Aktualijos

JAV-NATO karo nusikaltėlių naujienos

Pinterest LinkedIn Tumblr

Venesuela

JAV karo nusikaltėliai bando užgrobti Venesuelą ir išžudyti Venesuelos tautą. Žinomas JAV tarpautinis nusikaltėlis Džonas Boltonas pareiškė, kad Venesuelos kariškiai, vykdantys teisėto Venesuelos prezidento N.Maduro įsakymus, bus traukiami atsakomybėn.
Kaip jums tai?! Nusikaltėlių valstybės JAV prezidento kažkoks patarėjas tarptautinių nusikaltimų vykdymo klausimais grąsina suverenios valstybės kariškiams bausmėmis už tai, jeigu šie vykdys savo vyriausio vado įsakymus?!!
JAV karo nusikaltėliai organizavo labdaros koncertą Kolumbijoje, kur susirinkę parsidavę dainorėliai už JAV doleriukų konkrečią sumą giedojo odes JAV karo nusikaltėlių bombų demokratijai, smerkė laisvą Venesuelą ir reikalavo įleisti į Venesuelą “humanitarinės pagalbos” konvojų. Kaip jums tai?!. JAV-NATO karo nusikaltėliai sukelia ekonominę krizę Venesueloje, įveda neteisėtas sankcijas Venesuelos gaunamoms pajamoms iš naftos eksporto, pavagia iš Venesuelos 7 mlrd. dolerių, kuriuos Venesuelos valdžia buvo skyrusi maistui įsigyti ir socialinėms progamoms finansuoti, Anglijos karo nusikaltėliai pavagia Venesuelos 1,2 mlrd USD vertės auksą ir po to organizuoja kruopų konvojus JAV-NATO apvogtiems venesueliečiams?!! Reikia pripažinti, kad JAV-NATO karo nusikaltėlių vagystės iš Venesuelos tautos kol kas nesiekia tų pačių išgamų įvykdytų vagysčių iš Irako tautos (600 mlrd USD + ištekliai) ir Libijos (400 mlrd USD + ištekliai). Bet dar nėra buvę taip, kad JAV ir Anglijos banditai neapiplėštų čiabuvių iki paskutinio siūlo – viskas Venesuelos dar laukia, kai tik “liberalūs opozicionieriai” užims valdžią ir parduos Tėvynę Dėdei Semui.
JAV karo nusikaltėlis, perversmų organizatorius Maiklas Pompeo pareiškė, kad JAV yra pasiruošusios “padėti” ne tik Venesuelos, bet ir Kubos bei Nikaragvos tautoms tapti … laisvomis JAV kolonijomis. Kaip? Kaip Irakui, Libijai, Afganistanui, Sirijai, Ukrainai, Lietuvai, Vidurio ir Rytų Europos kvazivalstybėms?…
Kol kas viskas vystosi pagal “spalvotų revoliucijų” metodinius nurodymus.
Ukraina – 2014 metai
Venesuela – 2019 metai.
Ukraina – 2014 metai
Apsišaukėlis Venesuelos, JAV-NATO karo nusikaltėlių paskirtas, prezidentas Chuanas Gvaido išleido savo pirmąjį įsaką, kuriuo nurodė Venesuelos kariškiams įleisti į šalį JAV-NATO karo nusikaltėlių organizuotą “humanitarinį” konvojų. Teisėtas Venesuelos prezidentas N.Maduro įsakė armijai uždaryti sieną su Kolumbiją, kur JAV-NATO karo nusikaltėliai telkia žudikų pajėgas agresijai prieš Venesuelą.  Venesuelos teisėta valdžios nurodymu priesaikai ištikimi kariai sunaikino vieną vilkiką, bandžiusį kirsti Venesuelos sieną su taip vadinama humanitarine pagalba.  Kiti devyni konvojaus vilkikai pasuko atgal Kolumbiją. Įdomu, kas juose buvo,kad jie taip skubiai pasuko atgal?   Venesuelos prezidentas N. Maduro pareiškė, kad nutraukia diplomatinius santykius su Kolumbija ir pareikalavo Kolumbijos diplomatus palikti šalį per 24 valandas.
Akivaizdi “spalvotos” revoliucijos (maidano, tahriro, sąjūdžio, nacionalinio gelbėjimo komiteto) scenarijaus, kurį savo perversmams naudoja JAV-NATO nusikaltėliai visame pasaulyje, situacija – dvivaldystė. Teisėta šalies valdžia negali vykdyti savo funkcijų, naudotis konstitucinėmis galiomis todėl, kad JAV-NATO karo nusikaltėliai per savo fašistines vidaus organizacijas sukelai krizę ir sabotuoja valdžios nurodymus, tauta yra manipuliuojama būtiniausių poreikių tenkinimo lygyje – dirbtinai sukeliamas būtiniausių prekių deficitas, maisto trūkumas ir dėl to apkaltinama teisėta valdžia, kuri siekia išpręsti šias socialines problemas. Jeigu valdžia elgsis ryžtingai, reaguos į JAV liberalių samdinių provokacijas adekvačiai, tada turi galimybę užkirsti kelią proamerikietiškos chuntos atėjimui į valdžią (Sirija), jeigu elgsis pagal JAV nusikaltėlių primetamą scenarijų ir nesinaudos savo suvereniomis galiomis, taps dar viena Ukraina.
Venesuelą uždarė sienas su Kolumbija ir uždarė oro erdvę komerciniams skrydžiams, taip siekdama užkirsti kelią JAV-NATO karo nusikaltėliams tiekti ginklus vietiniams JAV samdiniams – liberalams, “patriotams”, “opozicionieriams”. Pranešama apie proamerikietiškos “opozicijos” susirėmimus su policija ir armija, yra sužeistų.
Kinijos ir Rusijos teikiama humanitarinė pagalba pasiekia be trukdžių.
Rusijos ekspertų grupė pateikė Venesuelos teisėtai valdžiai krizės įveikimo ir ekonomikos stabilizavimo planą, kuris numato 5 žingsnius –
– pradžioje nustatyti bazines minimalias pajamas namų valdoms, kurios leis sumažinti skurdą šalyje,
– baigti spausdinti pinigus;
– būtina pakeisti mokesčių sistemą – sumažinti tiesioginius mokesčius ir padidinti netiesioginius mokesčius, iš kurių lobsta proamerikietiška “opozicija” – spekuliantai, aferistai, vagys, privatininkai “verslininkai”;
-būtina padidinti naftos gavybą ir išplėsti eksportuojamų naftos produktų asortimentą;
-kovai su hiperinfliacija panaudoti kriptovaliutą Petro, kurios vertė yra siejama su naftos kaina.
Be jokios abejonės, bet koks planas neturės savo pozityvios įtakos, jeigu šalies viduje nebus neutralizuota JAV 5 kolona ir nebus tinkamos reakcijos į JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos agresiją iš išorės.

