Aktualijos

Gatvių mūšiai Paryžiuje. Revoliucija? Socialinė?..

Pinterest LinkedIn Tumblr

Paryžiuje jau savaitė vyksta nuožmūs taikių demonstrantų susirėmimai su Rotšildų marionetės Emanuelio Makrono režimo sarginiais šunimis. Taip vadinamoje Geltonųjų liemenių sukilime jau dalyvauja per milijoną protestuotojų. Karlas Marksas yra sakę, kad visi socialiniai pokyčiai prasideda Prancūzijoje. Tikėkimės,jis buvo teisus ir Vakarų kapitalo tironija pagaliau vėl išvydo realią galimybę pagaliau stoti prieš tautų, darbo žmonių teismą, pagaliau pamatė realios atsakomybės už buržuazijos šimtmečiais vykdytus nusikaltimus prieš darbą, nusipenėję kapitalistai gali pagaliau susilaukti proletariškai rūstaus teisingumo. Visos žmonių nelaimės kilo dėl nepasotinamo kapitalo godumo, dėl kapitalo nuolatinio siekio grobti ir vogti iš žmonių pastarųjų visuomeniniu darbu sukurtą pridėtinę verte per buržuazijos sukčių sukurtą korumpuotą kapitalo diktatūros sistemą taip vadinamą liberalią demokratiją.

Paryžiuje tik šiandien jau suimta 260 žmonių, sužeista per 100, E.Mackarono režimas naudoja prieš civilius gyventojus dujas, gumines kulkas, vandens patrankas, dešimtis tūkstančių policininkų brutaliausiu būdu susidoroja su taikiais demonstrantais, kuriuos į gatves išvedė kapitalo tironija ir savivalė. Viso pasaulio parazitinė buržuazija su nerimu žiūri bundančio proletariato ryžtingą kovą už savo teises Prancūzijoje.  Parsidavusi buržuazinė žiniasklaida visame pasaulyje visais įmanomais būdais siekia sukompromituoti Paryžiuje vykstančią Greltonųjų liemenių revoliuciją, skelbia klastotes apie protestuotojus, ieško teisėto itr pagrįsto darbo žmonių nepasitenkinimo priežasčių buržuazine korumpuota sistema, grobikiška rinkos ekonomika ne klasių kovoje, ne kapitalo diktatūroje, ne liberalios demokratijos buržuazijos korupcijoje, bet visais įmanomais būdais vėl bando pristatyti šią revoliuciją kaip marginalų, nevykėlių, kriminalinių elementų riaušes. Tačiau yra akivaizdu, kad ši darbo žmonių masinio nepasitenkinimo banga Prancūzijoje nėra dar viena JAV organizuota eilinė spalvota revoliucija, eilinis JAV/JK apmokėtas maidanas, sąjūdis, arabų pavasaris, siekiant per maidaną kolonizuoti šalį, paversti šalį eiline JAV užjūrio kolonija. Tai neginčijamai liudija tyla apie masines riaušes Prancūzijoje masinėse JAV valdomose dezinformacijos priemonėse,  įvykius Prancūzijoje objektyviai nušviečia tik Rusijos, kovojančios prieš JAV/NATO karo nusikaltėlių gaujos globalinę agresiją, žiniasklaida.

Jeigu socialinius neramumus plačiai nušviečia JAV valdoma žiniasklaida, tai yra pirmas ženklas, kad maidanas, sąjūdis yra užsakytas Vašingtono ar Londono, didžiausių kolonijinių metropolijų, kurios negali gyventi be karų ir grobimų. Šiuo atveju viskas yra atvirkščiai, apie įvykius plačiai informuoja tik Vakarų karo nusikaltėlių karines, ekonomines, diplomatines ir informacines agresijas patyrusių šalių žiniasklaida.

Lietuvoje  valatkodelfinė purvasklaida, kuri visa yra užgrobta JAV 5 kolonos Lietuvoje konservatorių ir liberalų, labai plačiai nušviečia mokytojų streiką, vaikus atiminėjančių vaiko teisių apsaugos tarnybų išpuolius. Visi mokytojų reikalavimai, visi tėvų protestai yra teisingi, teisėti ir pagrįsti, tačiau išspręsti Lietuvą naikinančias socialines problemas dabartinės buržuazinės kolonijinės politinės sistemos, korumpuotos iki pamatų, rėmuose, vadovaujantis liberalių sukčių nustatytomis taisyklėmis, demokratų diktatūros ir patriotų teroro sąlygomis, ar naiviai tikėtis, kad išrinkus dar vieną “vilties”, “atgimimo” prezidentą, o šis staiga ims “NATO sudėtyje”, “Euroatlantinės integracijos”, “vakarietiškų vertybių” sistemoje naikinti pačią socialinio neteisingumo, buržuazinio parazitavimo, kapitalo diktatūros Sistemą – yra naivu ir tai laikas suprasti. Neįmanoma priversti kapitalo demonų tapti angelais, neįmanoma ką nors pakeisti žaidžiant pagal buržuazijos nustatytas taisykles. Tai yra tas pats, kas pradedančiajam žaidėjui tikėtis laimėti pokerį žaidžiant su tarptautinių šulerių komanda – liberalūs sukčiai kuria įstatymus tik tokius, kurie įtvirtina tik jų nebaudžiamumą, tik  jų dominuojančią padėtį, tik  jų korumpuotą sistemą, kurioje nėra vietos Tiesai, Teisingumui, Laisvei, įstatymo viršenybei, žmogaus teisių apsaugai. Liberaliai demokratijai rūpi tik stambaus kapitalo interesų apsauga, tik parazitinės mažumos interesai. Visi kiti yra tik kapitalo pasipelnymo šaltinis.

https://www.rt.com/news/445314-france-yellow-vests-protests/

Vive la France! Abandonner la tyrannie de la capitale! Liberté Egalité Fraternité!

Write A Comment