Informacinis karas

Išsigimėliai iš grupės “Jorkšyrų elfai” ir facebook gestapo komanda kėsinasi uždaryti mano puslapį “Teisininkas Jonas Kovalskis”

Pinterest LinkedIn Tumblr
Jungtinės Karalystės šnipai ir lietuvių liaudies priešai, rinktiniai išgamos susirinko grupėje “Jorkšyro elfai” . Kaip jau atskleidė tarptautinė hakerių grupė “Anonymous”, šitie padarai veikia visose Europos Sąjungos šalyse ir už Jos Didenybės mokamus Judo grašius kenkia savo valstybėms, savo tautoms, savo bendrapiliečiams. Šitie menkystos po kovos su “Kremliaus propaganda” vėliava daro informacinio karo nusikaltimus – skleidžia melagingą propagandą, kursto tautinę nesantaiką, kursto neapykantą kitataučiams, militaristinės isterijos apsėsti vykdo aršią karo su Rusija propagandą, sėja nesantaiką savo šalies piliečių tarpe, militarizuoja ir fašizuoja masinę sąmonę. Šios absoliučiai degradavusių visuomenės atmatų grupės veikia vadovaujamos iš  vieningo Vakarų valstybių karo nusikaltėlių specialiųjų tarnybų  – CŽV, ANB, MI6, Mosad ir kt. kuruojamo centro ir veikia pačiais niekingiausiais būdais ir metodais. Jų užduotis yra išvalyti viešają erdvę nuo alternatyvių pažiūrų, progresyvių idėjų, konstruktyvių pasiūlymų, taikių iniciatyvų, demokratiškų principų, dalykiškų diskusijų. Facebook’as taip pat yra CŽV projektas ir vykdo kartu su vietiniai informacinio karo samdiniais viešosios sąmonės militarizavimo, kolonizavimo, žmonių zombinimo programas informacinio karo nusikaltimų metodais.
Šios struktūros – globaliniai Vakarų kolonizatorių valdomi internetiniai tinklai ir vietiniai Vakarų okupantų kolaborantai – veikia išvien ir kartu siekia tų pačių nusikalstamų tikslų – visą pasaulį paversti Vakarų valdoma bevalių zombių kolonija, elektroniniu konclageriu, Šituos skirtingų šalių informacinio karo nusikaltėlius, samdinius vienija tos pačios fašistinės jų pačių rasinio, socialinio, intelektualinio pranašumo prieš kitus idėjos, todėl jų gretose aktyviai veikia skirtingų tautų, rasių, valstybių atstovai – lietuviai, lenkai, estai, ukrainiečiai, rusai, žydai, latviai, britai, ispanaim, arabai ir kiti. Juos visus vienija Vakarų globalistų kapitalas ir fašizmas, kurie globaliniame kare prieš žmoniją subūrė po savo vėliava įvairiausių tautų dešiniuosius – fašistus,  nacionalistai , frankistai, nacistai, sionistai, šovinistai ir panašūs veikėjai – visi rado sau vietą Vakarų kolonizatorių konkistoje prieš žmoniją, žmogaus teises, žmoniškumą. Jiems pinigai nekvepia, jiems žmogaus laisvių ir teisių varžymas, kitaminčių ir kitataučių žudymas yra tik verslas, kruvinas, nešvarus, nepadorus, bet labai pelningas verslas. O kapitalistas dėl didesnio pelno yra visada pasiruošęs įvykdyti patį žemiausią poelgį, padaryti bet kurį nusikaltimą. Lietuvoje jau atkurtos visos smetonos laikų fašistinės organizacijos, kurios II Pasaulinio karo metu kolaboravo si naciais ir pokario gadynėje žudė savo bendratautiečius. Informacinio karo nusikaltėlių grupės , tokios kaip jorkšyrų elfų šunys, yra iš esmės tokios pačios einzacpolicajų bataljonų, Impulevičiaus darbo apsaugos bataljonų skerdikų gaujos, tik