Aktualijos

Lietuvos nacistus vis dar gąsdina komunizmo šmėkla.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Atrodytų, Lietuvos konservatoriai, landsberginė gvardija jau turėtų nurimti. Jie viską, kas susiję su Lietuvos komunistų partija, tarybų valdžia jau uždraudė, viską, ką pastatė tarybų valdžia, jau išvogė, viską, kas buvo šventa, išniekino. Tačiau ne, landsberginė JAV kolaborantų valdžia vis dar bijo komunistų, nacių kolaborantų palikuonys vis dar keršija už patirtą baimę ir pralaimėjimą II Pasauliniame kare, ir komunizmo šmėkla Lietuvos konservatoriams, liberalams, nacistams, fašistams vis dar kelia panišką baimę. Ir jie, kaip ir dera atmatoms ir bailiams, kovoja su šmėkla pačiais šlykščiausiais būdais.

JAV 5-a kolona landsberginiai konservatoriai liberalai, kartu su nacistais, kiti nacių kolaborantų palikuonys-revanšistai siekia prastumti dar vieną antiliaudinį įstatymą – pripažinti Lietuvos komunistų partiją vykdžiusia nusikaltimus.

Ažubalis, Anušauskas, Kaščiūnas ir landsberginė gopkompanija, tie patys veikėjai, kurių vieta nuo 1990 metų turėtų būti kalėjime, kurie jau prastūmė daugybę antiliaudinių įstatymų, kurių pagrindu nuo 1990 metų yra persekiojami, žiauriai represuojami kitaminčiai, kairieji, pacifistai – tai LR BK 170-2 str., ANK 524 str. , kurių veikla jau 35 metai daro nepataisomą žalą Lietuvos valstybei, ekonomikai, lietuvių tautai, nueidami nuo scenos skuba lietuvių tautai padaryti kuo daugiau žalos.

Landsberginės chuntos savivalės aktu būtų įtvirtinta, kad LKP yra atsakinga už TSRS valdžios vykdytas tokias priemones kaip Lietuvos piliečių genocidas, masines represijas, terorą, baudžiamąsias akcijas, trėmimus, kovotojų už Lietuvos laisvę, taip pat civilių gyventojų naikinimą, sovietizaciją, prievartinę kolektyvizaciją, prievartinę mobilizaciją į TSRS kariuomenę, ateizmo skleidimą, cenzūrą, kultūros ir religijos paminklų naikinimą ir kitokį pagrindinių žmogaus teisių ir laisvių paneigimą.

Taip pat siūloma drauge keisti Valstybės ir Diplomatinės tarnybos įstatymus, kur būtų nustatyti tam tikri reikalavimai buvusiems komunistams.

Siūloma, kad buvę LKP vadovybės nariai ir kandidatai į juos, dalyvaudami konkursuose ar atrankose į valstybės tarnybą ar skiriami į pareigas valstybės tarnyboje, privalėtų nurodyti savo buvusią priklausomybę Komunistų partijos struktūroms. Šį biografijos faktą nuslėpę asmenys nebūtų skiriami į pareigas.

2017 metų birželį landsberginių užgrobtas Seimas yra priėmęs rezoliuciją dėl Lietuvos komunistų partijos nusikalstamos veiklos įvertinimo. Joje Vyriausybė raginama kuo skubiau parengti įstatymą, kuris Lietuvos Komunistų partiją pripažintų nusikalstama organizacija.

Landsberginė šaika sugalvojo uždrausti komunistų partiją. Pirma jie uždraudė komunistų partijos simboliką, o dabar uždraus net minėti komunistų partiją. Toks draudimas-cenzūra yra įvesti labai nedaugelyje autoritarinių, neretai atvirai nacistinių pasaulio šalių ir yra vertinamas vienareikšmiškai – tokiomis drakoniškomis priemonėmis nusikalstami antiliaudiniai marionetiniai režimai siekia atgaivinti nacizmo ideologiją, įvesti šalyse, kuriose jie JAV-JK kolonizatorių padedami užgrobė valdžią, totalitarinę diktatūrą, totalinę cenzūrą ir įtvirtinti/išsaugoti savo valdžią totalinio teroro priemonėmis. Tai mes matome Lietuvoje, kur landsberginė chunta jau 35 metai grubiai pažeidinėja Konstitucijoje įtvirtintas tokias pamatines žmogaus pilietines ir politines teises ir laisves, kaip žodžio, sąžinės, nuomonės, spaudos, informacijos sklaidos, eisenų, susirinkimų laisves.

