Uncategorized

Artėjančiam NATO viršūnių susitikimui policija gaus naujų automobilių… už 666,6 tūkst. Eur.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lietuvos Vidaus reikalų ministerijos, vadovaujamos konservatorės Agnės Bilotaitės, teigimu, 12 BMW 530d xDrive automobilių bus naudojami „palydėti oficialių svečių kortežams, užtikrinti netrukdomą judėjimą keliuose“. Jų įsigijimas kainavo labai simbolišką kainą – 666,6 tūkstančio eurų.

„NATO viršūnių susitikimas – ypatingo saugumo reikalaujantis renginys, tiesiogiai susijęs su Lietuvos reputacija ir reprezentavimu. Todėl saugumo reikalavimams skiriamas aukščiausias dėmesys, o transporto priemonių techninė būklė turi būti nepriekaištinga ir patikima“, – čiulbėjo vidaus reikalų ministrė konservatorė Agnė Bilotaitė.

Žinoma, tokių mašinų naudojimas Vilniui yra labai svarbus. Pirma, tai galimybė parodyti, kad Lietuva nėra kažkoks kaimas. O antra, ir svarbiausia, – apsaugoti beviltiškai susikompromitavusius, visiškai tautos pasitikėjimą praradusius, korumpuotus Lietuvos konservatorių liberalų klikos vadukus ir tokius pat JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos vadeivas nuo tautos rūstybės, kad ji per daug aiškiai neišreikštų jiems savo “meilės”.

🤔 Simboliška, tačiau pirkinio suma – 666,6 – kalba pati už save. Satanistų sambūriui šėtono ženklai…

Write A Comment