Aktualijos

Facebook gestapo komanda kartu su Lietuvos jorkšyrų šunų voljeru blokavo mano paskyrą už šį komentarą

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ką manote apie naują šnipinėjimo skandalą Lietuvoje? Kokį jau padarytą nusikaltimą ar ketinamą įvykdyti nori pridengti landsberginė chunta Lietuvoje?

A.Paleckis ir V.Ivanovas šnipai! – tokį marazmą gali sugalvoti tik labai narkotinės abstinencijos išsekinti britų “mokslininkai”. Mūsų gyvi organizmai – jauniškis, grina, pernavas, laurinavičius ir landsberginė palata Nr.6 – patys su jų intelektu savarankiškai gamtoje maisto nesugeba susirasti gi?…

Kad tai – marazmas, akivaizdu. Kad tai yra landsberginių fašistų puolimas prieš progresyvią Lietuvą – irgi aišku. Kas toliau? Koks Pinočetas bus pateiktas Lietuvai, kol ją išgamų jankių generolai nuspręs sudeginti savo kolonijiniame kare prieš Rusiją? Skvernelis? Nausėda? Šimonytė?… Vyksta informacinio lauko Lietuvoje išvalymas nuo sveiko proto nepraradusių žmonių. Klausimas tik, kaip greitai landsberginė chunta organizuos koncentracijos stovyklas protingiems žmonėms ir karo lauko mokymus projankiškam patrankų faršui? Daugelis klysta, galvodami apie Kremliaus ranką, Putino kišimąsį, kgbistus Lietuvos valdžioje. Šaknys giliau. Visa dabartinė landsberginė chunta yra kontroliuojama CŽV ir neturi jokio ryšio, absoliučiai, su FSB, Kremlioumi, Maskva. Klika antiliaudinė, tačiau labai patogi įgyvendinti JAV geopolitinius tikslus. Paleckis, Ivanovas labai patogūs Rusijos “agresijos” baubui, tačiau niekaip nepaaiškina šnipinėjimo sudėties. Labai panašu į Skrypalių nunuodijimą – daug mistikos, jokių įrodymų, daugybė “ekspertų” nuomonių, masinis poveikis į emocijas ir jokios racijos ( ką galėjo “šnipinėti” bedarbis algiukas iš savo varganos kontoros Kaštonų gatvėje?). Spėju – konservų organizuotas mokytojų streikas patyrė fiasko, grybų karas tarp konservų ir karabasų pasiekė nepriimtinai aukštą chuntai priešpriešos tašką, kurio eskalacija gręsia kolapsu visai landsberginei JAV 5 kolonai Lietuvoje, todėl buvo įjungtas jau 30 metų veikiantis landsberginės chuntos gelbėjimosi mechanizmas – “Rusai puolaaaaa!” -, su kuriuo jie įvykdė valstybinį perversmą 1990 metais.

Žiūrime, ar vėl suveiks?”

Karas tarp konservų ir karabasų vyksta ne juokais, paleisti visi šunys nuo grandinių.  Vakaras darosi nenuobodus…

 

Write A Comment