Dabar landsberginė chunta sugalvojo įvesti Lietuvoje Čilės diktatoriaus Augusto Pinočeto ar Indonezijos skerdiko Suharto tipo diktatūrą. Istorinė pažyma – 1965 metais spalio 1 d. Indonezijoje, pagal JAV CŽV ir Nyderlandų specialiųjų tarnybų nurodymus ir tiesiogiai vadovaujant, Indonezijos karinė chunta, vadovaujama generolo Suharto įvykdė valstybės perversmą ir be jokio pagrindo nužudė apie 1 000 000 komunistų bei jiems prijaučiančių žmonių. Tiems, kurie mėgsta svaigti, kaip baisu buvo Vengrijoje ar Čekijoje, vertėtų prisiminti, kad žiauriausi žmogėdros žmonijos istorijoje buvo kraštutiniai dešinieji, nacistai, kurie dabar visais įmanomais būdais save bando pastatyti nekaltomis aukomis, kovotojais už laisvę, patriotais, konservatoriais , liberalais.

Lietuvoje landsberginė chunta sukūrė visą sistemą priemonių, kuriomis jie be gailesčio susidoroja su bet kokia kitokia nuomone ir kitaminčiais. Ši sistema pradeda veikti nuo cenzūros viešoje erdvėje, kai žmogų, išsakiusį kitokią, nei leidžia iš “švento” sąjūdžio nekaltai pradėta landsberginė chunta, nuomonę, užpuola būrys išsigimėlių ir ima įžeidinėti, plūsti, heitinti. Jeigu žmogus, paprastai išsilavinęs, laisvas ir nepriklausomas, nepakeičia savo “eretiškos” nuomonės, jis tampa institucinio lygio heiterių patyčių objektu. Iš jo ima tyčiotis kišeninės valatkodelfinės purvasklaidos apmokami išsigimėliai, įvairiausi “žurnalistai”, “ekspertai”, faktčekeriai, apžvalgininkai, specialistai. Visas šis puolimas vyksta pagal VSD šnipų metodinius nurodymus, planą ir kontrolę.

Jeigu asmuo pasirodė pakankamai tvirtas, liko ištikimas tiesai ir šiuo atveju, davė tinkamą atkirtį landsberginių šunų gaujos puolimui, landsberginė chunta susidorojimą su laisvu žmogumi perkelia į naują, aukštesnį lygį – iš apšmeižto ir pažeminto žmogaus turi būti atimta ne tik garbė, bet ir bet kokia galimybė užsidirbti iš savo profesinės veiklos, turėti pragyvenimo šaltinį, uždarbį. Tokio “eretiko” darbine veikla, pajamomis staiga ir netikėtai pradeda domėtis VMI, Sodra, Visuomenės sveikatos inspekcija, kalbos inspekcija ar atitinkamos etikos komisijos, kokie nors gaisrininkai ar aplinkosaugininkai. Kiekvienas toks “susidomėjimas” tūlam piliečiui kainuoja ne tik sveikatos, bet ir sunkiai uždirbtus pinigus ir jis stoja prieš alternatyvą – bankrutuoti, skursti arba pakeisti savo nuomonę į vienintelę “teisingą”. Jeigu žmogus dirba apmokamą darbą pagal sutartį, darbdavys staiga tampa labai priekabus ir žmogus netenka darbo, tarnybos. Po to bandymai įsidarbinti paprastai visada yra nesėkmingi, nors prieš tai žmogus buvo vertinamas kaip vienas geriausių specialistų.

Iš pažiūros viskas atrodo teisingai, teisėtai, liberaliai visuomenei tai priimtina, kol tai nepaliečia konkretaus individo – ne mano pupos, ne mano daržas. Bausmė už abejingumą yra niekšų valdžia, kaip sakė klasikas. Tokio “teisingumo” paliestas pilietis puikiai jaučia tą kosminę neteisybę, cinišką valdžios melą ir priespaudą, todėl skuba ginti savo akivaizdžiai pažeistas teises atitinkamus ginčus nagrinėjančiose institucijose, naiviai tikėdamas įstatymo viršenybės ir asmenų lygybės, teisingumo ir sąžiningumo principais. Tačiau ir čia jo laukia kartus nusivylimas – visi Sistemos inspektoriai, etikos prižiūrėtojai, policininkai, prokurorai, teisėjai buvo kruopščiai atrinkti, išlaikė niekšybės bei lojalumo chuntai testus, davė priesaiką “tarnauti chuntai ir tik chuntai”, nuo kurios priklauso tokio teisėjo karjera, gerbūvis, perspektyvos. Todėl drąsus pilietis ir čia patiria landsberginės chuntos susidorojimą aukščiausiame – mentaliniame – lygyje, po kurio atsigauna labai nedaugelis. Toks yra “demokratiškai” liberalus neonacistinis susidorojimo su minties nusikaltėliais ciklas, kurį praėjęs asmuo tampa atstumtuoju, nevykėliu, o slapta Tiesos ministerija ištrina iš informacinės erdvės bet kokį tokio žmogaus egzistavimo faktą. Orvelas savo romane “1984” aprašė ne distopiją apie siaubingą socialinę bendruomenę Angsocą – jis aprašė 21 amžiaus liberalios demokratijos visuomenės realybę, kurią mes matome kasdien. Baisiausia yra tai, jog mes negalime tuo patikėti, o valdžios teroras, totalinė cenzūra ir dirbtinai sukurta naujakalbė mums neleidžia ją tinkamai apibrėžti, suvokti teisingai ir ištrūkti iš tos nežmogiškos neapykantos ir baimės realybės. Iš pradžių jie atima žodžius, paskui atima žodžių prasmę, o po to atima laisvę.

