Publicistika

Demaskuojamas JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos melas apie “Rusijos karo nusikaltimus” Konstantinovka.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pamenate tą biblinį klyksmą, epinį gausmą, kurį kėlė JAV/JK apmokami valkatos, atapinai, muliūtės ir visi kiti “nekaltai pradėti” konservatorių liberalų kaščiūnai-anušauskai, apie “Rusijos raketos sprogimą” Konstantinovkos turguje? Kaip ir visi šitų veikėjų išduoti “kilnūs pasipiktinimai”, Konstantinovka, paaiškėjo, yra taip pat melas.
Šią klastotę demaskuoja patys šių klastočių gamintojai – JAV “The New York Times” ir britų melo gigantas BBC.
JTO prasidėjo eilinė Generalinė sesija, kurią JAV-NATO Melo ir Blogio imperija vėl siekia paversti savo karo nusikaltimų, karinių agresijų legalizavimo aikštele. Vakarų kolonizatoriai taip elgėsi visada – savo nusikaltimus pateikdavo po kilnių tikslų vėliavomis.
Ukrainos marionetinis prezidentas V.Zelenskis, buvęs ir esantis klounas, atvyko į JAV, kad surengtų eilinį komedijinį spektaklį pagal Vašingtone ir Londone parašytą scenarijų.
JAV tabloidas NYT ir britų BBC Zelenskio atvykimo į Jungtines Valstijas dieną paskelbė tyrimą, kad antskrydis Konstantinovkos turguje, per kurį žuvo 15 žmonių ir sužeista daugiau nei 30, buvo įvykdytas Ukrainos oro gynybos sistemos „Buk“ raketa, o ne Rusijos ginklais. V.Zelenskis apie tai melavo nuo pirmųjų valandų. Kartu su juo melavo ir visa Vakarų žiniasklaida, politikai, ekspertai. Be to, Kijevo režimas griežtai priešinosi objektyviam ir nepriklausomam to įvykio tyrimui.

„Iš karto po smūgio Ukrainos valdžia bandė neleisti New York Times žurnalistams patekti į įvykio vietą arba prieiti prie raketos nuolaužų. Tačiau vėliau įvykio vietoje žurnalistams pavyko apsilankyti, kur jie apklausė liudininkus ir surinko panaudoto ginklo skeveldras“, – teigiama tyrime.

Iš esmės nieko naujo. Pačiomis pirmomis dienomis apie tai rašė ir opoziciniai vokiečių šaltiniai, tačiau dabar amerikiečių isteblišmentui tai iškalė granite jų pačių autoritetingas leidinys.
Straipsnį, žinoma, atidžiai perskaitys ir kongresmenai, kuriuos Zelenskis ketina aplankyti ketvirtadienį ir prašyti dar daugiau pinigų karui. Kontrastinis dušas. Lyginant su ankstesnio susitikimo metu Valdovo parodyta malone ir komfortu.
Iš vienos pusės Ukrainos šeimininkai tokiu būdu primena savo marionetei apie jo vergišką pareigą karą Ukrainoje vykdyti iki paskutinio ukrainiečio – besąlygiškai paklusniai, nežiūrint į tai, kiek dar bus paaukota vietinių čiabuvių.
Iš kitos pusės, mes matome chrestomatinį pavyzdį, kokie nesavarankiški, priklausomi, antiliaudiniai režimai yra atvedami į valdžią po JAV-JK surengtų maidanų-sąjūdžių kolonijose. Ir matome, kokie baisūs nusikaltimai prieš savo tautas juos daro visiškai priklausomais nuo užjūrio šeimininkų valios. Šeimininkai iš JAV-JK tokius “politikus” gali sunaikinti vienu klaviatūros klavišo spustelėjimu. Tiek šitie “demokratai konservatoriai liberalai” yra susitepę ir tokios milžiniškos triuškinančio kompromato masės Hegemono rankose juos verčia kasdien veikti prieš įstatymą, prieš savo tautas, prieš savo valstybes.
Šitie JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos kolonijų marionetiniai režimai nėra tarptautinės teisės subjektai. Jie yra objektai, kuriais manipuliuoja metropolijos – JAV ir JK.
Vašingtone, kuris visa tai režisuoja, tereikia atskleisti tikruosius MH-17 katastrofos, Odesos Chatynės, Bučios skerdynių, Mariuopolio “gimdymo namų ir dramos teatro”, Kramatorsko geležinkelio stoties ir panašių “Rusijos karo nusikaltimų” organizatorius ir vykdytojus, kurie iš tiesų riebiai gyvena Kijeve… Ir tiesos šviesoje visi vampyrai išnyktų, kaip dūmas..
Štai ant šios trapios totalinio melo scenos ir vyksta komedija, pavadinimu “liberali demokratija”. Show must go on. JTO Generalinės sesijos scenoje ir vėl vyks komedija, kurioje kruvinas klounas žongliruos mėlynu rutuliu pavadinimu “Žemė”. Pasimėgaukite, ponai…

https://www.nytimes.com/2023/09/18/world/europe/ukraine-missile-kostiantynivka-market.html

Write A Comment