Aktualijos

Maidanas-sąjūdis Rusijoje? JAV nusikaltėliai pralaimi ir tai yra gerai.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maskvoje jau mėnesis kaip JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja bando įvykdyti spalvotą revoliuciją (sąjūdį, maidaną, tahrirą … reikalingą pabraukti). JAV 5 kolona Maskvoje, retas išsigimėlių rinkinys – nuo liberalių fašistų iki kraštutinių pseudokomunistų – už JAV dolerius ir pagal JAV išsigimėlių CŽV agentų instrukcijas jau mėnuo kiekvieną šeštadienį, panašiai kaip Prancūzijos “geltonosios liemenės”, išeina į nesankcionuotus mitingus. Jeigu Prancūzijoje liaudies bruzdėjimus iššaukė kapitalistinių parazitų įvykdytas nežmoniškas mokesčių pakėlimas, tai Maskvoje “liaudies” revoliucija vyksta pagal užsakymą iš Vašingtono, Londono. “revoliucijos” varomoji jėga Maskvoje – nusipenėję iš nieko neveikimo liberalūs fašistai, apmokami iš Vakarų kolonizatorių fondų, bei kvailas, pagal Soroso vadovėlius ir radijo “Svoboda” melo propagandą išsilavinęs jaunimėlis. Jie visi labai nori, kad ir Rusija taptų eiline JAV kolonija, tokia kaip Ukraina, Lietuva, Lenkija, Gruzija, Latvija, Estija ir kitos “demokratiškos” “laisvos” JAV kolonijos. Viskas vyksta pagal Džino Šarpo vadovėlį “Nuo diktatūros iki JAV kolonijos”.

Maskvoje gyvena 15 mln žmonių. Į liberalių fašistų, nacistinių “demokratų” apgailėtinus mitingus ateina nuo 1,5 tūkst iki daugiausia, 15 tūkstančių JAV naudingų idiotų. Jie – mikroskopinė mažuma, kuriai užtenka įžūlumo rėkaloti “Mes – čia valdžia!”. 0,00000 procento rėkia, kad yra valdžia?!! Pretekstas nesankcionuotiems mitingams gali būti bet kokia problema, nors ir mažiausia,  valstybėje. Bet kurioje valstybėje jų visada buvo, yra ir bus. Tik Vakarų kolonizatorių valstybėse, kurių valdžia paprastai visada yra nusikalstama, antiliaudinė, fašistinės chuntos visas problemas permeta ant liaudies pečių, o sau pasilieka teisę vogti iš tautos pinigus, savintis valstybės biudžeto lėšas, krautis sau turtus, pardavinėti šalių nacionalinius interesus Vakarų banksterių nusikalstamoms grupuotėms. Provakarietiškos chuntos nesprendžia jokių valstybės problemų – jie tik kariauja karą prieš savo tautas, kad išlaikyti savo privilegijuotą padėtį ir išlaikyti pavergtą tautą JAV kolonijų sudėtyje. Ir toks Vakarų valstybės valdymo modelis, iš esmės savo turiniu fašizmas, yra vadinamas demokratija, laisve, geriausia politine sistema. Nežiūrint į tokių chuntų vykdomus nusikaltimus prieš tautą – nuo teroro prieš kitaminčius, politinės visų valdžios šakų korupcijos iki pedofilijos,  – visuotinio degradavimo, masinės sąmonės manipuliavimo priemonėmis žmonės verčiami tikėti , kad urvinis kapitalizmas, liberalus fašizmas yra vienintelis teisingas – pačių žmonių?! – pasirinkimas. Absurdas? Visai ne – tai 21 amžiaus realybė. Virtualus melas dominuoja virš realios tikrovės, tikrovės, kurios siaubas matomas, girdimas, jaučiamas bet kuriame žingsnyje.

