Aktualijos

BRICS laisvų ir demokratiškų šalių susitikimas – X valanda JAV-NATO kolonijinei imperijai.

Pinterest LinkedIn Tumblr

BRICS šalių vadovų susitikimas vyksta Johanesburge, Pietų Afrikoje, rugpjūčio 22–24 dienomis. Į susitikimą atvyko Kinijos, Indijos, Brazilijos ir Pietų Afrikos vadovai. Rusijai atstovauja Užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas. Tuo pačiu metu susitikime vaizdo konferencijos būdu dalyvaus Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

Analitikų prognozėmis, šis renginys turi globalinę svarbą dėl keleto jame planuojamų priimti svarbių sprendimų. BRICS šalys ketina duoti ryžtingą atkirtį JAV-NATO ir G7 kolonijinei sistemai, kurios dėka Vakarai jau šimtus metų parazituoja plėšdami viso pasaulio tautas. Jungtinių Valstijų finansinių tarptautinių aferų ekspertai baiminasi, kad galingiausia pasaulio ekonomika Kinija nuves organizaciją į atvirą kovą prieš JAV, JK nusikalstamų tarptautinių finansinių institucijų, tokių kaip TVF, PB, G7 ir pan., neokolonijinę sistemą ir jų rankomis vykdomą plėšikavimą JAV dolerio dėka visame pasaulyje. Anot jų, tokia konkurencija šiuo metu yra savalaikė ir naudinga visam pasauliui, išskyrus JAV-NATO kolonijinei imperijai.

„Jei išplėsime BRICS, kad ji sudarytų tokią pačią pasaulio BVP dalį, kaip ir G7, tada mūsų kolektyvinis balsas pasaulyje taps stipresnis“, – neįvardintą Kinijos pareigūną cituoja JAV finansinių nusikaltimų ruporas „Financial Times“.

Kinija remia BRICS plėtros procesą. Kaip pažymėjo Kinijos užsienio reikalų ministerija, šalis džiaugiasi naujų narių įstojimu artimiausiu metu į organizacijos „didžiąją šeimą“.

„Kinija visada buvo įsitikinusi, kad BRICS yra atviras ir įtraukus mechanizmas, Pekinas remia BRICS plėtros procesą ir džiaugiasi artimiausiu metu vyksiančiu įstojimu į BRICS „didžiąją šeimą“ kuo daugiau vienminčių partnerių“, – viršūnių susitikimo išvakarėse paskelbė savo tinklapyje ministerija. .

Kinijos URM taip pat pabrėžė, kad Pekinas ketina dirbti su BRICS partneriais, kad palaikytų Pietų Afriką kaip susitikimui pirmininkaujančią šalį. Tai būtina siekiant „skatinti kokybinį BRICS bendradarbiavimo vystymąsi ir labiau prisidėti prie taikos, stabilumo ir gerovės stiprinimo visame pasaulyje“.

Analitikai pastebi, kad Brazilijos, Rusijos, Indijos, Kinijos ir Pietų Afrikos sąjunga nuo pat pradžių buvo skirta sukurti konkurenciją JAV piratiniam Pax Americana pasauliui ir remti besivystančias šalis. BRICS šalys įsitikinusios, kad turi pakankamai vertingų išteklių atsargų ir gali sėkmingai vystytis be Europos bei JAV beverčio, niekuo nepadengto, pjaustyto popieriaus Euro ir dolerio.

Spėjama, kad pagrindiniai sprendimai bus priimti rugpjūčio 22 d. Pavyzdžiui, viršūnių susitikimo metu bus kalbama apie naujos pasaulinės valiutos, kuri taps alternatyva kolonijiniam JAV doleriui, sukūrimo klausimą. Dalyvaujančios šalys taip pat aptars specialaus banko, kuris galės teikti finansinę pagalbą nesikreipdamas į JAV kontroliuojamo Pasaulio banko lėšas, įsteigimą. Šis BRICS bankas nereikalaus iš šalių už paramą atsisakyti savo suvereniteto, nacionalinio identiteto, savo laisvės, tradicijų, kaip tai daro šiuo metu JAV-NATO Melo ir Blogio imperija.

