Aktualijos

Chunta puola!!!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chunta puola!!!

Dėmesio visiems!
Šiandien pas Viačeslavą Titovą, Klaipėdos miesto tarybos narį, įsiveržė pareigūnai, darė kratą, paėmė visas jo darbui būtinas priemones: kompiuterius, telefonus ir kt. Štai kaip keršija chunta už tai, kad žmogus pateikė miesto tarybai archyvinį dokumentą apie A.Ramanausko – Vanago nuopelnus ir teismo nuosprendį. Pasirodo, kad Lietuvoje negalima ne tik turėti savo nuomonę , bet ir parodyti autentišką dokumentą.

Kaip pranešė Viačeslavas Titovas Šiandien jo namuose, darbe ir automobilyje buvo atliktos kratos, paimti kompiuteriai ir visos skaitmeninės laikmenos.

V. Titovas paskutinėmis dienomis bandomas pavaizduoti, kaip Lietuvos priešas kuris sumenkino partizanų vadą Adolfą Ramanauską-Vanagą.

V. Titovas užvakar viešai prasitarė, kad jam rašo ir skambina žmonės kurie yra tiesiogiai nukentėję nuo miškinių “partizanų“. Galimai teisėsauga bet kokiais būdais bando dangstyti tiesą ir nuslėpti informaciją kurią turėjo V. Titovas. Tuo pačiu greičiausiai bandoma įbauginti visuomenę, kad ši tylėtų ir nieko nekalbėtų.

V. Titovas, trijų vaikų tėvas liko be darbo, nes jo darbo pobūdis yra būtent kompiuteriu. Įmonė užsiima draudimais ir vizų išdavimais.

Šis atvejis susilauks tarptautinio skandalo. Bandant susisiekti su V.Titovu, atsiliepė Ela Andejeva, kuri sakė, kad šiuo metu V.Titovas duoda interviu užsienio žiniasklaidos priemonėms interviu.

Write A Comment