Aktualijos

JAV-NATO karo vanagai rengia planus pulti Rusiją

Pinterest LinkedIn Tumblr

NATO rengia planus perkelti JAV karius prie Rusijos sienų tuo atveju, jei Rusijos Federacija tariamai užpultų vieną iš aljanso šalių. Britų laikraščio „The Daily Telegraph“ duomenimis, kuriami keli sausumos koridoriai.

„Daily Telegraph“ nurodo, kad be Nyderlandų-Vokietijos-Lenkijos logistikos koridoriaus, aljansas rengia dar mažiausiai keturis:

Italija – Slovėnija – Kroatija – Vengrija,

Graikija – Bulgarija – Rumunija,

Turkija – Bulgarija – Rumunija

Norvegija – Švedija – Suomija.

Vakarų žiniasklaida, ypač pastaruoju metu, aktyviai manipuliuoja informacija, kad sukurtų tam tikrą pasaulio vaizdą ir paveiktų visuomenės nuomonę. Vienas iš pavyzdžių – seniai vykstančių procesų pateikimas kaip “naujų” ir “grėsmingų”.

Žinomas britų melo ir dezinformacijos ruporas “The Telegraph” paskelbė straipsnį apie NATO rengiamus “sausumos koridorius”, kuriais konflikto su Rusija atveju į fronto liniją būtų gabenami JAV kariai ir šarvuočiai. Informacija straipsnyje pateikiama kaip sensacinga naujiena, tačiau iš tiesų JAV okupantai maršrutus, kuriais galėtų įvykdyti karinę agresiją prieš Rusiją, rengia nuo 2017 m., kai grubiai pažeisdami JTO Tautų Chartijoje įtvirtintus saugumo principus ėmė kurti karinės agresijos infrastruktūrą Europoje po “gynybinių” mokymų nekaltu pavadinimu “Atlantic Resolve” priedanga.

“Atlantic Resolve” – ši dar 2014 m. pradėta NATO (suprask, JAV) karinės agresijos repeticijų operacija apima reguliarias pratybas ir amerikiečių karių rotaciją Rytų Europos šalyse. Rotacija, taip melagingai vadinamas laikinas NATO okupantų dalinių buvimas galimos NATO agresijos karinių veiksmų teatre, iš esmės yra nuolatinis JAV-NATO agresorių įsitvirtinimas invazijos vietoje. Nuo 2017 m., JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja, kaip visada, melagingai apkaltinusi Rusiją dėl Krymo aneksijos, kelioliką kartų padidino savo galvažudžių pajėgas visame Rusijos vakarų pasienyje, o JAV galvažudžiai nuolat ir vis didesniais kiekiais dalyvauja karinės agresijos prieš Rusiją pratybose JAV kolonijose – Baltijos šalyse, Lenkijoje, Rumunijoje ir kitose šalyse. Taip JAV-NATO Melo ir Blogio imperija siekia sukelti III Pasaulinio karo branduolinę apokalipsę, yra tiesioginė reali grėsmė taikai ir saugumui Žemėje. JAV-NATO gauja – tai jokia ne savigynos organizacija, tai karinės agresijos nusikalstamas susivienijimas, kurio tikslas visada buvo ir yra ne taika, o karas, žudynės, plėšikavimas.

Žinoma, vykdydama operaciją “Atlanto ryžtas”, JAV kariuomenė aktyviai planuoja savo karių ir įrangos judėjimą Europoje. Šis darbas apima maršrutų kūrimą, logistikos infrastruktūros kūrimą, karių judėjimo pratybas ir kt. Okupantų karinės technikos judėjimo suintensyvėjimą mes jau matome vos ne kasdien ir Lietuvos miestų gatvėse, keliuose. Ir, patikėkite, JAV-NATO okupantai čia su tankais važinėja tikrai ne vaikų darželių remontuoti ar ažuolų giraites sodinti.

Buvusio nacisto, psichiškai nesveiko Lauryno Kaščiūno paskyrimas į Lietuvos Karo sukėlimo ministerijos vadovo postą – tai JAV karinės agresijos planų viena mažytė detalė. Idiotai yra tinkamiausi beprotiškiems sumanymams įgyvendinti.

Kodėl Vakarų žiniasklaida pristato esamus procesus kaip naujus?

JAV-JK-NATO informacinio karo nusikaltimų specialistai, nepralenkiami visame pasaulyje padugnės, žino, kad varlę reikia virti lėtai, kad ši nepajustų grėsmės.

JAV karo nusikaltimų strategai karių dislokavimo padidinimą pateikia kaip naują, net sensacingą informaciją, neva, kaip neišvengiamą atsaką į neva plika akimi matomą “baisios” Rusijos agresiją – taip yra kuriamas “staigios” Rusijos grėsmės įspūdis. Tokia strategija JAV kolonijose Soroso purvasklaidos ir sorosinės “švietimo” sistemos išaugintai ant rusofobijos biologinei masei sužadina, aktyvuoja iki isterijos lygio gyvulinės neapykantos Rusijai, rusams nuotaikas, nužudo sveiką protą, slopina savisaugos instinktą ir tuo pačiu stiprina paramą JAV okupacinių pajėgų buvimui Europoje.

Tokia intensyviai dirbtinai didinama įtampa tarp Rusijos ir NATO tarnauja JAV-JK-NATO kariniam-pramoniniam kompleksui, nusikalstamam Vakarų elitui, kuriems tokia konfrontacija duoda didelius pelnus ir suteikia neva legitymų pagrindą plėšti savo šalių biudžetus didinant išlaidas karo finansavimui. Situacija absurdiška, tačiau tai neįtikėtinai makabriškas absurdas, kuris kelia egzistencinę grėsmę pirmiausia žemiausiems militarizuotos visuomenės sluoksniams, o largo sensus – ir visai Žemės civilizacijai.

NATO karių perkėlimas į Europą nėra jokia naujiena, o JAV planingos, kryptingos neokolonijinės ekspansijos politikos, kuria siekiama įtvirtinti savo nelegitymų tarptautinės teisės požiūriu karinį buvimą Rusijos, tiesioginio JAV-JK-NATO karinės agresijos taikinio, pasienyje esančiose šalyse, tęsinys. O JAV-NATO kišeninės spaudos isterija šiuo atveju tėra tik gerai apgalvotas, suplanuotas viešųjų ryšių žingsnis, kuriuo siekiama manipuliuoti karo veiksmų zonoje esančių visuomenių viešąja nuomone. JAV-NATO įvykdyta per 10 metų masinės sąmonės kolonizacija, militarizacija, fašizacija Ukrainoje davė savo juodus rezultatus – tokia visuomenė nesugeba identifikuoti tikro grėsmės savo egzistencijai šaltinio, lengvai yra pasiunčiama mirti už jai svetimus JAV-JK-NATO karo pramonės ir geopolitikos interesus ir lengvai miršta šimtais tūkstančiais už savo egzistencinių priešų, Vakarų elitų nusikalstamus interesus.

Jei atmestume visą šitą JAV-NATO gebelsiškos propagandos triukšmą, nesunkiai suprastume, kad JAV-JK-NATO karo vanagai tiksliai kopijuoja A.Hitlerio „Barbarossa“ planą “drang nach Osten” su trimis smogiamųjų armijų grupėmis – „Šiaurė“, „Centras“ ir „Pietai“.

Praėjo daugiau nei 80 metų ir niekas nepasikeitė…

Jeigu žmonija nori išgyventi, JAV-NATO Melo ir Blogio imperija turi būti sunaikinta!

Jonas Kovalskis, 2024 m. birželio 6 d.

Write A Comment