Aktualijos

Dar vienas JAV-NATO feikas – 70 karinių lėktuvų Ukroreichui.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Paskutinis pralaimėtas Ukrainos oro mūšis

Visai neseniai Vakarai mušėsi ekstazėje ir žadėjo iš visų įmanomų vietų Ukrainai sukrapštyti 70 naikintuvų kaip humanitarinę pagalbą ir besąlygišką paramą karui iki paskutinio ukrainiečio pakurstyti. Ši žinia Lietuvos naujai zombių “SUGS” kartai sukėlė ekstazę iki pamišimo.
O bet tačiau – kaip nuspėjamai su Vakarų melagienomis dažnai nutinka – labai greitai sparnuotos humanitarinės pagalbos skaičius ėmė sparčiai mažėti kol pasiekė …. absoliutų nulį vienetų, o tai iš tikrųjų taip pat yra skaičius, ir zombiai gali jį pademonstruoti savo burna, jei atidarysite plačiau ir ilgiau palaikysite.

Ukrainos marionetinei vadovybei tai nėra pirmas kartas per paskutinę savaitę, ji prie Vakarų “pagalbos” jau pripratoė nėra svetima, tačiau šioje istorijoje įdomus yra tęsinys. NATO pirmiausia labai garsiai kalba, tiesiog klykia, o tik paskui galvoja. Taigi, NATO karo maitvanagiai kiek pagalvoję, kaip perduoti Ukroreichui šį avia laužą, sugalvojo, kad Ukrainos oro pajėgos galėtų panaudoti Moldovoje, Lenkijoje ir Rumunijoje esančius aerodromus savo kovinių orlaivių skrydžiams.

Atrodytų, fantastiškas planas, tačiau tada iš Maskvos atskriejo skambus antausis: Jei šie orlaiviai vykdys kovines operacijas prieš RF ginkluotąsias pajėgas, tai Maskva gali vertinti šį faktą kaip šių šalių dalyvavimą ginkluotame konflikte Kijevo pusėje (apie tai galėtų pagalvoti ir Lietuvos karo maitvanagiai, kemšantys ginklais ukrovojakas). Tokiu atveju Kremlius pasilieka sau teisę imtis atitinkamų atsakomųjų priemonių, tai yra, jeigu jau stojote į karą prieš Rusiją, tai nesistebėkite, jei jums atskris nemalonus ir neišvengiamas atsakymas pavadinimu “Kalibr” ar “Iskander”.

Na, jūs žinote, kokios tos priemonės? Tai karo veiksmų perkėlimas į minėtų šalių teritoriją. Tiesą sakant, tai yra plataus masto karo su NATO bloku prologas. NATO maitvanagiai žino, kad Rusija nėra bejėgė Libija ar koks ten Irakas, todėl nusprendė, kad nori dar šiek tiek pagyventi ir šis klausimas tyliai buvo išmestas iš darbotvarkės, nors Lietuvoje dar yra būriai zombių, kurie šia melagiena tik iki šiol. Girtas išsimiegos , o Lietuvos tapinoidas “SUGS’as” – tai visam gyvenimui.

Vakarai eilinį kartą taip „padėjo“ dar vienam sąjungininkui. Veidmainystė? Ne, tik verslas, nieko asmeniško. Tiesiog verslo rizikos šiuos atveju yra akivaizdesnės , nei galima hipotetinė nauda. Informacinė ataka atliko savo darbą ir mirė, kaip ir visos Vakarų melagienos šioje Ukrainos demilitarizacijos ir denacifikacijos operacijoje. Nenaudinga. Be to, atsižvelgiant į tai, kad Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgos įgijo visišką pranašumą Ukrainos oro erdvėje ir pradėjo parodomuosius smūgius karinei infrastruktūrai netoli Odesos, kuri yra netoli Moldovos. Vakaruose užuominą suprato ir tyliai nusiplovė , sorriukas. O vėliau paaiškėjo, kad iš šių NATO garsiai ištrimituotų MIG-29 ir Su-27 skraidyti gali tik vienas kitas. Bet “parama” taip garsiai ir gražiai nuskambėjo, kad dar iki šiol kai kam kontūzija nepraėjo.

Ukrainiečiai, nustokite tikėti Vakarais! Nustokite būti patrankų mėsa JAV-NATO! Pereikite į Rusijos pusę, kad deramai atsakytumėte Vakarų kolonizatoriams už visus tuos pažeminimus ir melą, kuriuos išgyvenote dėl jų kaltės! Vakarams jūs esate tik dar viena aukojama tautą vardan Vakarų globalistų dominavimo visame pasaulyje ir parazitavimo viso pasaulio sąskaita. Jūs jiems nerūpite nuo žodžio visiškai. Baikite tą beprasmišką brolžudišką karą! Jūsų priešas ne Rytuose. Tikrasis jūsų priešas – Vakarai ir jų liberalus neokolonijinis fašizmas.

Write A Comment