Maskvoje JAV 5 kolona pagrindu CŽV įsakymu surengti nesankcionuotą mitingą randa be kokią problemą. Vakaruose jos yra žymiai gilesnės, tačiau tik Rusijoje JAV 5 kolona dėl visko kaltina valdžią ir asmeniškai V.Putiną. Dega taiga Sibire – kaltas V.Putinas. Ir nesvarbu, kad tokie gaisrai Sibire yra sezoniniai. Kas buvo ten studentų statybiniuose būriuose, puikiai prisimena tą slogų degėsių kvapą ir dūmų miglą, nors gaisras degdavo už kelių šimtų kilometrų. Ir vietinių gyventojų reakcija būdavo labai rami – taiga dega, tegul dega. Kiekvienais metais tai vyksta per vasaros karščius, tai normalu, sezoninis reiškinys, kuris baigiasi prasidėjus rugpjūčio viduryje rudens lietums – vietiniai sako, kad pas juos per metus 10 mėnesių žiema, o visa kita – pavasaris, vasara ir ruduo. Vakaruose, JAV, Kanadoje, Ispanijoje, Portugalijoje, Graikijoje, visur dega miškai, ir procentiškai išdega žymiai daugiau nei Rusijoje, tačiau ten net į galvą nekyla tūlam biurgeriui reikalauti prezidento atsistatydinimo, neeilinių rinkimų ar revoliucijos. Bet koks nesankcionuotas mitingas, o ir sankcionuotas su reikalavimais nuversti teisėtą valdžią, Vakaruose būtų išvaikytas nedelsiant, o aršiausi “revoliucionieriai”, panašūs į Maskvos grantososus, būtų banaliai nušauti. JAV policininkai per metus šaltakraujiškai nušauna apie 1000 žmonių ir niekas nereikalauja susidoroti su tokiais policininkais – už tokį reikalavimą tūlas “revoliucionierius” lengvai gautų apie 20 metų elgesio korekcijos laisvės atėmimo bausmę vykdančiame federaliniame kalėjime. Jeigu toks maskvietiškas revoliucionierius  a la A.Navalno sąjungininkas ateitų į mitingą su uždengtu veidu, jis , pavyzdžiui, Vokietijoje gali gauti iki 4 metų laisvės atėmimo, o jeigu elgtųsi mitingo/riaušių metu agresyviai , demokratijos tvirtovėje JAV būtų garantuotai nušautas kaip banalus nusikaltėlis. Ir tik Rusijoje OMON’as su tais JAV 5-koloniais tąsosi kaip su vaikais, nešioja juos ant rankų.

Jūs matėte kur nors nuotraukas iš JAV, Vakarų Europos, kur gatvių riaušių dalyviai linksmai fotografuojasi policijos skyriuose ar sulaikymo autobusuose? Ne? Ir aš ne. Todėl, kad jų veidai ten nėra tokie laimingi, bo yra smarkiai sudaužyti, atrodo it skilandžiai, šypsotis į kamerą sunku, bo demokratiškų policininkų apdoroti riaušininkų veidai netelpa kadre. O Rusijoje jie visi laimingi autozakuose – jiems tai žaidimas, nauja patirtis, jie iki šiol jokių problemų neturėjo, jokie rūpesčiai jų nekankino, o čia juos atnešė ir uždarė – linksma, Tamsusis Rusijos Mordoras net su savo atvirais priešais, išdavikais elgiasi lyg mamytė su paklydusiu sūnum-palaidūnu. Kodėl nepasilinksminti? Tuo labiau, jeigu už tai dar ir JAV dolerių arba ES eurų galima gauti.

Bet kokia problema Rusijoje yra didžiulis džiaugsmas “šviesiems ir civilizuotiems” Vakarų barbarams, o jų samdiniams Rusijoje, vietiniams naudingiems idiotams – tai proga surengti nesankcionuotą mitingą, socialinius bruzdėjimus, gatvių riaušes ir  – savaime suprantama – atsiimti savo Judo sidabrinius iš Soroso-“filantropo” fondų. Pensijos amžiaus padidinimas Rusijoje – puiku, visi į mitingą, valdžią šalin, V.Putiną į Hagą! Ir visai nesvarbu, kad Vakaruose, liberalioje demokratijoje, sukčių ekonomikose šis amžius jau padidintas seniai, pensininkai ten jau privalo dirbti iki grabo lentos, kad gautų apgailėtiną pensiją, kurios, kaip Lietuvoje, vos vos užtenka susimokėti už būtiniausias paslaugas ir vaistus. Kainos, beje, vis auga, o vaistų reikia vis daugiau, tačiau kam tai rūpi – Vakarų demokratijose skęstančiųjų gelbėjimas yra pačių skęstančiųjų reikalas. Valdžia vakaruose neturi jokių pareigų savo piliečiams, ji turi tik teises, o dėl visko kalti patys piliečiai, nes jie to patys norėjo. Jokių mitingų, protesto akcijų nusikalstami Vakarų režimai nepakęs ir susidoros su tokiais mitinguotojais pačiu brutaliausiu būdu. 2009 m. sausio 16 d. landsberginė chunta sušaudė taikius protestuotojus Vilniuje prie Seimo. Kas nors atsakė už tokį išpuolį prieš tautą? Skvernelis vadovavo minėtam demonstracijos sušaudymui – jis dabar ministeris-pirmininkas, kaip sakoma, krauju (svetimu) įrodė savo ištikimybę landsberginei chuntai ir JAV banksteriams, landsberginės chuntos šeimininkams. Tuometinė krašto apsaugos ministerė, pakvaišusi rusofobė Rasa Juknevičienė davė įsakymą sušaudyti Lietuvos piliečius tą tragišką dieną prie Seimo. Kaip nors buvo nubausta, atsakė už akivaizdžiai nusikalstamą įsakymą? Ne, sėkmingai tęsė savo nusikalstamą politikės karjerą, o šiemet net buvo, už ištikimybę JAV kolonizatoriams, paskirta pjauti riebų pyragą Briuselyje. Niekšybės triumfo amžius Vakaruose, liberalios demokratijos mutacija iki gyvulinio fašizmo jau nieko nebestebina. Tik Rusijos valdžia, anot Vakarų fašistų, yra permanentiškai kalta ir V.Putinas privalo atsakyti už visus … Vakarų nusikaltimus. Siurrealizmas? Visai ne. “Kai žodžiai praranda prasmę, tautos praranda laisvę” (Konfucijus), o toliau jau pagal Orvelą į “1984”, į laisvą vergiją, taikų karą, autoritarinę demokratiją, liberalią diktatūrą, rinkimus be pasirinkimo ir neapykantos minutes…

