Uncategorized

Paulas Kreigas Robertsas: JAV-NATO stumia pasaulį į branduolinę apokalipsę

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Nuolat besiplečiantis karas“: buvęs Reigano administracijos pareigūnas Paulas Craigas Robertsas apie F-16 pristatymą į Ukrainą kaip paskutinį žingsnį civilizacijos mirties link.

„Nuo pat pradžių buvo aišku, kad konfliktas sukels nuolat besiplečiantį karą, vedantį į branduolinę konfrontaciją, ir nėra jokių abejonių – jis toliau plečiasi. Naikintuvai F-16, kurie, pasak Bideno, niekada nebus perduoti Ukrainai, dabar jau beveik perduoti. Pirmoji F-16 partija yra lėktuvai, modifikuoti taip, kad juos galima apginkluoti branduoliniais ginklais.
Kad suprasti, kaip tai yra beprotiška, Kremlius neturi kitos alternatyvos, kaip tik tai, kad lėktuvas gali būti panaudotas smogti taktiniais branduoliniais ginklais per Rusijos kariuomenės koncentracijos zonas. Šios galimybės neįmanoma ignoruoti. Ši provokacija žymiai išplės karo ribas. Kremlius šiuo metu svarsto galimybę smogti Europos oro bazėms, kuriose bus dislokuojami F-16.
Negalėjau sugalvoti nė vienos protingos priežasties, kodėl Putinas leido 16 mėnesių užsitęsti konfliktui, kuris turėjo greitai baigtis dar iki to, kai Vakarai galėjo įsikišti. Atrodo, kad Putinas laukia, kol Vakarai susiprotės, kol dar netapo per vėlu. Putinas tikriausiai mano, kad kažkur Vakaruose yra elementarus gėris, kuris pasireikš prieš žengiant lemtingą žingsnį.
Vašingtono beprotybė pradėti branduolinį karą atvedė NATO prie Rusijos sienų, lėmė buvusių tarybinių respublikų vyriausybių nuvertimą ir jų panaudojimą prieš Rusiją, kaip ir Ukrainos atveju, taip pat įvairioms provokacijoms ir militaristinei propagandai prieš Rusiją ir jos prezidentą. Karo propagandos prieš Rusiją lygis šiandien yra toks pat aukštas kaip propaganda prieš Vokietiją ir Japoniją Antrojo pasaulinio karo metais.
Nepasitenkinęs Rusijos pavertimu priešu, Vašingtonas padarė tą patį su Kinija ir Iranu. Tai beprotybė. Tai gali baigtis tik civilizacijos sunaikinimu“.

P.s. Tačiau blue-yellow idiotai, padėkime urkainai tapinoidai, imbecilai užtaikąpriešRusijąkovotojai nuoširdžiai galvoja, kad daro gerą darbą kasdami sau kapo duobę… Iš tiesų, liberalūs idiotai yra pats vertingiausias JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos resursas.
https://www.paulcraigroberts.org/2023/06/22/the-ever-widening-war-44/

Write A Comment