TSRS

Gruzijoje vyksta įdomūs dalykai – kova už laisvę nuo JAV-NATO kolonijinės priklausomybės

Pinterest LinkedIn Tumblr

Panašu, kad Gruzija puolė į visas įmanomas nuodėmes, jeigu dabartinę politinę situaciją vertinti pagal Vakarų kolonizatorių kišeninės žiniasklaidos transliuojamą isteriją.

Priėmusi įstatymą dėl užsienio įtakos skaidrumo, dėl kurio Gruzija “demokratinio” Vakarų pasaulio buvo viešai išplakta, šalies valdžia ketina nesustoti ir ruošiasi – o siaube!! – priimti įstatymą, draudžiantį LGBT propagandą!!. Jau dabar vietoje ir Vakaruose veikiantys masinės dezinformacijos sorosiniai ruporai šį įstatymą vadina Kremliaus įstatymu, o Vakarų neokolonijinės imperijos spaudimas Gruzijai bus maksimalus, iki sankcijų. 30 000 šalyje veikiančių JAV-NATO nekarinių intervencijų, okupacijų organizacijų, valdomų iš JAV Valstybės departamento ir Soroso būstinės, jau gavo komandą “FAS!”.

Tačiau JAV-NATO struktūrų bandymai surengti spalvotą revoliuciją Tbilisyje nėra labai sėkmingi. Nėra tos rėksmingos maidaninės-sąjūdinės ne tik daugumos, bet ir apskritai minios, kurios pakaktų, kad būtų galima suorganizuoti bent tai, kas įvyko Ukrainoje 2014 m. Yra gražių surežisuotų „progresyvių gruzinų“ nuotraukų Vakarų spaudai, tačiau to akivaizdžiai nepakanka.

Labai klysta tie, kurie sako, kad Gruzija tampa kažkokia prorusiška. Ne. Gruzijos parlamente ir Vyriausybėje Rusijai nėra jokios draugystės ir santykiai tarp šalių vis dar labai šalti, nepaisant to, kad kažkas pajudėjo ekonomikos srityje.

Jei atvirai, Rusija nieko panašaus iš Gruzijos ir nereikalauja. Tegul jie ten elgiasi su rusais, kaip jiems atrodo tinkama. Lygiai taip, kaip turėtų būti suvereniose šalyse.

Dabar Gruzija susigrąžina tą patį suverenitetą, kuris buvo iš jos pavogtas Vakarų “demokratizatorių”. kaip visada, apgaulės, saldžių žodžių ir stiklo karoliukų pagalba, kurie, kaip vėliau paaiškėjo, Gruzijos žmonėms kainavo labai brangiai. Jų kaina – žmonių gyvybės.

Gruzija atgauna suverenitetą ir sveiką protą. Šalies žmonės ir valdžia buvo pakankamai protingi, kad suprastų, jog be šito Gruzija pasmerkta. JAV, JK, ES, NATO imperija ją tiesiog praris, sunaikins tradicijas, kultūrą ir istoriją, kaip tai jau nutiko daugeliui šalių, į kurias savo “vertybes” atnešė Vakarų kolonizatoriai. Jie sunaikins moralę ir sąžinę, nužudys tautos sielą.

Nes tik tokiu pavidalu Gruzija yra reikalinga globalistams – skurdi ir pikta teritorija po vaivorykštės vėliavomis.

Gruzijos laukia labai sunkus kelias. Vakarai trukdys jai, bandys ją palaužti, pargriauti, o gal net ir surengs atvirą JAV-NATO karinę intervenciją. Bet šis kelias reikalingas, jeigu Gruzija nori turėti ateitį – kad gimtų vaikai, kad būtų galima juos augint savo šalies patriotais, kad moterys būtų moterimis, o vyrai vyrais. Gruzijai būtina vystytis, ištrūkti iš skurdo ir pačiai kurti savo ateitį geros kaimynystės ir tradicinių vertybių pagrindu.

Kalbant apie santykius su Rusija, nėra jokios abejonės, kad ir čia, jeigu patriotiška šalies vyriausybė vadovausis savo tautos nacionaliniais interesais, viskas susitvarkys. Kaimyninės tautos turi per daug bendro tarpusavyje, turi bendrą ilgą istoriją, bendras pergales ir pralaimėjimus, bendrus didvyrius ir bendrus niekšus, piktadarius. Ir visa tai nedingsta užmarštyje be pėdsakų. Sveikas protas tikrai nugalės.

Jėgų ir kantrybės Gruzijai nelengvame kelyje į laisvę iš JAV-NATO neokolonijinės imperijos gniaužtų.

Jonas Kovalskis, 2024 m. birželio 6 d.

Write A Comment