Šį kartą Maskvoje JAV 5 kolona sugalvojo sukelti audrą stiklinėje pagal dar vieną, JAV/UK specialiųjų tarnybų kruopščiai parengtą spalvotos revoliucijos scenarijų. Šie rėksniai, kurie jau mėnesis terorizuoja Maskvos gyventojus, CŽV agento Aleksejaus Navalno sėbrai, tyčia, sąmoningai pažeidė rinkimų į Maskvos miesto Dūmą įstatymą. Šie JAV 5-koloniai nesurinko pakankamai, tiek, kiek numato įstatymas, parašų. Todėl, savaime suprantama, rinkimų komisija tokių veikėjų, kurie klastojo parašų rinkimų lapus, įrašė į juos nesančius asmenis, jau mirusius asmenis arba banaliai suklastojo parašus, į rinkimus neprileido. Taip yra visose pasaulio šalyse – nesurinkai parašų, nedalyvauji rinkimuose. Tai bendra praktika. Vokietijoje nacionalistų partija “Alternatyva Vokietijai” pateikė rinkimams 61 kandidato sąrašą. Vokietijos Konstitucinis Teismas iš šio sąrašo pašalino net 30 – pusę kandidatų! – , kurių rinkėjų parašų rinkimų lapai sukėlė įtarimą. Kur buvo “liberalių” Lietuvos jaunųjų konservatorių-liberalų-socdemų-nacionalistų-fašistų ir kitų tapinoidų bibliniai klyksmai, rypavimai, masinis galvų barstymasis pelenais – “Demokratija pavojuje!”, “Vokietija – Mordoras!”, “Merkel – į Hagą!”? Nebuvo. Tik Rusijoje liberalų nusikaltimai, sulaukę teisingo teisinio įvertinimo Vakaruose yra pateikiami kaip “grėsmė Vakarų nusikaltėlių demokratijai, kadangi Rusijoje, lyg veidrodyje atsispindi Vakarų barbarų išsigimimas visu savo kraupiu nusikalstamu turiniu be makijažo. Todėl Vakarų “demokratai” taip siunta ant Rusijos. Veidrodis gi nekaltas, jeigu Vakarų kolonizatorių grobuoniškas snukis yra kreivas. Bet, kaltas, žinoma, V.Putinas, Putinas turi išeiti, kadangi per 20 metų savo nepriekaištingos politinės veiklos išsamiai ir nuosekliai atskleidė  visą Vakarų kolonizatorių nusikalstamą esmę ir yra, tokiu būdu, grėsmė Vakarų nusikaltėlių gaujai, kuri vis dar bando paslėpti savo patologines fašizmo metastazes po demokratinės tuščios retorikos skylėta vėliava.

