Aktualijos

JTO tampa JAV ir JK kišenine organizacija atsisakydama tarnauti tiesai ir teisingumui

Pinterest LinkedIn Tumblr

JTO Generalinis sekretorius Guterresas savo pranešime Hirosimos atominio bombardavimo metinių proga ir vėl kukliai nutylėjo, kad šį baisų nusikaltimą žmoniškumui padarė ne kas kitas, o JAV !!!! :
“Beveik prieš aštuonis dešimtmečius branduolinis ginklas Hirosimą pavertė pelenais. Tačiau kiekvienas, kam teko čia būti, žino, kad prisiminimai apie tai niekada neišblės. JTO didžiuojasi galėdamos paremti Hirosimos žmones ir išgyvenusius po sprogdinimų, kad būtų išsaugotas atminimas apie tai, kas čia įvyko, ir išmoktos pamokos, kurias žmonija turi išmokti, kad užtikrintų saugią ateitį.
Branduolinio karo būgnai vėl dunda. Nepasitikėjimas ir nesutarimas auga. Šaltojo karo metais virš pasaulio kabėjęs branduolinis šešėlis vėl iškilo, o kai kurios šalys vėl beatodairiškai barškina branduolinį kardą, grasindamos panaudoti šią naikinimo priemonę.
Vienintelis būdas pašalinti branduolinio karo riziką – visiškai panaikinti branduolinius ginklus. Atsikratyti branduolinių ginklų išlieka didžiausias nusiginklavimo prioritetas. Mes nenurimsime, kol branduolinis šešėlis išnyks kartą ir visiems laikams.”
P.s. Papildome drovųjį JAV tarną JTO Generalinį sekretorių Antaną Gutejeresą – ant Hirosimos ir Nagasakio atomines bombas numetė “demokratai” ir “žmogaus teisių gynėjai” JAV karo nusikaltėliai. Jokios karinės prasmės bombarduoti civilius miestus ir būtinybės – nebuvo. Tiesiog tai buvo JAV-JK karo nusikaltėlių toks pasismaginimas savo nebaudžiamumu ir savo galio demonstravimas teisingiausiai ir galingiausiai pasaulio istorijoje šaliai Tarybų Sąjungai. Ant Nagasakio numestos JAV bombos sprogimo metu žuvo iškart 70 000 civilių gyventojų. Just for fun, kaip mėgsta sakyti linksmuoliai amerikiečiai.
O išvengti branduolinės katastrofos galima, kai bus išformuota teroristinė organizacija NATO, kai visos JAV, JK karinės bazės ir karinės pajėgos bus grąžintos į savo nacionalines teritorijas, o JAV-NATO įvykdyti karo nusikaltimai (milijonai nusikaltimų!) , JAV-JK organizuoti valstybiniai perversmai, sąjūdžiai, maidanai visame pasaulyje, karinės intervencijos, jų organizatoriai ir vykdytojai bus įvertinti Niurnbergo Tribunole-2, jų metu padaryta žala bus teisingai atlyginta visoms pasaulio tautoms.
O iki to momento pasaulį gelbsti tik viena – JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja bijo, kad jų ir tik jų agresijos atveju jie išnyks patys dėl galimo branduolinio atsako.
Jungtinių Tautų Organizacija, su liūdesiu tenka konstatuoti, vėl kartoja JAV-JK veikėjų korumpuotos Nacijų Lygos kelią. Bus dar blogiau, jeigu JTO nueis šį kelią iki Nacijų Lygos rezultato – III Pasaulinio karo.
JAV-NATO Melo ir Blogio imperija turi būti sugriauta! Kitaip šita imperija sunaikins Žemės civilizaciją.

Write A Comment