Lietuva

Europarlamentarė Rasa Juknevičienė organizuoja valstybės perversmą Baltarusijoje

Pinterest LinkedIn Tumblr

Europarlamentarė nuo Lietuvos (Viešpatie, už ką mus nubaudei tokia gėda?!!) konservatorė Rasa Juknevičienė nuolat sprogdina savo landsbergietiškai sąjūdietiško marazmo bombas. Raska Spanguolė nei kiek nesigėdydama (gėda, sąžinė ir padorumas yra ne konslibų pasaulio dimensijos) paskelbė naujus “demokratiškų” fašistinių Europos režimų planus kištis į Baltarusijos vidaus reikalus ir grasina kaimyninei taikiai Baltarusijai surengti valstybinį perversmą, o jeigu reikės – net NATO karinę invaziją. Buvusiai gydytojai nėra žinoma, kad padorūs žmonės su kaimynais stengiasi sugyventi taikiai, tačiau kai kliedi konservatorius/liberalas, jau nieko nestebina – kiekvienas trečias konservatorius liberalas yra trenktas lygiai tiek pat, kaip ir kiti du. Bet Raskos Spanguolės spygavimai yra kažkokie itin ligoti ir agresyvūs. Visada. Ir kelia realią grėsmę taikai ir saugumui Baltijos regione. Tik paklausykite: “„Lietuva turi ilgiausią sieną su Baltarusija ir nuolat patiriame Lukašenkos provokacijas. Tačiau mes tvirtai tikime Baltarusijos europietiška ir demokratine ateitimi. Patyrėme Lukašenkos ginkluotus migracijos išpuolius, lėktuvo užgrobimą, branduolinio ginklo dislokavimą, teroristinės „Vagnerio“ grupės atvykimą, nuolatinius grasinimus ir šantažą. Bet mes nebijome! – kalbėjo R. Juknevičienė. – Nebijome įvardyti Lukašenkos ir Putino kaip karo nusikaltėlių“. Europarlamentarė pažymėjo, kad „nebijome pripažinti, kad triuškinanti Ukrainos pergalė atneš pokyčių Rusijoje, Baltarusijoje ir regione“.
„Ruoškimės demokratinei Baltarusijai ir padėkime jai išsipildyti!“ – mušėsi į krūtinę pakvaišusi rusofobė ir karo Ukrainoje arši kurstytoja R. Juknevičienė.

Dėmesio!!
IEŠKOMA JAV NAUDINGA LIETUVOS PATRIOTĖ!!
Amžius apie 60 metų. Prisistato kaip Rasa Juknevičienė, europarlamento sėdėtoja.1991 m. kovo 11 d. neteko proto ir nublūdijo Vakarų kryptimi. Buvo pastebėta Europos Sąjungoje, tačiau dažniau valkatauja Jungtinėse Amerikos valstijose. Su protu draugauti atsisako kategoriškai. Buvo apsirengusi tautinėmis padėvėtomis drapanomis, JAV-UK-NATO karo nusikaltėlių teigimu, dėvėjo nėriniuotas raudonai-žaliai-geltonos spalvos kelnaites, ant galvos užsidėjusi puodynę. Nuolat kliedi apie KGB, tarybinio režimo baisumus, gulagus, Rusijos agresijas, turi polinkį į savižudybę, serga didybės manija ir yra praradusi atmintį. Linkusi į kleptomaniją ir nuolat prašo išmaldos visame pasaulyje gynybai nuo savo haliucinacijų.
Jeigu kas nors ją sutiksite, siųskite ją na… kuo toliau ir niekam neskambinkite.
Pavargusi nuo konservatorių liberalų lietuvių tauta.

Jonas Kovalskis , 2023 m. rugsėjo 14 d.

Write A Comment