Informacinis karas

Rusijos Gynybos ministerija išleido kalendorių 2019 metams

Pinterest LinkedIn Tumblr

Rusijos GM išleido kalendorių 2019 metams – žaismingą, mielą, sąmojingą. Nacionalinėje Amerikos Teroristų Organizacijos (NATO) tarptautinių karo nusikaltėlių stovykloje kilo baisi panika dėl šio kalendoriaus. Jungtinės Agresorių Valstijos (JAV) ir Jungtinėje Kolonizatorių (JK) informacinio karo nusikaltėliai paskelbė, kad šis kalendorius yra “atviras grasinimas” visiems NATO karo nusikaltėliams už jų jau 500 metų vykdytus tarptautinius nusikaltimus, karo nusikaltimus ir nusikaltimus žmoniškumui. Kruviniausia žmonijos istorijoje mažosios britanijos monarchija pajuto realią grėsmę pagaliau gauti teisingą atpildą už visus anglosaksų nusikaltimus prieš žmoniją – jų vykdytą genocidą, kolonijinius karus, milijonų žmonių, šimtų valstybių, tautų, kultūrų sunaikinimą, I ir II Pasaulinių karų sukėlimą bei III Pasaulinio karo kurstymą.

Ir nedelsiant Vakarų kolonizatoriai ėmė rėkti “Rusai puola!”, savo mėgstamą dainelę, kai Vakarų konkistadorai visada bandydavo pridengti savo pačių žiaurius nusikaltimus. Tikėkimės, kad Rusijos GM su šiuo kalendoriumi ne tik šmaikščiai pajuokavo, bet ir rimtai išgąsdino Vakarų banditų gaują, ar bent jau įspėjo eilinį kartą nešdintis iš okupuotų Estijos, Latvijos, Lietuvos, Lenkijos, Ukrainos ir kitų JAV bei JK kolonizuotų šalių. O vietines NATO 5 kolonas šis kalendorius gal būt paragino nutraukti kolaboravimą su fašistiniais JAV/JK režimais ir atsisakyti savo antivalstybinės, kenkėjiškos veiklos prieš savo tautas.

Pažiūrėkime, kas taip išgąsdino JAV/JK/NATO karo nusikaltėlius Rusijos Gynybos Minsterijos išleistame kalendoriuje 2019 metams.

Sausis: “Topol M – krovinių pristatymas į bet kurį pasaulio tašką”. Mums nesvarbu kiek jūsų ir kur jūs, NATO žudikai, šilumą ir šviesą TopolM jums pristatys bet kuriuo oru – po TopolM tik tyla.
Vasaris: “Rusiškas lokys žiemą nemiega”… o bet kuris NATO agresorius nuo jo bet kuriuo metu laiku ima tikėti Dievu ir tampa taikdariu.
Kovas: “Šaudymas akimis – slaptas Kremliaus ginklas”.
Balandis: “Rusiškos snieguolės” – jas NATO okupantai pamato tik vieną ir paskutinį savo gyvenime kartą.
Gegužė: “2033 metų Pergalės parado repeticija” … (Vašingtone, Londone ir kt. NATO agresorių sostinėse).
Birželis: “Instrumentų suderinimas prieš “koncertą” … kad MELOmanams iš NATO niekada daugiau nekiltų noras meluoti.
Liepa: “Rūsti rusiška elektrinė vaflinė”.
Rugpjūtis: “Rusijos asai net “Krokodilus” priverčia skraidyti”.
Rugsėjis: ” Dėl kai kurių Rusijos moterų NATO teroristai pameta galvų”.
Spalis: “Įgudęs personalinio kompjuterio (PK) vartotojas”.
Lapkritis: “Kornetas – ne karinis laipsnis, kornetas – tai pašaukimas” … į molekules skaidyti JAV Abramsus ir Izraelio Merkavas.
Gruodis: “Naujametiniai Rusijos armijos fejerverkai ir pliauškynės”.

Tuo metu  Lietuvos užsienio reikalų (JAV) tvarkytojas Linas Napoleonas Bonapartas Linkevičius vėl pasidalino savo paralelinės tikrovės įžvalgomis.
Šį kartą lietuviškos rusofobinės paranojos vieno iš lyderių, politinės ekvilibristikos ir lankstumo meistro, kurio bestuburiškumo unikalūs sugebėjimai padėjo jam plūduriuoti valdžioje visais laikais ir prie visų režimų, rūstybės nusipelnė “nepakankamai griežta JAV reakcija į Rusijos “agresiją” Kerčės sąsiauryje”, kai Rusija teisėtai ir pagrįstai sulaikė JAV okupuotos Ukrainos provokatorius, Rusijos sienos pažeidėjus, kurie kariniais laivais bandė nesankcionuotai prisiartinti prie Rusijos strateginio objekto Krymo tilto”.

Be to Liną Bonapartą labai suerzino gėdingas JAV/NATO agresorių pralaimėjimas prieš Rusijos karines pajėgas, teisėtai esančias šalies vadovybės prašymu Sirijoje, į kurią NATO agresoriai, grubiai pažeidę JTO Tautų Chartiją ir JTO Statutą, buvo neteisėtai įsiveržę, ir pasitraukimas iš Sirijos. JAV/NATO terorizmo rėmėjai tiesiog metė savo išaugintus islamo teroristus likimo valiai ir Bašaro al Asado malonei.

Žinomas Kijevo teroristų rėmėjas Linkevičius-Bonapartas, matomai, pajuto Hagos Tribunolo teisiamųjų suolo šaltį už jo nuolatines pastangas kurstyti brolžudišką karinį konfliktą Rytų Ukrainoje ir prisidėjimą prie civilių žmonių Ukrainoje žudymo, todėl iš nevilties bombarduoja sau į ….. Sakoma, kiek virvei nesivyti, bet galas vis tiek bus …
Man vienam Lietuvoje gėda dėl to, kad absoliutus melagis ir niekšas kalba visos Lietuvos vardu, kompromituoja visą lietuvių tautą savo nusikalstamai begėdišku melu?!..
Yra tokia profesija Lietuvoje – Tėvynę Vakarų kolonizatoriams pardavinėti.

Linai, jeigu jautiesi Napoleonu, reikalauk sau atskiros palatos, nusipelnei.

Write A Comment