Aktualijos

Algirdas Paleckis – iš kalėjimo : “Dalia Grybauskaitė yra pagrindinė fašistė Lietuvoje”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Algirdas Paleckis   kalėjimo : “Dalia Grybauskaitė yra pagrindinė fašistė Lietuvoje”

Laisvas laikraštis

 

Algirdas Paleckis – iš kalėjimo : “Dalia Grybauskaitė yra pagrindinė fašistė Lietuvoje”

 

Redakcija gavo Algirdo Paleckio, nuo spalio mėn. laikomo Lūkiškių kalėjime, apkaltinus jį šnipinėjimu “Rusijos naudai” , laišką.

Sveikas, Aurimai, tikiuosi tu sveikas ir gyvas? Aš irgi. Viskas – į gerą. Tokie nuotykiai mus užgrūdina. Siunčiu tau mano atvirą laišką. Bus dar. bandysiu rašyti labai trumpus, kad tai neilgai truktų mesti į kompą. Man jis čia, aišku, uždraustas, kaip ir skambučiai, internetas. Jei gali, nusiųsk ir ekspertams.eu. Mane gali bet kada perkelti į Kauną, tačiau kol kas esu čia. Suėmimas pratęstas iki 07.26, apeliacijos pralaimimos. Įtariu, kad gali laikyti 1,5 metų, o po to dar per teismą. bet matysime, niekas nežino. Linkėjimai Juozui ir mūsų kursiokams. jeigu su jais susitiksti 25-ečio proga, papasakok apie “bezpriedelą” čionai. Bet viskas bus galop gerai”.

 

A.Paleckis klausia : “Ar pasiduosime demokratiniams fašistams?”

Atviras laiškas Lietuvai ir užsieniui

Pirmus kelis mėnesius turėjau labai mažą, tačiau vis tiek viltį, kad prokuratūra išlaikė bent dalelytę sveiko proto. Kad ji, įvykdžiusi VSD nurodymą mane suimti, įsitikins įrodymų stoka ir bylą nutrauks. Tačiau prokuratūra sistemiškai toliau tipena ant VSD pavadžio, o šis – ant Grybauskaitės pavadžio..

D.Grybauskaitė yra pagrindinė fašistė Lietuvoje. Tai ji užbaigė demokratinio fašizmo statybą  mūsų šalyje. Ši statyba importuota iš JAV. Tai Amerikoje XIX amžiaus pabaigoje atsirado ši išsigimusi demokratijos grimasa. Finansinė oligarchija, nusipirkusi laisvą spaudą, ilgam įsitaisė finansinės piramidės viršūnėje. Iki šiol sėkmingai, nes tariamai demokratiškai eliminuoja visus kitaminčius Amerikoje ir už jos ribų. Demokratinio fašizmo esmė – laiku ir subtiliai “demokratiškai” eliminuoti kitaminčius. Iš pradžių užsiundant ant jų žiniasklaidą. Jei nepasiduodama, tai užspaudžiama finansiškai – baudomis , spaudimu darbovietei. Jei ir tada nepasiduodama – tai sufabrikuojama byla ir sodinama į kalėjimą. Demokratiniai fašistai Amerikoje ištobulino kitaminčių eliminavimą iki meno. Ir eksportavo jį mums.

Kas nori gyventi ir kvėpuoti ramiai Lietuvoje, to interesuose būtų tarti aiškų ir tvirtą “ne” demokratiniam fašizmui. Vakar suėmė mane. Rytoj gal jus.

Aš niekada nepasiduosiu.

O jūs?

Algirdas Paleckis. 2019-05-27, Vilnius

Lukiškių kalėjimas

P.s.

Redakcijos nuomonė nebūtinai sutampa su A.Paleckio, tačiau akivaizdu, kad A.Paleckis – vienas iš kelių politinių kalinių (kaip, pvz., Neringa Venckienė), kurių asmenyse Dalia Grybauskaitė įžiūri grėsmę savo režimui.

Ačiū Dievui, Grybauskaitės laikai baigiasi, ir turime vilties, kad visi “teisėsaugos” pareigūnai, sąmoningai prisidėję prie nekaltų žmonių persekiojimo, sulaks atsakomybės. Juk visi nacių konclagerių viršininkai po karo taip pat buvo pakarti, nors jies irgi nesuprato už ką – jie gi tik vykdė fiurerio įsakymą. Todėl visi tie teisėjai, saugumiečiai ir prokurorai, aklai vykdydami Dalios Grybauskaitės ir jos gaujos įsakymus, turėtų susimąstyti – ar man neteks už tai atsakyti?

Ll jau kalbėjo su A.Paleckio advokatais. Jie buvo įsitikinę, kad A.Paleckis bus paleistas iš Lūkiškių kalėjimo, mat jokių įrodymų, kad jis ką nors perdavė Rusijos žvalgybai, byloje nėra.

“Yra tik samprotavimai apie tai, kad jis buvo išvažiavęs į Rusiją, ten buvo susitikęs su partijos “Jedinaja Rosija” politikais, ir rašė į “prokremlišką spaudą” straipsnius, – teigia vienas iš A.Paleckio gynėjų.

Iš visų šių išvedžiojimų VSD daro išvadą, kad A.Paleckis yra rusų šnipas. Nors A.Paleckis neslėpė savo įsitikinimų ir vaikščiojo su raudona vėliava, todėl niekaip netiko į pasislėpusio ir užsimaskavusio šnipo vaidmenį, VSD dundukams pasirodė, kad A.Paleckis geriausiai tinka šnipo vaidmeniui.

Beje, minėtas advokatas buvo pakraupęs nuo VSD operatyvininkų lygio. “Tokius rašinius rašo trečios klasės moksleiviai”. “Tačiau tos VSD pažymos yra tokios – tas blogas, rašo į prokremlišką spaudą straipsnius, reiškia, yra šnipas”, – sakė jis. Dar baisiau, kad VSD rašo pažymas apie teisėjus, kuriose – vieni būdvardžiai, ir jokių faktų.
Teisėjai priklauso nuo VSD pažymų, ir todėl nuolankiai priiminėja sunkiai protu suvokiamus sprendimus.
“Mums aiškiai pasakė, kad A.Paleckis iki teismo tikrai nebus paleistas, nes tokia “šnipų” bylų praktika, sakė advokatas, – nors manėne, kad Paleckį tikrai paleis, nes byloje – jokių faktų, tik tai, kad rašė straipsnius ir ketino išspausdinti knygą”.
Šis žmogus įsitikinęs, kad tik po Grybauskaitės kadencijos pabaigos galima tikėtis permainų šioje valstybėje, nes žmogus jau sėdi kalėjime vien už tai, kad buvo Rusijoje.
“Teisėjai daro karjerą, pratęsia jo suėmimą žinodami, kad bus paaukštinti VSD ir prezidentės, o tai, kad byloje nėra jokių įrodymų, niekam neįdomu”.

Lietuvoje – spengiantis terorras, net net A.Paleckio brolis Rimvydas buvo išgrūstas iš LRT, ir pats pasakojo, kad nieku žiniasklaidoje negalėjo gauti darbo, nes “šnipo brolis”, kol galiausiai įsidarbino alfa.lt

 

Write A Comment