Aktualijos

Rinkimai JAV – jau yra pasirengusių žudyti už skirtingas pažiūras

Pinterest LinkedIn Tumblr

Rinkimai JAV – jau yra pasirengusių žudyti už skirtingas pažiūras

JAV jau yra susiskaldžiusios. Šiaip ar taip, bet pusė šalies manys, kad pergalė iš jų buvo pavogta. Ir neapykanta priešingai stovyklai tik auga.

Kai kurios Lietuvos žiniasklaidos priemonės (nerodysiu pirštu, bet tai yra „Delfis”, “Lietuvos rytas” “15 min” ir visos kitos lrteškės, tvtrioškės ir lnkaškės) jau paskelbė, kad D.Trampas pripažino Baideno pergalę.

Sveikiname, ponai, jūs ir vėl melavote.
Kadangi D.Trampo twitas, iš kur jie tai ištraukė

a) nėra oficialus pareiškimas;

b) rašo apie Baideno „pergalę“ masinių falsifikacijų pagalba.

Ir tai visai neskamba kaip: „Pripažįstu pralaimėjimą“.

Na, nereikia taip stengtis išsitarnauti šeimininkų palankumą, toks liokajiškas noras įtikti atrodo labai jau vulgariai.

Priešingai, D.Trampas dar kartą oficialiai paskelbė, kad nepripažįsta rinkimų rezultatų daugelyje valstijų.

D.Trampo komandai jau pavyko pasiekti, kad daugiau nei 700 tūkstančių Baideno biuletenių būtų pripažinti negaliojančiais. Ir tai dar ne pabaiga, procesas tęsiasi.

Yra atitinkamas D.Trampo advokatų komandos atstovės Sidney Powell pareiškimas, kuriame teigiama, jog jie turi pakankamai įrodymų, kad milijonai balsų buvo atimti iš D.Trampo ir perduoti Baidenui pasinaudojus daugelio įmonių , tarp kurių (išskyrus tas, apie kurias jau rašėme) ) ir kompanija „Smartmatic“, vadovaujama atsargos admirolo Peterio Neffingerio, programine įranga. Kompjuteriai tiesiog “suklydo” ir , kaip visada, miegančio Džo naudai. Taip pat yra liudytojų parodymai, kad programinė įranga buvo sukurta specialiai rinkimų falsifikavimui.

Valstijos, kuriose “laimėjo” Baidenas, naudojosi Smartmatic balsų skaičiavimo programine įranga

Užvakar įvyko nepatenkintų Trampo šalininkų „milijonų žygis“ (visai, kaip Rusijoje ar Baltarusijoje, kai tai pateikia “nepriklausoma” Lietuvos valatkodelfinė žiniasklaida). Taip pat vyksta kiti jo rėmėjų mitingai ir akcijos.

Po akcijos buvo užfiksuoti daugybė BLM „aktyvistų“ ir kitų radikalių grupių, palaikančių Baideną, išpuolių prieš šio žygio dalyviius.

BLM ir Antifa smogikai puolė pagyvenusius žmones, moteris su vaikais, visa gauja ant vieno ir daugiausia iš pasalų. Jie stumdė ir daužė trampistams galvas, kumščiais ir lazdomis, laistė juos „nežinomu skysčiu“, spardė gulinčius.

Asmeniškai manęs tai nestebina. Savo laiku mačiau pakankamai tokių pat pačių „gyvulių“ Lietuvoje, Ukrainoje. Sąjūdiečiai- maidaunai visur yra vienodi, kraugeriški, žmogišką pavidalą praradę laukiniai.

Ką Bidenas visai neseniai pasakė vienoje iš savo kalbų? „Atėjo laikas sušvelninti retoriką“ ir „Aš suvienysiu šalį“. Mes matome. Sušvelnino. Vienija.

Visi šie “taikių demokratų-liberalų” išpuoliai buvo užfiksuoti daugybėje vaizdo įrašų. Kiekvienas iš šių vaizdo įrašų jau turi keletą milijonų peržiūrų.

Kaip manote, ką pagalvotų doras respublikonas žiūrėdamas į šitą “demokratų” smurtą ir savivalę? „Taip, atėjo laikas susitaikyti“? O gal „Man reikia nusipirkti dar dvi apkabas šovinių“?

Maža to, demokratai jau sukurpė savo „Vatnikų sąrašo“ analogą, kur visi D.Trampo šalininkai surašyti būsimai liustracijai ir represijoms. Tai taip sutaiko ir vienija …

Twitter’is tiesiog kunkuliuoja išprotėjusių Alzheimerio fanatų klyksmais: „Niekas neliks nenubaustas! Mes atkeršysime visiems!”. Atmintis tiesiog su visomis spalvomis atgamina išvirtusias iš neapykantos akis ir „Lietuva! Lietuva!Landsbergis!” arba “Ukraina ponad u se!”. O kas nesutinka – tą kankinti ir ant laužo.

Kaip ir visi kitų sąjūdžių-maidanų metu, „vienybė“ demokratiškai reiškia „absoliuti dauguma šalies piliečių turi atsisakyti savo įsitikinimų, vertybių ir paklusti mūsų, mikroskopinės radikalios sąjūdietiškos mažumos diktatūrai“.

Ir taip – atgailauti. Ir mokėti. Nusipelniusiems gyventi geriau. “Demokratams”. Konservatoriams. Liberalams. Rezistentams. Nukentėjusiems. Fašistams. Ir šiaip vikriems, išsilavinusiems, etiškai absoliučiai degradavusiems, bet politiškai puikiai susiliejusiems su vakarietiškų vertybių vaivorykštės spalvų spektru.

Kita vertus, žinomi respublikonų influenceriai Glennas Beckas ir Megan Kelly (ta pati, kuri kvailai vartė akis prieš Putiną ir prieš kelerius metus buvo atleista dėl nepatogių klausimų D.Trampui) įrašė bendrą vaizdo įrašą iškalbingu pavadinimu „Ne laikas vienytis, laikas kovoti!“. ( It’s Not Time to Unify, It’s Time to FIGHT).

Nesvarbu, kaip įvykiai vystysis toliau, nesvarbu, kokius sprendimus priims teismai, nesvarbu, ką Kongresas galiausiai pripažins ( ir apskritai ar pripažins) prezidentu, kas bus inauguruotas sausio mėnesį – tai neišspręs nei vienos problemos.

Jei laimi Baidenas, jis susidurs su Kongreso respublikonų Senatu. Jei D.Trampas – su demokratų Atstovų rūmais.

JAV jau yra suskaldytos. Šiaip ar taip, pusė šalies bus įsitikinusi, kad pergalė iš jų buvo pavogta. Ir neapykanta tik auga. Konfrontacija didėja, o abipusė neapykanta jau pasiekė tą lygį, kad šalys yra pasirengusios mušti ir žudyti dėl pažiūrų skirtumų. Nepriklausomai nuo amžiaus, lyties ar odos spalvos.
Demokratų “giluminė valstybė”, siekdama bet kokia kaina užgrobti valdžią JAV ir visame pasaulyje, išleido iš butelio džiną – gatvių riaušininkus, BLM ir Antifa.
Gatvė jau paragavo nebaudžiamumo ir kraujo skonio. Gatvei tai patiko. Ir į butelį atgal jos grąžinti demokratiškų būdų nėra…

Write A Comment