Prancūzija

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „жёлтые жилеты“
Prancūzijoje šį savaitgalį į “geltonųjų liemenių” protestų mitingus išėjo šimtai tūkstančių protestuotojų. Protesto mitingai Prancūzijos vis labiau primena revoliuciją – žmonės stato barikadas, degina padangas, blokuoja kelius, privažiavimus prie benzino kolonėlių, naftos produktų saugyklų, prekybos centrų. Prancūzijos miestų gatvėse riaušės ir marodieriavimas. Tik Paryžiuje “geltonųjų liemenių” aktyvistų akcijų padaryta žala siekia keletą milijonų Eurų. Prancūzijos ekonomikos ir finansų ministro Briuno Le Mero nuomone, “geltonųjų liemenių” manifestacijos daro Prancūzijos ekonomikai pražūtingą įtaką.
Prancūzijoje viešąją tvarką šį savaitgalį prižiūrėjo apie 80 000 policininkų ir saugumo agentų. Su protestuotojais susidorojama “demokratiškai” ir be gailesčio. Į darbą eina policininkų lazdos, dujos, granatos, vandens patrankos, šarvuočiai. Pranešame, kad nuo riaušių pradžios jau žuvo 26 protestuotojai, virš 1000 sužeista, tūkstančiai suimta ir nuteista.. Mokykis , N.Maduro.
Niujorkas – demokratija in action.

Moldova

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „выборы 2019 молдова“

Šiandien Moldavijoje vyksta parlamento rinkimai. JAV-ES šalių ambasados, JAV-NATO karo nusikaltėlių samdiniai atvirai klastoja rinkimus, persekioja kitaminčius, terorizuoja rikiminių komisijų narius, finansuoja rusofobines liberalias “parduok savo Tėvynę JAV kolonizatoriams” partijas, gąsdina visus Rusijos “agresija”, visur ieško Kremliaus bandymų “padaryti įtaką rinkimams”. Rinkimų išvakarėse buvo pasikėsinta į Moldovos prezidento Igorio Dodono, kuris siekia bendradarbiauti su Rusija, palaikyti su Maskva civilizuotais tarptautinių santykių principais ir tarptautinės teisės normomis grįstus santykius, gyvybę – į prezidento kortežą įsirėžė automobilis. I.Dodono avariją patyrusiame automobilyje nebuvo – tai buvo prezidento apsaugos automobilis.
Vakarų fronte nieko naujo – JAV-NATO karo nusikaltėliai toliau vykdo karo nusikaltimus, nusikaltimus žmoniškumui, tarptautinius nusikaltimus, tęsia jau 1000 metų vykdomą  Vakarų kryžiuočiams, konkistadorams, piratams, vergų pirkliams, kolonizatoriams,  fašistams įprastą nusikalstamą veiklą. Tiesa, vadinasi jie dabar kitaip. Dabar jie save vadina demokratais, žmogaus teisių gynėjais, liberalais, konservatoriais, patriotais, nacionalistais, tačiau esmė jų nei kiek nepasikeitė…

Write A Comment