Ukraina

Amerikiečių publicistas Jacksonas Hinkle’as apie Ukrainos kariuomenės vykdomus karo nusikaltimus ir Vakarų globėjišką požiūrį į Ukrainos daromus karo nusikaltimus

Pinterest LinkedIn Tumblr
  • Šios naujienos jūs tikrai neišgirsite nei CNN, nei MSNBC, nei kur nors kitur mūsų spaudoje. Nemanau, kad spaudoje mes ka nors išgirsime apie Ukrainos kariškius, kuri dabar ne tik atvirai vykdo karo nusikaltimus, bet ir, kas atrodo gana tikėtina, iš tikrųjų naudoja cheminį ginklą.
  • Matėme kelis vaizdo įrašus, kuriuose Ukrainos kariškiai kuria tai, kas buvo panašu į nuodingus kovinius cheminio ginklo agentus, kurie bus numesti nuo dronų. Tikriausiai tai yra chlorido junginys, kuris laikomas kietu pavidalu šaldytuve. Ir mes matėme vaizdo įrašą apie tai, kur jie numetė šiuos balionus, užpildytus dujine medžiaga, tiesiai ant Rusijos karių Bahmuto ir Soledaro rajone. Ir rusų kariai buvo paveikti šių dujų, juos ištiko traukuliai, jie ėmė vemti ir galiausiai mirė. Taigi tai labai labai rimta problema, kurią vakaruose visi tiesiog nurašo kaip „negerų vyrukų elgesį“ Ukrainos ginkluotosiose pajėgose. Tai labai rimta ir tikiuosi, kad JT Saugumo Taryba pareikalaus iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsakomybės.
  • JAV pozicija yra būti Ukrainos pusėje. Ar jie ras dar vieną dingstį būti Ukrainos pusėje pasibaigus karui? O gal tai bus amžinas ryšys, kai visą savo BVP išmetame Ukrainai?
  • Jei po šio karo liks kokia nors Ukraina, aš tikiu, kad Bideno administracija ras būdą. Tačiau manau, kad Rusija pasiims tiek Ukrainos, kiek nori, atsižvelgiant į tai, kaip Ukraina ir toliau atsisako derėtis dėl bet kokių taikos susitarimų neutraliomis sąlygomis ir reikalauja, kad Putinas pasitrauktų iš Rusijos prezidento pareigų arba kad Putinas atiduotų Ukrainai Krymą.
  • Ir jei taip atsitiks, jei Rusija užvaldys didžiąją dalį Ukrainos arba paliks dalį valstybės ir Kijevą, esu tikras, kad Bideno administracija ar koks nors kitas giliai valstybės kontroliuojamas aparatas Vašingtone sukurs Ukrainos vyriausybę tremtyje ir toliau siųs ten milijonus ir milijonus, jei ne milijardus dolerių.”
    • https://t.me/Pilietis_1/1246

Write A Comment