Uncategorized

Kandidatas į JAV prezidentus Robertas Kennedy-jaunesnysis apie konfliktą Ukrainoje

Pinterest LinkedIn Tumblr

Rusai nuo pat pradžių norėjo viską išspręsti taikos derybomis, o mes jų atsisakėme. Aš būčiau tai ištaisęs pirmą dieną. Aš nutrauksiu žudynes. Rusai šį klausimą norėjo išspręsti nuo pat pradžių ir labai aiškiai pasakė, ko nori. Jie nori, kad NATO įsipareigotų neprisijungti Ukrainos, ką mes ir turėjome padaryti. Neturėjome įvesti NATO į 14 šalių.

Jie 1991 metais išformavo Tarybų Sąjungą ir iš Rytų Vokietijos išvedė 400 000 karių ir leido NATO suvienyti Vokietiją ir ją paimti į NATO. O mainais jie pasakė: „Mūsų sąlyga vardan to, didžiulio susitaikymo, kurį darome, yra ta, kad jūs niekada nepastūmėsite NATO į rytus“. Ir George’as W. Bushas jiems pasakė: „Mes nepastumsime NATO į rytus nei per colį“. Ir 1997 metais Bžezinskis išdėstė planą, kuris tada ir buvo įvykdytas, pagal kurį mes NATO perkėlėme ne per vieną colį, o 1000 mylių į rytus, 14 šalių. Ir tada mes dislokavome galinčias nešti branduolines raketas sistemas Lenkijoje ir Rumunijoje. Jos yra už kelių minučių skrydžio nuo Rusijos. Jos gali sunaikinti visą Rusijos vadovybę, jei mes panorėsime pradėti pirmojo smūgio karą. Ir tai yra neatleistina.

Ir tada 2014 m. nuvertėme demokratiškai išrinktą Viktoro Janukovyčiaus vyriausybę, išleidome 5 milijardus dolerių per CŽV, USAID ir Nacionalinį demokratijos fondą, išleidome 5 milijardus dolerių, kad smurtu nuverstume šią demokratiškai išrinktą vyriausybę. Tokiu būdu mes sunaikinome demokratiją ir paskyrėme savo marionetinę vyriausybę, kurią, kaip mes dabar jau žinome, Baltųjų rūmų neokonai, įskaitant Viktoriją Nuland, buvo suformavę prieš 2 mėnesius telefonu. Taigi, dar prieš perversmą mes paskyrėme naują vyriausybę. Sukūrėme naują vyriausybę, kuri tuoj pat pradėjo pilietinį karą prieš Donbaso rusų gyventojus, uždraudė rusų kalbą, nužudė 14 000 jų. Ir tada jie pradeda treniruotis su NATO. Buvo daug provokacijų.”

Write A Comment