Ukrainos demilitarizacija ir denacifikacija

Taikos planas su karo kurstymo projektu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Saudo Arabijoje Džidos mieste įvyko JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos vasalų sueiga, kur buvo bandoma legalizuoti Imperijos karinę agresiją prieš Rusiją Ukrainoje. Rusija į šį nusikaltėlių sambūrį nebuvo kviečiama, kadangi su tokia gauja padorios šalys nebendrauja.
Šis tarptautinių nusikaltėlių susirinkimas dangstė savo tarptautinį nusikaltimą kaip visada kilniais tikslais ir pavadino jį “taikos planas Ukrainoje pagal JAV marionetės klouno Zelenskio (neva) pasiūlytą planą. Pagal šį Kijevo narkomano “taikos” planą Rusija privalo išvesti savo kariuomenę iš istorinių Rusijos žemių , Rytų Ukrainos, Krymo, leisti Kijevo nacistams išnaikinti rusakalbius tose žemėse, atlyginti Ukrainai (suprask, JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujai) visą žalą, sumokėti reparacijas, atiduoti JAV-NATO melo imerijos korumpuotiems teismams savo lyderius, kareivius ir susinaikinti į kelias JAV-NATO kolonijinei imeperijai pavaldžias marionetines valstybėles, panašias kaip Vidurio ir Rytų Europos bananų respublikos.
Visa ši gėda, ciniška nepagarba pamatiniams JTO principams ir tarptautinės teisės aktams buvo GAUSIAI dangstoma … JTO Tautų chartija ir kitais pamatiniais tarptautinės teisės aktais?!

Geriausiai ir taikliausiai šį tarptautinių sodomitų sambūrį įvertino buvęs Rusijos prezidentas, šiuo metu Rusijos Saugumo Tarybos pirmininkas , gruzinų “privertėjas taikai” Dmitrijus Medvedevas šiais žodžiais:

“Sunku smerkti norą užbaigti karą.
Neįmanoma ginčytis su nuorodomis į JT Chartiją, turint omenyje, kad, be suvereniteto, dar yra ir tautų apsisprendimo teisė.

Tačiau bet koks pasiūlymas dėl taikos turi sėkmės galimybę, jei tenkinamos trys pagrindinės sąlygos:
1. Abiejų konflikto pusių dalyvavimas. O to nėra.
2. Istorinio konteksto įvertinimas. O jis toks: Ukraina kaip valstybė šalis neegzistavo iki 1991 m. Ukraina yra Rusijos imperijos dalis.
3. Dabartinių realijų įvertinimas. O jie yra tokie: Ukraina yra išnykimo stadijoje, o dalis jos teritorijų grįžo Rusijai.
Tarpininkas, pasiruošęs pripažinti šiuos akivaizdžius dalykus, turi galimybę į sėkmę.
Visi kiti galimybių neturi.

Tačiau ir pačių derybų kol kas nereikia. Priešas turi atšliaužti ant kelių, melsdamas pasigailėjimo.”

Karo Ukrainoje agresorėms – JAV, JK, ES, NATO ir vasalėms – taikos Ukrainoje nereikia. Joms reikia karo iki paskutinio ukrainiečio. Tik teritorijos, kurias gali plėšti Vakarų kolonizatoriai-kryžiuočiai, NATO okupantams turi vertę. Žmonės JAV-NATO žudikams yra tik nereikalingas balastas. Todėl ir “taikos derybos” pas juos tokios : “Karas yra taika. Vergija yra laisvė. Nežinojimas yra jėga”.
Ačiū Dievui ir Rusijai, JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos eros pabaiga jau matosi. Imperija turi būti sunaikinta ir palaidota. Kitaip žmonijos civilizacija išnyks amžiams.

Write A Comment