Uncategorized

Gruzijos ministras pirmininkas Iraklijus Kobakhidze apkaltino šalies prezidentę Tėvynės išdavyste

Pinterest LinkedIn Tumblr

Anot jo, suverenitetas yra veiksmingiausia valstybės saugumo garantija. Tačiau Salomė Zurabišvili veiksmai destabilizuoja padėtį šalyje.

Gruzijoje verda aistros dėl prieštaringai vertinamo įstatymo “Dėl užsienio įtakos skaidrumo”, kitaip dar vadinamo užsienio agentų veiklos šalyje kontrolės įstatymo. Gruzijos parlamentas balsų dauguma šį įstatymą priėmė, tačiau Gruzijos prezidentė Salomi Zurabišvili, pati būdama JAV, JK, Prancūzijos agente, ir prezidente tapusi išimtinai minėtų užsienio šalių specialiųjų tarnybų dėka, šį įstatymą vetavo, taip dar labiau destabilizuodama padėtį Gruzijoje.

Įstatymas yra žymiai sušvelninta JAV imperijos dar 1938 metais priimto FARA įstatymo kopija. JAV tarptautiniai nusikaltėliai tuo metu priėmė šį drakonišką įstatymą, kad užkirstų kelią asmenims ir organizacijoms daryti įtaką šalyje, laisvai veikti, realizuoti savo šalių interesus agresyviausioje šalyje pasaulyje JAV. Tuomet JAV agresoriai numatė žiauriausias sankcijas užsienio šalių atstovams, pažeidusiems šį diktatorišką įstatymą iki pat laisvės atėmimo ilgiems metams.

Gruzijoje po JAV, JK, ES įvykdyto valstybės perversmo 2003 metais į valdžią buvo pastatytas Vakarų marionetė ir gruzinų tautos išdavikas Michailas Saakašvilis, kuris savo šeimininkų iš Vašingtono įsakymu pavertė šią gražią ir svetingą šalį NATO poligonu ir rusofobijos forpostu Kaukaze, įvedė žiaurią diktatūrą prieš kitaminčius, nutraukė visus istorinius, kultūrinius ryšius su Rusija, sukėlė 2008-08-08 karą Osetijoje. Tokia JAV-JK agento veikla prezidento poste Gruzijai sukėlė didžiules neigiamas pasekmes, ekonomikos žlugimą, nedarbą, skurdą, emigraciją. Ir visos šios destruktyvios Gruzijai pasekmės yra dėl to, kad šalyje nevaržomai veikia apie 35 000 taip vadinamų nevyriausybinių organizacijų, nacistinių judėjimų, veikėjų, kurie yra finansuojami ir kontroliuojami iš užsienio – JAV, JK, ES, Prancūzijos, – ir , žinoma, veikia prieš Gruzijos nacionalinius interesus. Panaši padėtis yra visose JAV, JK kolonijose, Lietuvoje tame tarpe – teritorijų valdymas kolonijose yra vykdomas per politines partijas, valstybės tarnybos, teisėsaugos, teismų institucijas, visuomeninius judėjimus, visokias žmogaus teisių gynimo, švietimo, žiniasklaidos struktūras, kuriuose įsitvirtinę yra užsienio, daugiausiai JAV-JK, agentai.

Savaime suprantama, Gruzijos parlamento bandymas nusimesti kolonijinės priklausomybės Vakarams naštą ir įstatymu apriboti sorosinių, vietinių valatkodelfinių veikėjų antiliaudinę , antivalstybinę veiklą šalyje susilaukė tūžmingos reakcijos iš metropolijos – Vašingtono, Londono, Briuselio, Paryžiaus – pusės. Šalyje veikiantys minėtų Vakarų kolonizatorių agentai pagal komandą iš užsienio surengė ilgai trunkančias, triukšmingas, gausiai finansuojamas protesto akcijas. Iš Vakarų yra daromas maksimalus diplomatinis, ekonominis, finansinis, informacinis spaudimas, Gruzijos maidano aktyvistams į pagalbą buvo atsiųstas ES šalių , JAV marionečių, užsienio reikalų ministrų desantas. Lietuvos Užsienio (JAV) nešvarių reikalų ministras Anūkėlis NR.1 Gabrielius Landsbergis Tbilisyje sudalyvavo vietinių JAV agentų protesto eisenoje ir rėžė kalbą gruzinams apie tai, jog norėti laisvės ir nepriklausomybės nuo JAV-JK yra labai didelis nusikaltimas, didelė grėsmė JAV kolonijų demokratijai ir yra tiesiog nepriimtina pasaulyje, kuris gyvena pagal JAV-JK kolonizatorių nustatytas taisykles.

