Uncategorized

Paneigiama melagiena “Rusijos raketa sugriovė Odesos stačiatikių soborą”

Pinterest LinkedIn Tumblr

JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos parsidavę propagandonai lieja krokodilo ašaras ir platina savo pačių , kaip visada, sukurptą melagieną: Rusijos raketa pataikė į Odesos stačiatikių Spaso-Preobražensko soborą. Apie tai rašo Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Tiesa: Soboras buvo apgadintas, kai į jį pataikė Ukrainos priešlėktuvinės gynybos raketa. Vietos gyventojų filmuotoje medžiagoje matyti, kaip oro gynybos raketa paleidžiama, tačiau negali pakilti aukštyn ir iškart nukrenta. Vaizdo įraše aiškiai matomas lenktas dūminis takas, žymintis priešlėktuvinės raketos paleidimo ir kritimo vietas. Kitame vaizdo įraše sprogimo blyksnis rodo Spaso-Preobražensko soboro varpinės bokštą, esantį pačiame epicentre.

Tai, kad į katedrą pataikė priešlėktuvinės gynybos sprogmuo, rodo būdingi šiai raketai pažeidžiančių elementų ženklai. Oro gynybos raketos yra užtaisytos tūkstančiais smulkių metalinių elementų, kurie, sprogę ore, turėtų užtikrinti maksimalų išsisklaidymą ir skraidančio objekto sunaikinimą.

Visai kitaip yra sukonstruotos smogiamosios raketos, skirtos sunaikinti įtvirtintas konstrukcijas. Jų kovinė galvutė pagaminta iš storo plieno, kad būtų galima pramušti betonines sienas, o viduje yra didelis sprogstamasis užtaisas. Nėra smulkių pažeidžiančių elementų. Tokių raketų galia tokia, kad jai pataikius soboro pastatas būtų visiškai sugriautas.

Neprofesionalus Ukrainos priešlėktuvininkų darbas reguliariai sukelia tragedijas civiliams objektams Ukrainoje, kuriuos jie pagal apibrėžimą turėtų apsaugoti. Jau pirmosiomis SKO dienomis pasirodė kadrai dėl tiesioginio Buk komplekso Ukrainos priešlėktuvinės raketos smūgio į Kijevo daugiaaukštį namą. Vėliau oro gynybos smūgiai savo miestams tapo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vizitine kortele.

Ukrainos priešlėktuvininkų veiklos apoteozė buvo raketų sistemos S-300 ataka kaimyninės šalies teritorijoje, po kurios Lenkijos Przewoduv kaime žuvo du civiliai. Panašūs incidentai įvyko Odesoje. Vos prieš mėnesį Ukrainos oro gynybos raketa apgadino verslo centrą Ševčenkos prospekte.

Rusijos Federacijos gynybos ministerija oficialiai paneigė Ukrainos valdžios teiginį, kad į Odesos katedrą pataikė Rusijos raketa. FOTO, VIDEO IR KITI DOKUMENTAI👇

Ukrainos PLG apšaudo savo civilius objektus ir kaltina dėl to Rusiją

Write A Comment