aukštesniame informacinės visuomenės lygio fašistinės nusikalstamos marodierių gaujos. Jie kol kas,  kol negavo iš savo NATO fiurerių įsakymo, nežudo fiziškai, tačiau jau yra tam pasiruošę, turi visą reikiamą įrangą, įgūdžius, finansavimą, išlaikė visus etinės degradacijos testus ir tik laukia fiurerio įsakymo, birželio 23-sios trimito, ambrozevičiaus klyksmo. Kol kas jie žudo žmonių protus, luošina sąmonę, iškraipo viešąją erdvę. Kol kas. Iformacinio karo nusikaltėlių gretose labai daug sukarintų fašistinių organizacijų – šaulių sąjungos, savanorių, jaunalietuvių, tautininkų, jaunakonservatorių, jaunaliberalų ir pan. – narių, kuriems Lietuvos fašistinė valdžia suteikė leidimą namuose laikyti šaunamąjį ginklą – ne tik medžioklinį, bet ir automatinį. Galvojate, savigynai? Galvokite dar kartą, kai matysite prezidentūroje apdovanojamus “Už nuopelnus Lietuvai”šiuos  veikėjus.
 Na o kol kas jie rašo skundus ant kitaminčių prokuratūrai, saugumui, policijai, kurios per chuntos kišeninius teisėjus sodina į kalėjimus Algirdą Paleckį, Povilą Masilionį, Žilviną Razminą, Olegą Titorenko, jau nekalbant apie J.Kuolelį, J.Jarmalavičių, V.Ivanovą, Karlį Bilansą ir kitus, kurie turėjo drąsos pasakyti į akis fašistinei chuntai – “Fašizmas nepraeis!”.
Daugelis galvoja, kad tokioms drastiškoms prielaidoms tokioje “demokratinėje” , tokioje “nepriklausomoje” Lietuvoje nėra pagrindo. Tačiau vienas menininkas Užupyje tik palankiai atsiliepė apie Rusijos prezidentą V.Putiną ir … buvo skustagalvių šaltakraujiškai nužudytas. Žudikai jau daugelį metų vaikšto laisvėje ir kartu su teisėjais tempia laiką, kol sueis apkaltinamojo nuosprendžio primėmimo senaties terminas. Kai visos valdžios šakos remia fašistines organizacijas ir pačios aktyviai dalyvauja tokių “patriotiškų” organizacijų nusikalstamoje veikloje – tai jau ne demokratija. Tai jau pats tikriausias fašizmas, tarptautinio globalaus kapitalizmo baudžiamasis būrys ir jis neturi nieko bendro su tokios valstybės piliečiais, nacionaliniais interesais, demokratijos ir laisvės principais. NATO ir JAV legionierių divizijos į tavo namus atvyko ne su tavimi pasimatyti, su tavimi pakalbėti, tave apginti ar medelius sodinti – jie atvyko tavo ir tavo artimųjų sielos.
Atmerk akis, išlaisvink protą nuo priešų primestų stereotipų, išvalyk sąmonę nuo fašistinės militaristinės propagandos – tikras priešas yra prie vartų ir tavo namuose.
Varpai jau gaudžia – NATO fašizmas nepraeis, o ne “Rusai puola!”
Kol kas jorkšyrų elfai- informacinio karo samdiniai skundžia Facebook gestapo komandai visus realius patriotus, kitaminčius dėl “netinkamų”, jų fašistinės ideologijos požiūriu, žinučių, komentarų, paveiksliukų, kurie pavojingai propaguoja taiką, laisvę, vienybę, pagarbą, darbą, meilę. O tai pačiai nusikalstamai tarptautinei organizacijai, JAV Centrinei Žvalgybos Valdybai pavaldi struktūra Facebook metodiškai valo viešą erdvę nuo pavojingų Vakarų fašizmui minčių.  Tiesos ministerija kruopščiai išvalo piliečių smegenis ir užpildo juos malonumais, sportu, nusikaltimais, skandalais, propaganda, suformuoja mintis, sąmonę…