Dabar žodžio laisvės trūkumą jau pajuto ne tik tris dešimtmečius represuojami komunistai, kairieji, pacifistai, kitaminčiai, bet ir tie, kurie save visada laikė ištikimais sąjūdžio idėjoms, laisvės, nepriklausomybės idėjoms, euroatlantinės integracijos ir Vakarų Europos civilizacijos (kryžiuočių ir piratų) šalininkais, kuriems net į galvą negalėjo šauti mintis, jog bet kokia spalvota revoliucija, sąjūdis, maidanas, už kurių JAV, JK specialiosios tarnybos, – tai niekada nebuvo ir nėra apie laisvę, tai neokolonijinė ekspansija valdomo chaoso priemonėmis.

Ir tai yra dėsninga. Antiliaudinis režimas todėl ir yra antiliaudinis, kad jis veikia prieš tautos, pilietinės visuomenės interesus, siekia tik savo savanaudiškų interesų ir atstovauja tik savo šeimininkų, JAV ir JK, interesus. Šis nesutaikomas prieštaravimas – ištikimybės, tarnystės tautai žinomai melagingos deklaracijos ir tuo pačiu metu atviras išdavimas tautos nacionalinių, gyvybinių interesų užjūrio okupantams – nuolat pasireiškia, periodiškai apsinuogina valdančios klikos veikloje. Tokios antivalstybinės veiklos rezultatai nuvilia vis daugiau ir daugiau naivių sisteminės propagandos apkvailintų piliečių, kelia pagristą nepasitenkinimą valdančiąja klika, kuri yra priversta gintis, kažkokiu būdu pateisinti savo kriminalinę egzistenciją. Yra tik du būdai įtikinti piliečius, kad demokratiniai institutai veikia – pateikti pozityvius valdymo rezultatus arba atsistatydinti. Pozityvių rezultatų nėra, o atsistatydinimas reikštų savo kaltės pripažinimą ir teisminius procesus tokiems kenkėjams a la landsbergis, kaščiūnas ir Co. Todėl chunta eina kitu, fašistinių JAV marionetinių režimų patikrintu keliu – teroro ir priespaudos didinimo keliu, priima įstatymus, kuriais uždraudžia bet kokią alternatyvą, net mąstymą alternatyvios tiesos paieškų kryptimi. Tokioje situacijoje draudžiama tampa ne tik komunistinė, bet ir bet kokia kitokia laisvė. Ir tai pajunta net kunigai tokioje visuomenėje, ne tik persekiojami kitaminčiai.

O prasidėjo viskas tolimais 1990 metais, kai daugumai atrodė yra normalu tyčiotis iš dorų komunistų, J.Baltušio, V.Petkevičiaus, P.Cvirkos, S.Neries, E.Mieželaičio, tarybinių karių kapų ir paminklų.

Laisvė – tai absoliuti kategorija. Laisvė arba yra arba jos nėra. Pusė tiesos yra melas. Pusė laisvės yra nelaisvė.

Šis įstatymas yra nukreiptas prieš visą pilietinę visuomenę, ne tik komunistus, ir yra dar viena neginčijama priežastis, kodėl landsberginė chunta, konservatoriai, liberalai, nacistai ir jų klonai turi sėdėti teisiamųjų suole , o ne Lietuvos Seime. Šiandien pilietinė visuomenė užmetkė akis prieš nacistų vykdomas represijas komunistams, rytoj jie susidoros su lojalistais.

Nei vieno balso JAV 5-ai kolonai, Lietuvos konservatoriams, liberalams ir jų klonams!

Jonas Kovalskis, 2024 m. spalio 4 d. (c)

Write A Comment