Aktualijos

Vladimiro Putino kasmetinė spaudos konferencija “Tiesioginė linija”-2019

Pinterest LinkedIn Tumblr

2019-06-20  12 valandą Lietuvos laiku įvyko eilinė ir kartu unikali – nei vienas JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos šalių marionetinis vadovas nei iki Putino, nei dabar, nei, matomai, niekada ateityje nieko panašaus negali padaryti, kadangi yra įpratę perskaityti melagingą tekstą iš lapelio – Rusijos Prezidento, pasaulio politikos neginčijamo lyderio Vladimiro Putino Tiesioginė linija, spaudos konferencija, kurios metu Rusijos vadovas atsako į visus, net ir “nesuderintus” klausimus – išsamiai, operatyviai, veiksmingai. Tokių spaudos konferencijų metu bet kas gali užduoti bet kokį klausimą, atsakymus riboja tik tiesioginio laidos eterio laikas, kuris paprastai trunka 4-5 valandas. Tačiau pateikti klausimai (kaip Lietuvoje, pavyzdžiui, nei D.Grybauskaitė, nei Karbauskis, nei Pranckietis, Nei LR Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininkas, nei kiti JAV kolonijos administracijos kompradorai, kuriems aš išsiunčiau savo peticiją dėl žodžio laisvės persekiojimo Lietuvoje, net nesiteikė atsakyti į mano klausimus) nelieka be atsakymo. Šios spaudos konferencijos metu yra formuojami taip vadinami “žali” segtuvai, į kuriuos dedami visi Rusijos gyventojų klausimai dėl valdžios pareigūnų abejingumo paprastų žmonių problemoms pagal Rusijos regionus. Po spaudos konferencijos Rusijos Prezidentas Vladimiras Putinas išsikviečia atitinkamą gubernatorių ir atitinkamu “žaliu” segtuvu stipriai valo smegenis biurokratui. Po tokios “pirties” paprastai problemos sprendžiamos dar laidos eterio metu arba , blogiausiu atveju, per labai “protingą” laiką. Dažnai gubernatoriai, tokie vietiniai šimašiai ar panašūs liberalūs biudžeto lėšų “įsisavintojai”, balta gulbe skrenda iš savo šiltų vietų ir leidžiasi neretai kalėjimo kameroje. Mums belieka tik pasvajoti, kada tokia Teisingumo ranka pasieks landsberginius visus “patriotiškus” proamerikietiškus konservatorių, liberalų veikėjus ir pasiųs juos į jų jau seniai pelnytas vietas Lukiškėse (girdėjau, Šimašius sau statosi naują, modernesnį, kalėjimą?).
Bet kokiu atveju, įvykis neeilinis, įspūdingas, vertas dėmėsio, kad būtų pažiūrėtas adresu 

http://kremlin.ru/events/president/news/60795

«Прямая линия с Владимиром Путиным».

JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos karo propagandos mašina visada dirba tiksliai ir užtiktintai. Visada prieš kokį nors svarbų tarpautinį įvykį, kuris nuplėšia demokratų kaukes nuo sužvėrėjusių JAV, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, NATO politinių veikėjų snukių, Vakarų melo propagandos mašina išmeta milžinišką melo, klastočių, prasimanymų kiekį, kuris, jų nuomone, turi apkvailinti “laisvojo” pasaulio piliečius, išplauti jiems smegenis ir priversti juos patikėti Vakarų isterišku melu. Ir dažnai Vakarų propagandistams sekasi perkelti besmegenius vartojimo visuomenės zombius į neegzistuojančią, Vakarų, dažniausiai Anglijos ir JAV, informacinio karo nusikaltėlių sukurptą virtualią tikrovę, priverčia vargetas tapinoidus galvoti, kad “melas yra tiesa, vergija yra laisvėm, karas yra taika, o nežinojimas yra jėga”.
Bet kokiu atveju prieš Rusijos Prezidento Vladimiro Putino metinę spaudos konferenciją “Tiesioginė linija” Vakarų melo ir karo propagandos mašina išmetė eilinį savo feiką. Niderlandų “nepriklausoma” tyrimo komisija paskelbė savo “nepriklausomas” išvadas dėl Rytų Ukrainoje 2014-07-19 Kijevo banderlogų-Ukrainos nacistų numušto Malaizijos keleivinio lėktuvo Boeing 747 , skridusio reisu MH17. Kaip ir reikėjo tikėtis, po 5 metus trukusio tyrimo Vakarų klastotojai, britų ir JAV informacinio karo nusikaltėliai sukurpė dar vieną klastotę, tarptautinę melo istoriją – nusikaltimu žmogiškumui, kurį įvykdė patys JAV ir britų tarptautiniai nusikaltėliai, jie pakaltino, nesunku atspėti, … Rusiją, kurią nušalino nuo dalyvavimo tyrime, nors pagal tarptautines aviakatastrofų tyrimo taisykles, patvirtintas ICAO, šalis, kuri yra kaltinama, privalo dalyvauti tyrime lygiomis teisėmis.
Vakarų karo nusikaltėliams, CŽV, MI6, Mosado feikų kurpėjams, jau tapo įprasta versti žmones galvoti, kad Rusija prieš Sočio olimpiadą savo sportininkus saujomis šeria dopingu pusryčiams, pietums ir vakarienei, kad prieš Pasaulio futbolo čempionatą (geriausiai organizuotą per visą FIFA istoriją!) Rusijai būtina nuodyti, bet nenunuodyti savo buvusį išdaviką Skrypalį, kad Iranui, Japonijos premjero vizito į šalį metu, per kurį buvo tikimasi pasirašyti Irano naftos tiekimo Japonijai dvišalius susitarimus, tiesiog yra būtina sprogdinti Japonijos tanklaivius su naftos produktais.?! Vakarų feikų gamintojams atrodo normalu, kad B.Asadas, triuškinantis su Rusijos pagalba JAV-NATO remiamus islamo teroristus mūšio lauke, staiga sugalvoja surengti cheminio ginklo ataką prieš … savo gyventojus?!
Pagal Vakarų informacinio karo nusikaltėlių iškrypusią logiką, pagal JAV-NATO nusikaltėlių žmoniškumui infomacinio karo žanro kanonus yra įprasta prieš tarptautinį įvykį, šiuo atveju V.Putino spaudos metinę konferenciją, kurio metu nuplėšiamos demokratų kaukės nuo Vakarų melo propagandos pagrindinių politinių veikėjų snukių, paskelbiama CŽV-MI6 sukurpta barzdota “sensacija” apie Rusijos demonišką prigimtį. Šį kartą buvo pagarsintos Niderlandų klastojimo komisijos išvados apie Malaizijos lainerio MH17 katastrofą Rytų Ukrainoje 2014-07-19 – Vakarų melas liejosi laisvai, o kad melas atrodytų įtikinamiau, jį skelbė uniformuoti melagiai, neva valstybės įgalioti, neva objektyvūs, neva nešališki, neva garbingi.
Į kokius klausimus Vašingtonas šiai “komisijai” nurodė neatsakyti, kad Rusija būtų demonizuota eilinį kartą, skaityti čia –

Šalia kitų, tiesioginių Vakarų spectarnybų organizuotų dos masinių kiberatakų prieš šį neeilinį metų pasaulio politikoje renginį ir Rusiją, Nyderlandų “komisijos” klastotės padarė savo nežymų indėlį į karo su Rusiją propagandos kampaniją, tačiau ne tokį, kokio tikėjosi JAV ir Didžiosios Britanijos klastočių gamintojai, informacinio karo nusikaltimų džeimsai bondai.
Tiesa 21-ame amžiuje kalba rusiškai ir ne iš JAV finansuojamų melo ruporų, KAM Strateginio komunikavimo skyriaus melo kurpimo cechų.

Write A Comment