Jorkšyrų elfai ir Facebook gestapo komanda veikia išvien ir šiuo konkrečiu mano atveju.
Page Support Inbox

Here’s where you can check the status of support requests for Teisininkas Jonas Kovalskis.

Have a question? See our Help Center.

Jonas Kovalskis’s post goes against our Community Standards on hate speech
UŽDARYTAS
ACTIVITY

About Jonas Kovalskis’s post
Vakar, 18:20
Only people who manage this Page can see this post.
Jorkšyriniai šunys-landsberginiai žydrieji savukynai draskosi…
You can’t post, comment or use Messenger for 30 days This is because you previously posted something that didn’t follow our Community Standards. This post goes against our standards on hate speech and inferiority, so no one else can see it. Jonas Kovalskis 3 val.
Javainių beribių žiaurumo, godumo, savanaudiškumo, melo, klastos, niekšybės, etinio išsigimimo šaknys yra anglosaksiškos. Šitie save paskelbė dievais, baltais žmonėmis, kuriems pats dangus suteikė teisę spręsti, kas yra žmogus, o kas yra nevertas gyventi. Jiems dievas yra juose,. visada su jais ir visada už juos, todėl jiems tereikia nuspręsti, norėti gyventi geriau ir šis “kilnus” tikslas pateisina bet kokias priemones jam pasiekti – dievas gi su jais. Tuo jie ir skiriasi nuo padorių žmonių, kad pastarieji visada galvoja, ar tai ką jie daro, atitinka tam tikrą vertybių sistemą, esančią šalia, nepriklausomai nuo jų valios. Pagaliau padorūs žmonės užsiduoda klausimu – ar toks mano elgesys patiktų man, jeigu jis būtų nukreiptas prieš mane patį? Anglosaksų tokios problemos nekankina – jų dievui yra gerai viskas, kas gerai jiems patiems. Iš čia ir jų išsigimimas. Dievo išrinktoji tauta, beje, irgi serga šia liga, todėl niekaip negali suprasti, kodėl juos, tokius protingus, mielus, niekada dėl nieko nekaltus, iš visur veja nuo biblinių laikų. Šaltinis: http://www.us666.ru/intervencyiindex2.htm „Man tiesiog darosi baisu dėl mano šalies, kai pamanau, kad Dievas yra teisingas“. JAV prezidentas JONASKOVALSKIS.COM Pagrindinių Juntinių Amerikos Valstijų intervencijų, slaptų operacijų ir įvairių karo nusikaltimų sąrašas Šaltinis: http://www.us666.ru/intervencyiindex2.htm „Man tiesiog darosi baisu dėl mano šalies, kai pamanau, kad Dievas yra teisingas“. JAV prezidentas US666.RU Тёмная сторона Америки. Независимый информационный ресурс………………………………………………… СПИСОК основных АМЕРИКАНСКИХ ИНТЕРВЕНЦИЙ, тайных операций…
Peržiūrime jūsų įrašą
Vakar, 19:21
Kažkas dar kartą peržiūrės šį įrašą.
Jūsų įrašo atnaujinimas
Šiandien 09:38
Dar kartą peržiūrėjome jūsų įrašą – jis neatitinka mūsų bendruomenės standartų.
Ištrinti
***
Jonas Kovalskis’s post goes against our Community Standards
UŽDARYTAS
ACTIVITY

About Jonas Kovalskis’s post
2019 m. lapkričio 29 d., penktadienis, 14:18
No one else can see your post.
Lietuva ir vėl lyderė! Mūsų maža Marijos žemė, “ištikimiausia JAV kolonizatorių kolonija” ir vėl užėmė pirmas vietas dviejų blogiausių tarptautinių reitingų kategorijose – alkoholio vartojimo ir savižudybių. Ir tai nepaisant to, kad vietinė konservatorių ir liberalų okupuota žiniasklaida kasdien išpila tonas melo apie tai, kaip baisu yra gyventi Rusijoje ir kokia laimė yra klestėti landsberginės chuntos valdomoje Lietuvoje. Kas verčia jau 30 metų gyvenančius “laisvoje, demokratiškoje ir nepriklausomoje” valstybėje lietuvius taip siaubingai girtauti ir galiausiai užbaigti savo “laimingą” gyvenimą anksčiau laiko savižudybe?

