo projektas, kuriam pinigus moka žinoma šalis ir naivuoliai. Jie prasuks šią karuselę, kaip jau ta pati gopkompanija prasuko 2019 metais piramidę “Stanislovas Tomas superadvokatas duos kiekvienam po gaidį”. Pinigus iš šios piramidės pasidalino tie patys veikėjai, net ir juraitis gavo. O naivuoliai gavo po barankos skylę, nors kai kurie Stanislovui Tomui susimokėjo už skylę net po 3300 EUR. Jūsų, žinoma reikalas, bet mano akimis žiūrint cirkas nėra aukšto lygio, dalyvauti jame, parašus už skylę rinkti nereikėtų. Bet kokiu atveju, visada reikia pasidomėti, ką vienas ar kita kandidatas giedorėlis giedojo prieš 3-4 metus. Jeigu nieko panašaus netrimitavo, tyliai, sėkmingai maitinosi iš biudžeto (Vaistų kontrolės), o dabar staiga praregėjo – sveikinu, prieš jus tipiškas 21 amžiaus manipuliatorius, kuris kitų interesų, išskyrus savo , protingiausio ir mieliausio, neturi. Štai taip.

Klounai žygiuoja per planetą. Lietuvoje klounai žemo lygio, nuobodūs kažkokie…

Write A Comment