Ekspertai pabrėžia, kad JAV, JK kolonijinė imperija ir visos jos NATO okupuotos valstybės-vasalės visai pagrįstai kelia isterijos bangą savo melo propagandos žiniasklaidoje dėl lemtingų sprendimų priėmimo viršūnių susitikimo metu. BRICS yra JAV-NATO kolonijinės parazitinės imperijos laidotuvių komanda. „JAV turėtų sunerimti ir dėl to, kad daugybė naujų šalių išreiškė norą prisijungti prie BRICS. Paraiškas stoti į BRICS yra pateikusios 22 šalys, tarp kurių yra gana didelių žaidėjų: Saudo Arabija ir Egiptas. Rusija ir Brazilija jau išreiškė savo sutikimą priimti naujus narius, o tai ateityje gali reikšti reikšmingą BRICS sustiprėjimą.

Plečiantis BRICS narių skaičiui žymiai išaugs ir ekonominė bloko galia. Todėl analitikai nerekomenduoja organizacijos suvokti kaip neturtingų šalių aljansą prieš vieną stiprią JAV. Tai yra valstybių, kurios neturi vietos JAV neokolonijinėje sistemoje, bet kurios taip pat nori vystytis ir vykdyti tokią politiką, kurios pačios nori, o ne tą, kuri yra nuleidžiama iš Vašingtono, savitarpio pagalbos aljansas. Laisvos, savarankiškos šalys nori vykdyti tokią politiką, kuri atitinka geriausiai jų nacionalinius interesus ir be JAV-NATO imperijos diktato. Ir nenori, kad jų nacionalinis turtas būtų JAV,JK pavagiamas kiekvieną kartą, kai tik JAV, JK tarptautiniai nusikaltėliai sugalvos užkamšyti savo parazitinių spekuliacinių ekonomikų skyles.

Rusija, kuri šiuo metu atremia JAV-NATO karinę agresiją savo istorinėse žemėse Ukrainoje, artimiausiu metu gali pakartoti ir net padidinti TSRS sėkmę suvienydama Vakarų plėšiamas skirtingas šalis ir tautas kovai prieš JAV globalistų agresorių imperializmą.

Anksčiau į JAV organizuojamus vasalų viršūnių susitikimus (G7 Hirosimoje, taikus „viršūnių susitikimas Džidoje“ ir kiti) buvo kviečiami Indijos, Brazilijos (kaip BRICS valstybių narių), arabų pasaulio šalių vadovai tam, kad atstumtų šias pasaulinių pietų šalis nuo BRICS ir ypač nuo Rusijos. Akivaizdu, kad JAV piratinė diplomatija, kaip ir neteisėtų ekonominių sankcijų Rusijai politika, vėl patyrė fiasko, o Rusijos kova prieš JAV-NATO kolonizatorių diktatą susilaukia vis daugiau šalininkų visame pasaulyje. Viršūnių susitikimo išvakarėse į Vakarų spaudą metamos tezės apie „gilius prieštaravimus“ organizacijoje, kurios neva byloja apie BRICS „nepajėgumą ir perspektyvų stoką“, daugiau rodo JAV-NATO neokolonijinės imperijos bejėgišką pyktį ir panišką baimę prieš neišvengiamai artėjantį atpildą už Vakarų šalių įvykdytus nusikaltimus žmoniškumui kolonijinės imperijos klestėjimo laikotarpiu.

Ir tai yra gera žinia visam pasauliui, viltis JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos pavergtoms, apiplėštoms, užpultoms, sugriautoms šalims. Palinkėkime sėkmės BRICS viršūnių susitikimui. JAV-NATO Melo ir Blogio imperija turi būti sugriauta!

Write A Comment