****
Jonas Kovalskis’s post goes against our Community Standards on hate speech
UŽDARYTAS
ACTIVITY

About Jonas Kovalskis’s post
2019 m. gruodžio 27 d., penktadienis, 10:37
Only people who manage this Page can see this post.
Mažosios britaškės, kruviniausios žmonijos istorijoje monarchijos ir kolonijinės imperijos pasiekimai sporte visada buvo žemiau vidutinių – nemoka britų sukčiai kovoti garbingai, gyventi be melo, dirbti sąžiningai, kadangi genetiškai yra užprogramuoti sukčiauti, vogti, grobti, žudyti ir parazituoti. Olimpinėse varžybose piratų karalienės pavaldiniai pasirodydavo paprastai apgailėtinai. Ir čia jų iškrypėliškas protas – anglosaksai gi save visada laikė išskirtine tauta, niekaip nepasidalindami išskirtinumo su bibline išskirtine tauta – padiktavo tikrai džentelmenišką sprendimą. Jeigu anglosaksai yra nuskriausti gamtos, nesiseka kovoti sąžiningai pagal garbingo žaidimo taisykles, džentelmenai keičia taisykles. Tada britai sugalvojo WADA, kurios valdyboje sėdi tik britams pavaldūs korupcionieriai ir kurių rankomis iš varžybų sistemiškai yra šalinami visi už britus stipresni varžovai. Ir čia anglosaksams prasidėjo auksinis lietus, olimpiniai medaliai pasipylė kaip iš gausybės rago. NIeko asmeniško, tik britų agentai WADA-oje ir jokios apgaulės – tik britiškas sukčiavimas, amžinas parazitavimas. Viskas, prie ko savo gauruotas letenas prikiša anglosaksų kolonizatoriai, Vakarų “demokratai”, tampa nelaime visam pasauliui – tai dėsnis, neginčijamas kaip Žemės traukos dėsnis. Nuotraukoje, britų sportininkų rezultatai iki 1999 metų olimpinėse varžybose neviršydavo 5 aukso medalių. 1999 metais į tarptautinį olimpinį judėjimą britai prakišo savo agentūrą WADA ir – o stebukle!! – britai ėmė pjauti olimpinį auksą dešimtimis. Jeigu džentelmenams nepatinka taisyklės, jie tiesiog keičia taisykles.
Peržiūrime jūsų įrašą
2019 m. gruodžio 27 d., penktadienis, 12:48
Kažkas dar kartą peržiūrės šį įrašą.
Jūsų įrašo atnaujinimas
2019 m. gruodžio 27 d., penktadienis, 14:02
Dar kartą peržiūrėjome jūsų įrašą – jis neatitinka mūsų bendruomenės standartų.
Ištrinti
***
Jonas Kovalskis’s post goes against our Community Standards
UŽDARYTAS
ACTIVITY

About Jonas Kovalskis’s post
2019 m. lapkričio 22 d., penktadienis, 14:48
Only people who manage this Page can see this post.
JAV kolonizatoriai, žinomi visame pasaulyje žudikai, tarptautiniai nusikaltėliai, agresoriai, aferistai jau 30 metų Lietuvoje jaučiasi kaip savo “galiniame kieme”, kokioje nors Lotynų Amerikos bananų respublikoje. Šiuo metu Š. Amerikos vietinių gyventojų indėnų naikintojai atsivežė tankus, šarvuočius, už Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigus prabangiai įsikūrė Lietuvoje, yra labai patenkinti savo nusikalstamo pragyvenimo lygiu ir vietinių gyventojų genocido patirtimi noriai dalinose Lietuvoje. JAV žmogžudžiai leido “nepriklausomos” Lietuvos prezidentui (kurio išrinkimu išanksto pasirūpino tie patys JAV galvažudžiai) pasėdėti JAV tanke Abrams. G. Nausėda liko labai patenkintas savo pasisėdėjimu JAV tanke, ant kurio dar nenudžiūvo Afganistano, Irako, Libijos, Sirijos vaikų kraujas, gyrė JAV galvažudžių patirtį ir išreiškė įsitikinimą, kad JAV banditai ir Lietuvoje “pasidarbuos” ne prasčiau, nei Vietname. Lietuvos biudžetas labai greitai rado papildomus 200 mln Eur ir nupirko iš JAV padėvėtus, niekam nereikalingus ir absoliučiai netinkančius karinei misijai visureigius. Lietuvos mokytojams, pensininkams, ligoniams, kultūros darbuotojams Lietuvos landsberginė chunta pinigų neturi/neranda. Kam leisti pinigus JAV agresijos aukoms, kurios JAV galvažudžių parengtuose Rusijos užpuolimo planuose yra neišvengiamos aukos, yra pasmerktos ir neišgyvens dar vienos JAV “demokratizacijos”. Visai kas kita yra galimybė JAV tarptautiniams nusikaltėliams uždirbti parduodant savo metalo laužą už aukso kainą kažkokiems čiabuviams – estams, latviams, lietuviams, lenkams, ukrainiečiams, gruzinams ir pan. – ir pasiųsti juos mirti už JAV verslo interesus. Tik JAV kruvinas verslas, kurio metu JAV aferistai sugeba parduoti kelis kartus niekam nereikalingą laužą, kuris niekada nepatiria nuostolių ir krauna pasakiškus pelnus JAV korporacijoms. Praėjo tie laikai, kai okupantai buvo negerbiami ir turėjo save išsilaikyti patys. Šiais laikais, liberalios dermokratijos laikais, visos JAV kolonijos privalo išlaikyti JAV okupacinę galvažudžių kariuomenę pačios. Neseniai JAV teroristų vyriausias vadas Donaldas Trumpas įteikė kolonijai Vokietijai reikalavimą skirti daugiau lėšų NATO, iš esmės JAV kariuomenės reikmėms – jeigu Vokietija nesutiks, tada bus demokratiškai pritaikytos JAV sankcijos. Taip donaldas paragino visas NATO kolonijas skirti daugiau pinigų JAV karo pramonės išlaikymui. Japonijoje JAV pareikalavo iš vietinių kolonijos čiabuvių japonų 4 kartus padidinti asignavimus JAV okupacinės kariuomenės išlaikymui. Iki šiol JAV kariuomenės išlaidoms Japonija nuolankiai skirdavo 2 mlrd USD. Dabar JAV kolonizatoriai jau reikalauja iš japonų samurajų mokėti net 8 mlrd. USD duoklę. Ir samurajai, panašu, mokės, nes dar porą JAV atominių bombų JAV “demokratijai” palaikyti net samurajų išdidumas nenori dar kartą patirti. Panašiai JAV “gynybos” kaina pakilo ir Pietų Korėjoje, kurią JAV okupavo dar 1953 metais. Panašu, kad Šiaurės Korėjos vadovas buvo išmintingesnis, pasirinkdamas laisvę nuo JAV diktato. Kiekvienais metais JAV bombų “demokratija” kainuoja vis brangiau šios “demokratizacijos” aukoms, o žadėta gerovė po JAV “demokratizacijų” nei vienoje pasaulio šalyje taip ir neįvyko, niekur. O kol kas, jeigu turite pinigų, pirkite JAV ginklus. Jeigu pinigų neturite, pirkite JAV metalo laužą arba Kinijos kontrafaktinius ginklus. Jeigu norite tikrai gintis, kautis ir laimėti, pirkite Rusijos gamybos ginklus ir kariaukite Rusijos pusėje – tada turėsite šansą išgyventi ir turėsite ateitį.

