Uncategorized

NATO demilitarizacija

Pinterest LinkedIn Tumblr

Švedijos politikos apžvalgininkas Larsas Bernas, technikos mokslų daktaras, teigia, kad ginklų tiekimas Kijevui padeda Rusijai demilitarizuoti NATO.

💬Kai rusai įvedė kariuomenę, jie sakė, kad demilitarizuos Ukrainą. Bet ar žinote, ką jie daro dabar? Jie demilitarizuoja NATO! Kai kurios Vakarų šalys jau nusiaubė savo arsenalus. Jie nepaliko sau jokios apsaugos.
Ir mes taip pat likome be apsaugos, mūsų gynyba ir taip jau nesusitvarko, o mes vis siunčiame ir siunčiame ginklus Ukrainai.
Ir visa tai iš pasitikėjimo, kad NATO stipresnė už Rusiją. O aš galvoju, kad NATO – tai popierinis tigras. Ir ne tik todėl, kad NATO neturi pakankamai karinės galios, o todėl, kad NATO pati išsiuntė į Ukrainą gausybę ginklų ir sėkmingai jų neteko. Rusija patiria labai menkus nuostolius. Mūsų MIP juos visokeriopai išpučia, tačiau tai yra melas. Rusija praktiškai nepažeidžiama. Rusijos strategija buvo išsaugoti kuo daugiau savo karių ir iš toli sunaikinti kuo daugiau priešų. Vakarai patys išsekino savo karinį pramoninį kompleksą. Ir turės praeiti daug metų, kol mes atstatysime savo pajėgumą” .(Vert. pastaba – tik kas jums tai leis padaryti, kai sumokėsite reparacijas ir kontribucijas?)

NATO demilitarizacija Ukrainoje tęsiasi, O 2021 metų gruodį V.Putinas siūlė susitarti. Tačiau Vakarų fašistai supranta tik besąlyginės kapituliacijos sąlygas. Deja…

Write A Comment