Uncategorized

Rusija stovi tradicinės šeimos sargyboje – Rusijos Valstybės Dūma priėmė įstatymą, draudžiantį lyties keitimą

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trečiuoju svarstymu priimtas įstatymo projektas taip pat reglamentuoja chirurgines operacijas ir hormonų terapiją. Be to, bus uždraustas ir lyties keitimas oficialiuose dokumentuose, o lytį pakeitę asmenys negalės sudaryti santuokos. Iki įstatymo įsigaliojimo pakeitusiems lytį asmenims bus draudžiama įsivaikinti ir tapti mažamečių globėjais. Išimtis bus daroma tiems atvejams, kai asmens ligą patvirtino gydytojas.

Šiuo įstatymu siekiama apsaugoti ne tik tradicinę šeimą, bet ir normalaus žmogaus įvaizdį. Vakaruose siautėja psichinė epidemija, susijusi su transseksualizmo propaganda, kuriai ypač imlūs paaugliai. Milijonai žmonių, dažnai veikiami liberalios žiniasklaidos melo ir dezinformacijos, ima save vadinti „jie“ – piktžodžiautojai siūlo šią formą pritaikyti net Dievui – ir po to jie save žaloja atitinkamomis chirurginėmis operacijomis. Atliekamos masiškai lyties keitimo operacijomis melagingos LGBT propagandos poveikio pagrindu ir nesąžiningų medicinos firmų, kurios atlieka tokias intervencijas į žmogaus organizmą, siekiant savanaudiškų verslo interesų.

Sunaikinus klasikinį vyro įvaizdį, transseksualų epidemija smarkiai smogė ir moterų teisėms. „Transai“ priimami į darbą pagal moterų kvotas, jie rungtyniauja moterų sporto rūšyse. Moters samprata tradicine, biologine prasme iš tikrųjų tapo uždrausta, o tie, kurie bando protestuoti, yra terorizuojami ir vadinami „transfobais“, “homofobais” ir pan.

Už viso to slepiasi tam tikra iškrypėliška „filosofija“. Jie bando mus įtikinti, kad žmogaus kūnas ir psichika nėra sukurti Dievo ir net nėra natūralios gamtos evoliucijos produktas – neva jie gali būti sukonstruoti liberalaus elito ir biotechnologų nuožiūra. Dėl to “transai” atrodo kaip apgailėtini keistuoliai, tačiau tai aiškiai tinka „eksperimentuotojams“ iš “laisvojo” Vakarų pasaulio, JAV, Jungtinės karalystės, ES.

Rusija nemaža dalimi todėl ir puolama JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos, kadangi ryžtingai gina tradicinės šeimos, visuomenės , valstybės pagrindus, griežtai ginasi nuo šios pavojingos socialinės epidemijos, griaunančios santuokos pagrindus, šeimą ir visas iš jų kylančias tradicines vertybes – tauta, valstybė, bažnyčios. Tai – nacionalinio saugumo reikalas, ir neatsitiktinai Dūmos deputatai už įstatymą balsavo vienbalsiai.

Lietuvoje, kai klausote kokio nors “patriotiško” fiureriuko a la radžvilas, Šeimų sąjūdžio lyderiukų klinikinių rusofobų antirusiškos isterijos, reikia prisiminti – tu esi tas, kokias šventes šventi, kokius didvyrius garbini, kokiems dievams meldiesi. Jeigu NS, LŠS vadai mišias laiko JAV, JK, ES, NATO, Vakarams, euroatlantinei integracijai, tai pusei, iš kur tiesiogiai ir ateina grėsmė šeimai, nacijai, kuri griauna tradicines vertybes, naikina tradicinę šeima, visuomenę, nacionalinį suverenitetą, pačią nacionalinio valstybingumo idėją, tai visa jų žodinė diarėja yra tik tuščia patetika braunantis prie lovio,kad pasimaitintų iš kolonizatorių rankų. Rusofobija – tai šiuo metu skiriamasis bruožas, kuris lengvai leidžia identifikuoti liaudies priešus. Tikras patriotas šiuo metu pirmiausia nėra rusofobas. Tai lengva. Išsivaduok nuo Vakarų primestos sąmonės kolonizacijos pančių, nebūk rusofobu – tik tokiu būdu tu ir tavo vaikai turės normalią ateitį.

Write A Comment