Publicistika

Paulas Craigas Robertsas: Amerikos žlugimas arti

Pinterest LinkedIn Tumblr

Paulas Craigas Robertsas: Amerikos žlugimas arti

 

Daugybę metų aš katalogavau Amerikos nuosmukį ir jos judėjimą kolapso link. Ne tik ekonomikos žlugimas dėl ekonominės koncentracijos ir darbo vietų bei investicijų perkėlimo į ofšorą, bet ir žlugimas įsitikinimų sistemos, kuri palaikė tam tikrą vienybę tarp tokių įvairių gyventojų. Šiandien yra pribaigta ne tik ekonomika, bet ir įsitikinimų sistema, palaikanti socialinį ir politinį stabilumą.

Amerikos nebėra. Yra geografinis vienetas, susidedantis iš įvairių tautų ir interesų, bet ne šalis, tuo labiau ne tautinė valstybė. JAV išsigimė į imperiją. Tai jau ne tik šalis ir imperija. 50 valstybių pačios savaime yra elito imperija ir gali būti valdomos tik jėga.

Mano gyvenime anksčiau  liberalai žodžio laisvę naudojo tam, kad legalizuotų pornografiją, tos pačios lyties asmenų santuokas ir abortus. Visa tai buvo nukreipta prieš daugumą gyventojų. Ir tai nesutrukdė liberalams primesti  savo planus šiai daugumai.

Žodžio laisvė šiandien nėra leidžiama, nes ja galima pasinaudoti protestuojant prieš tai, ką pusė gyventojų nuoširdžiai laiko pavogtais prezidento rinkimais. Net advokatai ir advokatų kontoros, kurie savo klientų pavedimo teisėtai ir pagrįstai iškėlė bylas dėl sukčiavimo rinkimuose, yra baudžiami už įprastinį advokatų darbą. Tas pats nutinka ir su universitetų profesoriais bei paprastais amerikiečiais, kurie pasinaudojo savo Konstitucijos garantuota teise į žodžio ir susirinkimų laisvę ir dalyvavo paramos D.Trampui mitinge  (žr., pavyzdžiui).

Šiandien Amerikoje žodžio laisve galima naudotis tik siauruose ir kontroliuojamuose kanaluose. Ja galima naudotis tik  prezidento D.Trampo ir jo šalininkų demonizavimui kaip „demokratijos priešų“. Ja galima naudotis demonizuojant baltus žmones kaip „sisteminius rasistus“ ir „baltosios rasės pranašumo šalininkus“, o heteroseksualius baltus vyrus kaip “moterų nekentėjus“.

Kitas žodžio laisvės panaudojimo būdas yra demonizuoti šalis: Rusiją, Kiniją ir Iraną, kurios Vašingtonui trukdo pasiekti  globalinį dominavimą. Šiandien Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Ir pats šis pavadinimas šiai šaliai yra jau netinkamas, nes šalį visiškai suskaldė „tapatybės politika“ ir prezidento rinkimai, kurie, rinkėjų nuomone, buvo pavogti.

Savo skaitytojams pateikiau platų, bet toli gražu neišsamų rinkimų vagystės įrodymų sąrašą.

Tačiau pakanka paprasto klausimo – jei rinkimai nebuvo pavogti, kodėl  negalima užduoti šio klausimo? Paaiškinimai, kuriuos uždrausta tirti ir viešai komentuoti, vargu ar bus teisingi. Priežastis, kodėl jie uždrausti, yra ta, kad jie negali išlaikyti jokio patikrinimo. Nėra reikalo grįžti į tolimą praeitį, kad gautume ilgą sąrašą: JFK (prezidentas Johnas F. Kennedy ), RFK (senatorius ir kandidatas į prezidentus Robertas F. Kennedy ) ir MLK (Martin Luther King ) nužudymai. .), Waco skerdynės*, sprogimai Oklahomos mieste**, rugsėjo 11 d. (2001 m. ) ***, Sadamo Husseino masinio naikinimo ginklai, Irano branduoliniai ginklai, Asado cheminio ginklo panaudojimas****, Rusijos invazija į Ukrainą, „Russiagate“as, 2020 m. prezidento rinkimų suklastojimas, „D.Trampo sukilimas“ sausio 6 d. Ir taip, aš kažką praleidau, tačiau ir taip yra viskas aišku. Šalis, kurioje paaiškinimai yra kontroliuojami, yra šalis, kurioje žmonės gyvena melo jūroje.

Amerikoje – ir apskritai Vakarų civilizacijoje – objektyvios tiesos koncepcija buvo iš esmės sunaikinta, ypač švietimo ir komunikacijos aplinkose. Visame Vakarų pasaulyje tiesos pagrindas nuo įrodymų persikėlė į emocijas. Emocijos tapo svarbiausiu įrodymu. Objektyvi tiesa atmetama kaip baltiesiems vyrams tarnaujantis konstruktas.

Šiuolaikinėje Amerikoje viskas nukreipta prieš baltuosius heteroseksualius gyventojus. Kairieji demokratai, universitetai ir žiniasklaida susivienijo su įsivaizduojamo baltųjų rasizmo ir transfobijos „rasinės diskriminacijos ir seksualinių mažumų diskriminacijos aukomis“. Kristen Clarke buvo paskirta į Teisingumo departamentą, siekiant užtikrinti, kad užimtumo ir karjeros politika būtų suderinta su “aukų” rase ir lytimi.

