Aktualijos

2019 metų kasmetinis Rusijos Federacijos prezidento V.Putino kreipimasis į federalinį susirinkimą.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Šiandien, 2019-02-20, 11:00 valandą Lietuvos laiku (12:00 Maskvos laiku) Rusijos Federacijos Prezidentas Vladimiras Putinas skaitys savo kasmetinį Kreipimąsį į Federalinį susirinkimą. Praėjusiais metais V.Putino kreipimasis papasakojo ir pademonstravo Rusijos turimą naujausią ginkluotę, kuria Rusija ketina atremti JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos planuojamą agresiją prieš Rusiją, kuri padės sustabdyti rengiamą Vakarų kolonizatorių III Pasaulinį karą prieš Rusiją ir viso pasaulio laisvas šalis. Iš pradžių JAV-NATO informacinio karo nusikaltėliai ir jų šakalai bananų respublikose kikeno, smaginosi laidydami savo bezdžioniškus juokelius, neva, Rusijos demonstruojami naujausi ginklai, Rusijos savigynos nuo JAV-NATO išsigimėlių užpuolimo priemonės yra “pasakos”, “filmukai”, Rusija nieko negali, prasigėrusi, jos ekonomika Vakarų banditų sankcijų yra “sudraskyta į gabalus”, Rusija tuoj tuoj žlugs. JAV šakalų juokeliai baigėsi, kai Rusija pademonstravo bandymus raketų “Kinžal”, “Avangard”, “Burevestnik”, lazerinį ginklą “Peresvet”, atominę bepilotę torpedą “Poseidon” ir ėmė šiais neįveikiamais JAV-NATO karo nusikaltėlių gynybai ginklais apginkluoti savo kariuomenę. Tada prasidėjo JAV-NATO šakalų gaujoje isteriškas klyksmas – “O mus už ką?!!..”.
Blogiausia šiuo metu yra tai, kad JAV-NATO karo nusikaltėliai sugebėjo savo infomacinio karo technologijomis išauginti visą kartą besmegenių idiotų, kurie gyvena virtualioje, JAV-NATO tyčia sukurtoje ir primestoje, ir nepajėgia suvokti elementarių tiesų, tos siaubingos grėsmės, kurią kelia JAV-NATO karo nusikaltėliai eskaluodami globalinį karinį konfliktą. Šitie JAV-NATO išauginti “patriotai”-zombiai , plyšaujantys iki isteriško orgazmo “Mes-NATO! Mes-gauja! Suplėšysim į gabalus!”, besidraskantys rusofobiniuose mitinguose, akcijose, bla-bla-show laidose, žygiuojantys fašistinėse fakelų eisienose – jie niekaip nepajėgia savo Vakarų dezinformacijos priemonių suformatuotais apgailėtinais smegenų likučiais suvokti – jie yra tik pigi patrankų mėsa JAV-NATO kare už globalinį dominavimą, pigus faršas JAV globalistų kelyje į pasaulio pavergimą, pasaulio pavertimą globalistų valdoma kolonija. Nacionalistai-JAV fanai, fašistai niekaip negali įjungti savo smegenų likučių ir suprasti – varpai šį kartą skambina jau skambina jiems. “Nėra baisesnio vergo, nei vergas, kuris įsivaizduoja save laisvu žmogumi”.
Miuncheno saugumo konferencija, vykusi praėjusį savaitgalį, prasidėjo Britanijos karo nusikaltėlio JK karo ministro Gyveno Viljamsono isteriška neapykantos kurstymo kalba – “Rusija turi būti nubausta”. Lygiai taip pat prasidėjo ir II Pasaulinis karas, kai Anglijos ( be didžiausių žmonijos istorijoje karo nusikaltėlių, žiauriausių žudikų, agresorių, genocido vykdytojų, kolonizatorių, fašizmo, koncentracijos stovyklų, masinio naikinimo ginklų išradėjų Didžiosios Britanijos “taikdarių” neprasidėdavo nei vienas nusikaltimas žmoniškumui) iš pradžių išaugino vokiškąjį fašizmą, o paskui Miuncheno suokalbio metu inicijavo baisiausia karą.
Kad Europoje jau beveik 80 metų yra taika – už tai pasaulis turi būti dėkingas tik Rusijai.
Kad šiuo metu, kai JAV-NATO karo nusikaltėliai, pažeisdami visus tarptautinius susitarimus, savo pasirašytų sutarčių įsipareigojimus, grubiai pažeisdami JTO Statutą, Tautų Chartiją, Helsinkio Baigiamojo Akto principus, visas tarptautinės teisės normas militarizuoja visas savo kolonijas, esančias Rusijos pasienyje, eskaluoja karinio konflikto su Rusija galimybę savo šalyse ir savo bananų respublikose prie Rusijos sienų, kai NATO vykdo proxy karą prieš Rusiją Ukrainoje, kad Rusija vis dar nepasinaudojo savo prigimtine teise, įtvirtinta JTO Statute, į savigyna ir neatsakė į NATO karo nusikaltėlių agresiją – visi turi būti dėkingi tik Rusijai, jos atsakingai ir išmintingai užsienio politikai, ištikimybę pamatiniams tarptautinių taikaus sambūvio principams.
Tik Rusijai visi turi būti dėkingi, kad pasaulyje vis dar nevyksta III Pasaulinis karas, kurį taip įnirtingai siekia sukelti JAV-NATO karo nusikaltėliai.
Paklausykime sveiko proto balso iš taikios Rusijos ir tarkime kartu su Rusija – STOP JAV-NATO KARO NUSIKALTĖLIŲ AGRESIJAI!
Pasakyk NE JAV-NATO karo nusikaltimams ir turėsime šansą išgelbėti savo žydrąją planetą nuo pražūties Vakarų ruošiamo branduolinio pragaro ugnyje.
Kasmetinis V.Putino kreipimasis į federalinį susirinkimą.

 

Write A Comment