Uncategorized

The American Conservative – Neregėtas karas

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Neregėtas karas“: Vašingtonas įgyvendina „Bideno doktriną“ Ukrainoje – mūšiuose „iki paskutinio ukrainiečio“ sunaikino šalį ir siekia uždirbti iš jos atstatymo.

„Bideno doktrina yra ciniškas bandymas pasipelnyti iš kitos tautos kraujo. Joe Bidenas sukūrė neturintį precedento karą Jungtinėms Valstijoms, kur miršta kiti, o JAV tiesiog sėdi ir apmoka milžiniškas sąskaitas.
Amerikiečiai nesiima jokių diplomatijos žingsnių, o kitų, pavyzdžiui, Kinijos, diplomatines pastangas tiesiog atmeta. Bideno strategija pakankamai aiški. Vos per 15 mėnesių jo tiekimai Ukrainai nuo šalmų ir uniformų perėjo į naikintuvus F-16, ir jis neketina sustoti. Problema ta, kad amerikietiškų ginklų visada yra nepakankama, kad laimėti, ir visada „pakanka“, kad būtų galima kariauti ilgai.
JAV siunčia į Ukrainą panaudotus ar pasenusius ginklus, po to Pentagonas gali išleisti Kongreso sancionuotas lėšas atsargoms papildyti pirkdamas naujus ginklus. Paklaustas, kiek dar ukrainiečių turi mirti, Bidenas privačiai atsako: „potencialiai – visi“. Kovoti iki paskutinio afgano – tai JAV išbandyta strategija, kuri buvo taikoma Afganistane devintajame dešimtmetyje. Pasikeitė tik mastas.
Ukrainos atstatymas kainuos 750 mlrd JAV dolerių. Tikėtina atstatymo „aukso karštinė“ yra įdomus Bideno kovos iki paskutinio ukrainiečio strategijos papildymas. Kuo daugiau sunaikinama, tuo daugiau reikia atkurti, o tai atneš daugiau pinigų JAV korporacijoms.
Pavadinkime tai Bideno doktrina. I dalis – apriboti tiesioginį JAV karinį dalyvavimą kurstant karo liepsną kitiems. II dalis – pateikite didžiulį ginklų kiekį, kad galėtumėte kovoti iki paskutinio aborigeno. III dalis – vietos valdžią paverskite marionete. IV dalis – atstatymo procesą padarykite JAV korporacijų pelno šaltiniu.
Bideno administracija begėdiškai tenkinasi tuo, kad neragina imtis jokių diplomatinių pastangų, o bandydama išspausti iš rusų visą kraują, tarsi tai būtų Afganistanas 1980 metais, bet tik pačioje Europos širdyje.”
Vert. Pastaba – Tačiau JAV naudingi idiotai tiki, kad “Ukrainą užpuolė Rusija” ir kad Ukraina “kaunasi už mūsų ir jūsų laisvę”.

Write A Comment