Aktualijos

Jorkšyriniai šunys ir facebook gestapo komanda vėl, jau gal 20 kartą, užblokavo mano asmeninę paskyrą Jonas Kovalskis.

Pinterest LinkedIn Tumblr
Jorkšyriniai šunys ir facebook komanda vėl, jau gal 20 kartą, užblokavo mano asmeninę paskyrą Jonas Kovalskis už šį komentarą, kai atsakiau tik į landsberginio jorkšyrinio šuns nepadorų lojimą, atvirą įžeidinėjimą, klausimu:
Tavo portretas?
Bičiuliai vėl negalėsiu Jums atsakyti į Jūsų komentarus, žinutes, skelbti savo nuomonę, kalbėti laisvai – landsberginis fašizmas kartu su cukerbergo sionizmu yra efektyvios fašistinės diktatūros, sąmonės kolonizacijos formos. Bet niekas nesitęs amžinai, kaip sakoma sionistų biblijoje Toroje. Kaip nacių kolaborantai sulaukė atpildo už savo nusikaltimus, taip ir landsberginė chunta, jorkšyro šunys, valatkodelfiniai informacinio karo nusikaltėliai-zombiai sulauks savo Niurnberg-2 Tribunolo.
O kol kas belieka didžiuotis, kad žydrųjų savukynų-rudųjų nacių gaujai keliu tokią mirtiną grėsmę ir jie , pamatę mano straispnius, patiria gyvulišką paniką. Beje, cukerbergo gestapo komanda išrado naują fašistinės cenzūros rūšį – dabar nebegalima blokuoti ar pašalinti fašistinių skundikų iš savo “draugų” tarpo. Facebook gestapas žengė į neregėtas cenzūros aukštumas – fašistams leidžia tyčiotis visais įmanomais būdais iš esminių demokratijos principų, dergti, šmeižti, įžeidinėti oponentus, atvirai ir nebaudžiamai daryti neapykantos nusikaltimus prieš asmenis, o chuntos nusikaltimų aukoms neleidžiama net savigyna, būtinoji gintis. Nori pavergti tautą, išaugink jos vaikus, cituoja tą pačią Torą kitas sionistas, tarptautinis nusikaltėlis džordžas sorosas, iš kurio rankų maitinasi jorkšyro elfai, VU politologijos mokslų Komunikacijos skyrius, Vytauto Didžiojos Universiteto atitinkami “studentai” , Laurinavičiaus Visuomenės Tyrimų institutas, Kojalos-kaščiūno Rytų studijų centras, visos televizijos, radijai, laikraščiai ir panašūs “patriotiniai” fašistiniai dariniai. 
Šalin fašistų terorą! Laisvę žodžiui, minčiai, nuomonei, informacijai!
Facebook ir jorkšyrinių žydrųjų savukynų fašizmas nepraeis!
Dalinkitės alternatyvia informacija – kartu mes pasieksime, kad valatkodelfiniai informacinio karo nusikaltėliai pagaliau sėstų į kaltinamųjų suolą. Laikas pilietinei visuomenei pasipriešinti sorosinių-landsberginių fašistų siautėjimui, sušaukti konferenciją, ne radžvilinį paplepėjimą apie “laisvą” Lietuvą  JAV kolonijų sudėtyje, Vakarų Europos konclageryje, ir objektyviai įvardinti ir įvertinti fašistines tendencijas Lietuvoje, kreiptis į tarptautines organizacijas dėl pamatinių žmogaus teisių ir laisvių- žodžio, spaudos, informacijos – nuolatinių, sisteminių ir grubių pažeidinėjimų Lietuvoje, landsberginės chuntos okupuotose masinėse informacijos priemonėse, viešojoje erdvėje. Mielai padaryčiau pranešimą tokioje konferencijoje, medžiagos per 2 metus nuolatinio blokavimos prisirinko pakankamai. Įsitikinęs, kad turės šia tema daug ką pasakyti ir kiti nuolat dingstantys iš viešosios erdvės asmenys.
Facebook cenzūra saugo žmones nuo tikrovės.

Write A Comment