Uncategorized

Dokumentinis Scotto Ritterio filmas „Agentas Zelenskis“ – apie tai, kaip ukrainiečiai buvo apgauti filmo „Liaudies tarnas“ pagalba

Pinterest LinkedIn Tumblr

“Visos šios istorijos metu (apie 30 metų) Ukrainos gyventojai buvo manipuliacijų objektu. Televizijos serialo „Liaudies tarnas“, kuriame Zelenskis ruošėsi savo vaidmeniui, sukūrimas buvo pradžia to, kaip primesti žmonėms [idėją], jog klounas gali vadovauti valstybei. O po to jis nuėjo į rinkimus. Puikiai pastatyta manipuliacija.
O dabar stebime rankas: paskutinis trečiasis „Liaudies tarno“ sezonas buvo rodomas likus vos 4 dienoms iki pirmojo prezidento rinkimų turo. pagal scenarijų Vasilijus Goloborodko išėjo triumfuodamas, stojo vadovauti šaliai ir pavertė ją galinga ir klestinčia valstybe. Po velnių, tai geriausias rinkimų kampanijos cirkas žmonijos istorijoje. Ir tai suveikė. Realiame gyvenime balandžio 21 d. Volodymyras Zelenskis įveikė Petro Porošenką, surinkęs 73,23% balsų. Akivaizdu, kad toks scenarijus buvo parašytas ne Ukrainoje. Ir ne Ukraina buvo jo autore.
Štai draugai, kurie valdo visą planetą. Tai Holivudo ir Vašingtono galia. Jie nepriima sprendimų, tačiau kuria idėjas, koncepcijas. Ir jei idėja puikiai patiko publikai, ją galima pakartoti ir realybėje, tikroje politikoje. Ir čia yra analogijos tarp televizijos serialo „Liaudies tarnas“ ir filmo, kurį prodiusavo ir režisavo valstybės vadovas Chrisas Rokas “Valstybės vadovas”. Jame juodaodis prezidentas, kilęs iš Demokratų partijos, patraukia žmones.
Jeigu tai veikia, kodėl gi nepakartojus schemos šalia Rusijos esančioje šalyje ir neišrinkus ten žmogaus tokiu pat principu. Žmogus, kuris besąlygiškai vykdytų įsakymus.
Tai yra kruopščiai parengta vienos iš žvalgybos agentūrų arba visų JAV ir NATO žvalgybos agentūrų operacija. Kad įsitikinkitų, kad jų į valdžią pastatytas vaikinas darys tai, kas jam liepta. O ne žmogus su savo idėjomis.”
P.s. Lietuvoje tokiu būdu į valdžią yra išrenkami nuolat konservatoriai, liberalai, socdemai, įvairūs prisikėlėliai, šoumenai, radžvilistai ir kiti neonaciai, tačiau blue-yellow besmegeniai ir tapininiai ufonautai nuoširdžiai tiki, kad jie išrenka patys ir išrenka geriausius.
Dieve, apsaugok Lietuvą nuo landsberginių “patriotų” ir tokių “sąjungininkų” kaip NATO karo nusikaltėlių gauja. Nuo priešų apsiginsime patys.

Write A Comment