Dar kartą peržiūrėjome jūsų įrašą – jis neatitinka mūsų bendruomenės standartų.
****
Jonas Kovalskis’s post goes against our Community Standards on hate speech
UŽDARYTAS
ACTIVITY

About Jonas Kovalskis’s post
2019 m. spalio 12 d., šeštadienis, 12:09
Only people who manage this Page can see this post.
Rusijoje įvyko energetikos forumas. Buvo pasirašyta galybė 750 kontraktų dėl užsienio investicijų į Rusijos ekonomiką, kurių bendra vertė apie 50 mlrd Eur. Jungtinės Agresorių Valstijos savo investicijas į Rusijos ekonomiką padidino 74 proc. lyginant su praėjusiais metais. Kol JAV kolonijų bezdžionėlės žudo savo ekonomikas rusofobijos fronte, metropolija daro bizniuką su “agresore” Rusija. Nieko asmeniško – just business. Kaip visada forume protingą kalbą pasakė Rusijos prezidentas V.Putinas ir atsakė į visus “nesuderintus” klausimus. Jeigu trumpai, tai V.Putino kalba apie JAV-NATO karo nusikaltėlių ir jų liokajų neteisėtas sankcijas Rusijai atrodo maždaug taip…
Peržiūrime jūsų įrašą
2019 m. spalio 12 d., šeštadienis, 12:20
Kažkas dar kartą peržiūrės šį įrašą.
Jūsų įrašo atnaujinimas
2019 m. spalio 12 d., šeštadienis, 12:26
Dar kartą peržiūrėjome jūsų įrašą – jis neatitinka mūsų bendruomenės standartų.
Ištrinti
Šis įrašas neatitinka mūsų bendruomenės standartų dėl priekabiavimo ir patyčių
UŽDARYTAS
ACTIVITY

About Jonas Kovalskis’s post
2019 m. liepos 1 d., pirmadienis, 09:24
Only people who manage this Page can see this post.
A.Tapino “Laisvės TV” auditorija klausosi Ramanausko-Užkelnio žinių “Už Lietuvą-JAV poligoną”
Peržiūrime jūsų įrašą
2019 m. liepos 1 d., pirmadienis, 10:08
Kažkas dar kartą peržiūrės šį įrašą.
Jūsų įrašo atnaujinimas
2019 m. liepos 1 d., pirmadienis, 10:15
Dar kartą peržiūrėjome jūsų įrašą – jis neatitinka mūsų bendruomenės standartų.
*****

Write A Comment