Aktualijos

Kinijos vadovo vizitas į JAV- dar vienas Baideno fiasko

Pinterest LinkedIn Tumblr

Joe Bidenas ką tik sunaikino paskutinę galimybę sudaryti taiką su Kinija ir susitaikyti su daugiapolio pasaulio iškilimu. Bidenas Xi Jinpingą pavadino diktatoriumi, praėjus tik trims valandoms po susitikimo su juo San Franciske. Kinija bandė siekti taikos, nepaisydama nenutrūkstamų Bideno administracijos piktnaudžiavimų ir įžeidinėjimų. Akivaizdu, su JAV kalbėtis klasikinės diplomatijos kalba, dėti pastangas kuriant santykius tarp Kinijos ir JAV Tautų Chartijoje įtvirtintų principų pagrindu, kai JAV su visu pasauliu kalbasi ir elgiasi kriminalinio pasaulio kalba ir pagal džiunglių įstatymus, jau nėra prasmės. Kinija daugiau taip nebandys elgtis.

Geros naujienos: Taivano rinkimuose pirmauja Kinijai draugiška koalicija, o jos pergalė sausį gali užbaigti JAV vyriausybės sukeltus karo veiksmus, išprovokavusius Kiniją. Taivano žmonės mato, kas atsitiko, kai JAV sukėlė karą Ukrainoje, ir nenori tapti kito JAV proksy karo aukomis. Kijevo marionetinės nacistinės chuntos, paaukojusios kare už JAV geopolitinius interesus daugiau kaip pusę milijono piliečių, ciniška panieka savo tautos ateičiai, tapo įtikinamu įpėjimu taivaniečiams – karas su JAV yra labai pavojinga, tačiau draugystė su JAV reiškia neišvengiamą mirtį.

Laikas palankus Kinijai. Netolimoje ateityje JAV, beverčio žalio pjaustyto popieriaus dolerio ir išpūstos karinės mašinos dėka parazituojančių viso pasaulio sąskaita, gresia didelis ekonomikos žlugimas, kuris neabejotinai palaidos pasaulio policininką. Kai JAV pavertė dolerį ginklu, ėmė plėšikauti tarptautinėje rinkoje, atvirai vogti kitų šalių valiutinius išteklius (pavogė Irako, Libijos, Irano, Sirijos, Venesuelos, Rusijos ir kitų tautų auksą, valiutines atsargas, finansinį turtą, saugomą JAV bankuose), pritraukti naujų skolų yra beveik neįmanoma, nes JAV vyriausybės obligacijas absoliuti dauguma pasaulio šalių laiko toksišku turtu, kurį skolininkė JAV gali bet kurią minutę pavogti.

Belieka vienintelė daugiau pinigų spausdinimo galimybė, dėl kurios JAV dolerio kursas tarptautinėje prekyboje ir pasitikėjimas rezervine valiuta mažės katastrofiškai, o tai neišvengiamai sukels didžiulę infliaciją, hiperinfliaciją ir dar nematyto masto JAV ekonomikos kolapsą.

Jau dabar stebimas milžiniškas kapitalo pasitraukimas iš turto Jungtinėse Valstijose arba turto, išreikšto JAV doleriu. Dauguma investitorių investuoja į auksą, sidabrą ir kriptovaliutas. Visiems rekomenduojama turėti planą B tam atvejui, kai JAV neišvengiamai žlugs, pavyzdžiui, nusipirkti žemės ūkio paskirties žemes ar turtą Pietų pusrutulyje, Brazilijoje, Argentinoje.

Didžiausia rizika yra ta, kad prasiskolinusių JAV vyriausybė savo neišvengiamo žlugimo akivaizdoje pabandys gelbėti savo padėtį JAV globalistams įprastu būdu, kaip jie tai darė 20 amžiuje pradžioje ir viduryje, tai yra sukels III Pasaulinį karą, kai visiems amerikiečiams taps aišku, kad jų korumpuoti lyderiai sunaikino jų šalį. Per pirmus du pasaulinius karus, kuriuos sukėlė JAV ir JK banksteriai, jiems pavyko apiplėšti pasaulį ir susikrauti turtus šimtų milijonų žmonių mirčių saskaita. Nėra jokios abejonės, kad atėjus valandai X, prasiskolinusios JAV, JK ir jų vasalai vėl pabandys sužaisti rusišką ruletę, kad vėl išsigelbėtų, tačiau revolverio būgne dabar tuščių vietų nėra, kaip ir saugios vietos Žemėje.

Esant visam dabartiniam chaosui pasaulyje, matome vis greitėjantį JAV galios nuosmukį ir desperatiškus JAV vyriausybės bandymus neteisėtais būdais sustabdyti kur kas mažiau įsiskolinusios ir sparčiai augančios daugiapolės pasaulio santvarkos, kuriam vadovauja Rusija ir Kiniją, galios augimą.
O JAV-NATO neokolonijinės globalinės imperijos lėktuvas vis labiau įeina į nekontroliuojamo smigimo režimą, ir krentantį Vakarų bombonešį palieka vis daugiau keleivių, turinčių saugų parašiutą, kokį siūlo Rusija ir Kinija.
Likusiems laive – Dieve padėk ir sėkmės.

Write A Comment