Be to JAV, JK, ES pagrasino Gruzijai taikyti sankcijas, jeigu Gruzijos parlamentas ir toliau bandys priimti įstatymą “Dėl užsienio įtakos skaidrumo”. Štai tokia Vakarų kova “už laisvę, demokratiją ir žmogaus teises” pilnai atskleidžia visų Vakarų finansuojamų maidanų, sąjūdžių, rožių revoliucijų turinį ir tikslus.

Atviras Vakarų šalių kišimasis į Gruzijos vidaus reikalus, akivaizdžiai grubus pažeidimas JTO Tautų Chartijoje, 1975 m. Helsinkio Baigiamajame akte įtvirtintų pamatinių principų, šalyje sukėlė nestabilumą ir pastatė Gruziją prieš situaciją, kuri savo pasekmėmis yra tolygi Ukrainos po maidano, Gruzija dėl Vakarų kaltės kaip visada buvo pastatyta ant pilietinio karo ribos.

Gruzijos parlamentas šį gyvybiškai svarbų gruzinų tautai įstatymą priėmė nepaisydamas šalyje siautėjančių JAV-NATO agentų protestų ir įstatymų nustatyta tvarka pasiuntė jį pasirašymui Gruzijos prezidentei Salomei Zurabišvili, kuri, kaip jau buvo minėta, taip pat yra JAV-NATO agentė. Todėl Zurabisvili įstatymo projektą, pagal šeimininkų įsakymą, vetavo ir, išduodama savo tautos nacionalinius interesus ir Konstituciją, pastūmėjo Gruziją dar arčiau pilietinio karo. JAV-JK agentai vykdo tik savo šeimininkų įsakymus ir yra pasiruošę bet kada išduoti savo šalių nacionalinius interesus, bet kada paaukoti savo tautas JAV-NATO imperijos karuose prieš Rusiją. Tokia yra JAV sukurtų marionetinių politinių sistemų, režimų paskirtis – aptarnauti JAV-JK geopolitinius interesus.

Zurabišvili atvirai išduodama savo tautos interesus, laužydama savo šalies Konstituciją, veikdama prieš Gruziją veikė dėsningai – ji tik nominaliai vadinasi Gruzijos prezidentė. Iš tiesų ji yra Prancūzijos pilietė, JAV-JK agentė, todėl ir elgiasi atitinkamai. Tokių savo tautos išdavikų pavyzdžių turime daug – Maja Sandu, Rumunijos pilietė, Moldavijos prezidentė, Nikolka Pašinianas, JAV-JK agentas, Armėnijos premjeras, Ukrainos zicprezidentas Vladimiras Zelenskis, Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos veikėjai … visi jie vykdo ne savo tautų , bet užjūrio šeimininkų valią, priešingą vietinių tautų nacionaliniams interesams, grubiai pažeidžiant tarptautinės teisės normas ir savo šalių Konstitucijoje įtvirtintas nuostatas.

Gruzijos parlamentas yra kupinas ryžto atlaikyti Vakarų kolonizatorių daromą spaudimą ir ketina dar kartą priimti įstatymą, tokiu būdų atmetant Gruzijos (?) prezidentės veto.

Jeigu Gruzijos parlamentui pakaks politinės valios, mes turėsime unikalų atvejį, kaip šalis sugebėjo pasipriešinti JAV-NATO kryžiuočių agresijai. Įstatymas leistų išvalyti šalį nuo ją smaugiančių Vakarų šalių agentų ir atverstų naują suverenios šalies istorijos teisingą puslapį. Tačiau tada metropolijai, kaip nurodė buvęs CŽV agentas Džonas Perkinsas savo knygoje “Ekonominio kilerio išpažintis”, beliks paskutinis argumentas – atvira JAV-NATO karinė intervencija į Gruziją. Tikėkimės, hegemonas jau išleido paskutinį kvapą Ukrainoje ir karui Kaukaze neturi jėgų pakankamai. Nors tokia tikimybė nėra atmestina

Palinkėkime jėgų ir ištvermės Gruzijos parlamentui, gruzinų tautai kovoje su JAV-NATO kolonizatoriais už savo laisvę ir nepriklausomybę. Tai būtų tikrai įkvepiantis pavyzdys daugiapolio pasaulio, lygių, laisvų ir tikrai suverenių šalių bendrijos, formavimosi istorijoje.

Write A Comment