Informacinis karas

Kremlius atakuoja! A.Babčenko jau metai kaip “nužudytas”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Datos.

Jeigu kas jau užmiršo, tai lygiai prieš metus Ukrainoje Kremliaus KGB agentų buvo “nužudytas” niekam iki tol nežinomas Kremliaus kritikas nevykėlis žurnalistas Arkadijus Babčenko, didelis landsberginės chuntos ir Lino Linkevičiaus asmeninis draugas. Tiesa, kitą dieną jis kėlėsi iš numirusių ir kartu su buvusiu Ukrainos prezidentu Porošenko ėjo Kremliaus teisti.

Prisikėlė, škias. Nors konservatoriai ir liberalai jau buvo spėję surengti jo niekingai sielai gedulingas mišias, pietus, pusryčius ir vakarienę, visos feikinių naujienų Lietuvos tarnybos skalambijo visais varpais apie kruvino Putino režimo nekaltai nužudytą  “kovotoją”. O aršiausi JAV 5 kolonos Lietuvoje veikėjai a la kaščiūnas, adomėnas ir panašūs ažubaliai surengė tapinoidų  protesto mitingą prie Rusijos ambasados, kur jau išliejo kibirus ašarų dėl kruvino V.Putino režimo aukos, žiauriai nužudyto Arkadijaus Babčenko. Konservatoriai ir liberalai savo idiotizmu jau 30 metu įnirtingai žudo cirką. Visi, kas nori pasijuokti, į cirką nebevaikšto – eina į konservatorių-liberalų protesto mitingus. Kai kurie dar ir balsuoja už Ingridą Šimonytę, Kubilių ar Juknevičienę. Tiesiog pasiklauso V.Landsbergio, R.Juknevičienės, A.Kubiliaus, R.Valatkos ar bet kurio kito JAV patrioto, ir juoko dozė metams garantuota, net klounų nereikia.

Įkvėpti sėkmės Kremliaus agentai tęsė savo provokacijas laisvose Baltijos šalyse ir  įvykdė teroro aktą Lietuvoje. Vilniuje buvo įvykdytas pasikėsinimas nužudyti Rusijos ir V.Putino aršų kritiką, koldūnų su salmonelėmis pardavėją A.Užkalnį. Kaip informavo Algio Ramanausko “Rusofobinės žinios ir tulžis” agentūra, į A.Užkalnį buvo šauta 5-iais koldūnais, 2 kibinais, 3 čeburėkais ir dar vienu hamburgeriu. Šūviai buvo mirtini, tačiau užgrūdintas persirijimo čempionas A.Užkalnis išgyveno ir toliau ima intervju iš naujai išrinkto prezidento Gitano Nausėdos.

Tiesa, apie vatnikus ir koloradus koldūnų asas nusišneka juodai, tiesiog kliedi. Kontūzijo, matomai?… Apie kitus Kremliaus pasikėsinimus į nepagydomus Lietuvos rusofobus žinių agentūra “Jorkšyro elfai-Padugnės.lt”  informuos iš anksto..

Net Kremliaus kontrolinis hamburgeris nepajėgė įveikti laisvo apsirijimo meistro.

Write A Comment