Aktualijos

Ingrida Šimonytė Ukrainai – užjaučiame, bet dabar jau sukitės iš bėdos patys

Pinterest LinkedIn Tumblr
Lietuvos ministrė pirmininkė pakeitė poziciją Ukrainos demilitarizacijos ir denacifikacijos klausimu. Dabar ji teiks tik moralinę paramą Ukroreichui.
Lietuvos premjeras priminė Ukrainai, kad NATO dėl jos nesiruošia kariauti su Rusija.
PIŠ kabineto vadovė Ingrida Šimonte sakė suprantanti Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio kritiką aljansui, tačiau nieko negalinti padaryti. Lietuvos konservatorių ir liberalų klika, visos kitos dešiniosios partijukės, judėjimai ir maršai, visos šaulių, savanorių ir panašios kitos fašistinės organizacijos , žinoma, norėtų, kad Ukrovojakos sutriuškintų Rusiją, škias, atkeršytų už visų pralaimėjusių nacių kolaborantų dvasines traumas, pasiektų Trečiojo Reicho nepasiektą pergalę, istorinį fašistų revanšą įgyvendintų, tačiau patys, savo jėgomis. O NATO ir ES bus laimingos, kaip po šios pergalės prieš Rusiją Ukrainoje neliks nei vieno ukrainiečio. Ir pasirūpins likusia bešeimininke teritorija. Škias, soriukas.
Anot jos, NATO blokas jau pareiškė, kad dėl Kijevo jis neketina leistis į tiesioginį susirėmimą su Maskva, nes pasekmės gali būti labai rimtos.
❗️Nota bene. Lietuvos piliečiams nėra ko jaudintis, nes aljansas patikimai saugo respubliką, padrasino save ir visą valdančią kliką Ministrė Pirmininkė.
Štai tokie tie NATO “partneriai”.
Kaip tai primena 2008-08-08 JAV-NATO provokaciją, kai pakišo, pavartojo ir metė gruzinus.. Iki skausmo.
Sprendžiant pagal rusofobinės isterijos lygį Lietuvoje, zombių siautėjimą ir valdančios klikos atotrūkį nuo tautos, jos liokajišką atsidavimą JAV-JK-NATO gaujos vadeivoms, sekantys JAV naudingi idiotai bus … lietuviai!
Kai įkalinamos laisvė, sąžinė ir protas, pasaulį užvaldo niekšybė ir kvailystė.

Write A Comment