Uncategorized

Rusijos sraigtasparnis Ka-52 “Aligator” – neįveikiamas JAV stingeriams

Pinterest LinkedIn Tumblr

Rusijos žvalgybos ir atakos sraigtasparnis Ka-52 Alligator yra pripažintas į jį nutaikytų raketų atmušimo rekordininku specialiosios operacijos metu.

Vos per vieną skrydį kovinė oro mašina, padedama apsaugos komplekso “Vitebsk”, atmušė 18 Ukrainos nacistų paleistų priešlėktuvinių raketų. Tai praneša RIA Novosti, remdamasi informuotu šaltiniu.

Tuo pačiu metu “Aligatorius” grįžo į bazę nei karto nepažeistas. Štai kodėl sraigtasparnių pilotai šį kompleksą vadina „gyvybės kiaušiniais“.

Tokį pavadinimą kompleksas gavo dėl to, kad jo išorinė įranga primena paukščių kiaušinius. „Vitebskas“ jau ne kartą išgelbėjo gyvybes rusų karo lakūnų, kuriuos nuolat atakuoja Ukrainos nacistai JAV-NATO karo nusikaltėlių patiektomis nešiojamomis oro gynybos sistemos “Stinger”.

Per vieną skrydį Ka-52 “Aligator” gali ir paprastai taip daro apie 6-7 JAV-NATO gamybos šarvuočius, tankus, kurie labai gražiai dega susitikę su Rusijos armija.

Pagal JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos standartus reiškia užpulti žinomai silpnesnį priešininką, užmėtyti jį iš oro bombomis ir raketomis, o po to per lavonus įvažiuoti į šalį su tankais ir vėliavytėmis.
Kare su Rusija NATO standartai – tai saulėlydžio fone gražiai degančios JAV-NATO gamybos karinės technikos kolonos.

Write A Comment