Imigracijos politika nukreipta prieš baltuosius amerikiečius. Bejėgiai –  didžioji dauguma – baltieji amerikiečiai tapę mažuma neturi ateities.

Net jei baltieji amerikiečiai sugebės atsikratyti savo nerūpestingumo ir supras, kad iš jų yra atimama šalis, jie yra bejėgiai ką nors pakeisti. Artėjant naujojo kovos su terorizmu įstatymo priėmimui, net protestas prieš nuosavybės konfiskavimą yra kvalifikuojamas kaip kurstymas sukilimui.

Yra daug įdomių situacijos aspektų, kuriuos galėtume ištirti. Bet paimkime tik vieną. Atrodo, kad Baideno režimas yra okupuojamas sionistų-neokonservatorių, kurie yra Vašingtono ir Izraelio hegemonijos agentai. Šios hegemonijos siekimas sukels konfliktą su Rusija, Kinija ir Iranu.

Vašingtonas į šiuos konfliktus įžengs su žlugusia ekonomika ir smarkiai suskaldytais gyventojais. Ar tikrasis Amerikos kariuomenės stuburas – paniekinti D.Trampo – kovos už elitą, kuris jų nekenčia iki kaulų smegenų? Ar ekonomika, paskendusi skolose ir sugriuvusi dėl korporatyvinio investicijų  bei Amerikos vidurinės klasės darbo vietų  ofšoringo, o dabar dar ir dėl apribojimų, sunaikinusių likusius viduriniosios klasės atstovus – smulkųjį verslą, gali išgyventi konfliktą su labiau suvienytomis šalimis, neturinčiomis skolų užsieniui ir nekontroliuojamų vidaus skolų? Jei taip, tai būtų pirmas kartas istorijoje.

Kalbant apie patį elitą. Kada jo arogancija, pasipūtimas ir pasitikėjimas pagaliau pasieks supratimas, kad jis negali kontroliuoti savo paties sukurtų antibaltųjų, antiamerikietiškų ideologų ir pats susidurs su situacija, kurioje atsidūrė Kerenskis, rudmarškiniai ir Kinijos komunistų partija, kai Mao paleido kultūrinę revoliuciją? Sukurstęs neapykantą ir išleidęs ją iš butelio pats elitas ir bus jos sunaikintas.

Į ką kreipsis elitas, kai revoliucija pasisuks prieš jį? Ką elitas atsakys, kai tiems, iš kurių jis yra sudarytas, bus užduotas klausimas, kurį bolševikai uždavė Kerenskiui: “Kas jus išrinko?”

Autorius Polas Kreigas Robertsas – Paul Craig Roberts – ekonomikos mokslų daktaras, dirbo JAV iždo sekretoriaus pavaduotoju, buvo Ronaldo Reagano administracijos ekonominės politikos sekretoriumi. Dirbo laikraščio „The Wall Street Journal“, žurnalo „Businessweek“ ir informacinės agentūros „Scripps Howard News Service“ redaktoriumi ir apžvalgininku. Vienu metu jis buvo laikraščio „The Washington Times“ nuolatinis apžvalgininkas. Daugybės knygų apie didžiausias mūsų laikų problemas autorius.

 

Šaltinis: https://www.paulcraigroberts.org/2021/01/18/america-r-i-p-2/

 

* „Waco apgultis“, dar vadinama „skerdynės Waco mieste“, buvo religinei sektai “Dovydo šaka” priklausančio komplekso apgultis, kurią vykdė policija. Ją surengė JAV federalinė vyriausybė, Teksaso teisėsaugos ir JAV kariuomenės daliniai nuo 1993 m. vasario 28 iki balandžio 19 d. “Dovydo šakai” vadovavo Deividas Koreshas, ​​o jo būstinė buvo įsikūrusi Mount Carmel Center rančoje Akselyje, Teksaso valstijoje, 21 km į šiaurės rytus nuo Waco miesto. Apgulties metu policija puolė rančą, per susišaudymą ir kilusio gaisro metu buvo nušauti ar sudegė gyvi 79 žmonės, jų tarpe moterys ir vaikai. Koreshas ir jo 5 vaikai iki 14 metų buvo nušauti.

** Teroro aktas buvo įvykdytas Oklahoma Sityje (Oklahoma, JAV) 1995 m. balandžio 19 d.Tai iki 2001 m. rugsėjo 11 d. įvykių buvo didžiausias teroro aktas JAV. Pagal oficialią versiją, teroro aktą įvykdė „vidinis teroristas“ Timotis MakVeijus, kuris esą priešais federalinį pastatą susprogdino sprogmenimis pripildytą sunkvežimį. Daugelio nepriklausomų ekspertų nuomone, tokią žalą pastatui galėjo sukelti tik sprogimas iš pastato vidaus, kurį įvykdė kažkas kitas, o ne MakVeijus. 2001 m. MakVeijui buvo įvykdyta mirties bausmė.

*** Pagal oficialią versiją Niujorke buvo įvykdytas teroro aktas, kai 2 keleiviniai lėktuvai, kuriuos tariamai užgrobė arabų teroristai, rėžėsi į 2 Pasaulio prekybos centro dangoraižius, dėl ko sugriuvo 3 dangoraižiai.

**** Pretekstas agresijai prieš Iraką 2003 m. Jokių masinio naikinimo ginklų Irake nerasta, o šalį nusiaubė JAV-NATO karinė agresija ir po to sekęs turtingiausios Vidurio Rytų šalies apiplėšimas, įvykdytas JAV-NATO okupantų kariaunos.

Write A Comment