JAV 5 kolonai Rusijoje nėra skirtumo kokios problemos yra Rusijoje. Jie nesirengia šių problemų spręsti, kažką keisti, kad būtų geriau Rusijos žmonėms, kurti, statyti, gerinti. Ne, jų tikslas, kaip ir bet kurio sąjūdžio, maidano, tahriro, yra parduoti savo Tėvynę Vakarų tarptautinių nusikaltėlių gaujai, perduoti savo tautas globalistų vergovėn. Todėl jiems rūpi tik riaušių organizavimas, o kas bus po riaušių, kas bus, kai JAV/ES/UK/NATO galvažudžiai okupuos Rusiją, sunaikins Rusiją, kaip tai jie padarė Lietuvoje, Gruzijoje, Ukrainoje, visur, kur sugebėjo įkišti savo kruvinas letenas – Maskvos mitinguotojams yra nesvarbu. Pats procesas, labai neskausmingas, kol kas tikėkimės, jiems labai patinka, “veža”, o po jų – nors žolė tegul neaugs Rusijoje.   Tokiems “kovotojams su režimu” bet kokia proga “pasitūsinti” yra gera: dega taiga – į mitingą, taigą valdžia užgesino – kodėl taip ilgai. Lėktuvo keleiviai žuvo – Putinas kaltas, duodi nesankcionuotą mitingą, pilotai sugebėjo beviltiškoje situacijoje nutupdyti lėktuvą, išgelbėjo 234 gyvybes – valdžia kalta, kad paukščiai skraido, į mitingą.

Kol kas Maskvoje viskas vyksta pagal tradicinį sąjūdžio-spalvotos revoliucijos Džino Šarpo scenarijų, adaptuotą šiuolaikinių informacinių, tiksliau dezinformacinių, technologijų lygiui. Perversme aktyviai dalyvauja JAV kontroliuojami Facebook, Instagram, Twitter, Telegram ir kiti socialiniai tinklai, CŽV apmokyti ir apmokami blogeriai, radijo „Svoboda“, televizijų „Dabartinis laikas, užsienio ir vietinės  stotys, laikraščiai, gaunantys paramą iš Soroso-USAID fondų, kiti socialiniai tinklai, specialiai CŽV įsteigti maidanui Maskvoje koordinuoti puslapiai, kurie anksčiau “miegojo” ir vadino save reklamos ar pomėgių puslapiai. Šiandien jie staiga tapo aktyviais maidano idėjų sklaidos ruporais, netikėtai, matomai, sau patiems. Vietiniai Rusijos Jorkšyrų elfai staiga pasijuto vilkšuniais ir ėmė loti … pagal užduotą iš anksto tematiką. Čia įsijungė Vakarų diplomatinis spaudimas a la lino linkevičiaus “susirūpinimas” dėl demokratijos Rusijoje. JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja, kai pamatė savo ekonominių neteisėtų sankcijų Rusijai politikos neefektyvumą, ėmė rujoti prie Rusijos sienų su savo karo nusikaltėlių gaujų nesibaigiančiais mokymais. Rusija jau turi savigynos teisę, įtvirtintą JTO Tautų Chartijoje, smogti NATO nusikaltėlių gaujai, jau atvirai rengiančiai agresiją prieš Rusiją prevencinį smūgį, bet kol kas, siekdama išsaugoti taiką ir saugumą Žemėje, elgiasi atsakingai ir nesinaudoja savo prigimtine teise gintis nuo akivaizdžios JAV-NATO karo nusikaltėlių agresijos. Bet tai gali vieną kartą baigtis, kai Rusija bus pastatyta prieš alternatyvų neturintį pasirinkimą. O JAV nusikaltėliai trampai-ir kiti neokonai lošia va bank, kadangi jų ekonomika gyvuoja tik kolonijų išnaudojimo sąskaita. Kolonijas jie jau apiplėše, todėl bet kokia kaina sukelti perversmus laisvose nuo JAV diktato šalyse – Rusijoje, Kinijoje, Venesueloje, Irane, Sirijoje ir kitur, – kad prailginti savo parazitinį egzistavimą. Ir jie nenurims, kol nepasieks savo arba bus sunaikinti.

Tikėkimės, Rusija, paskutinis, kaip ir 1941 metais, planetoje Žemė kovos su Vakarų fašizmu, JAV neokolonializmu, forpostas, padarė reikiamas išvadas iš fašistinio pučo Kijeve 2014 metais, suvokė, kokiais žvėrimis tampa šitie “givaikai”, “mesNATO”, “ašesuvanagas” ir panašūs “demokratai”, kai jie užgrobia su JAV pagalba valdžią ir paverčia šalį provakarietišku konclageriu, ėmėsi priemonių užkirsti kelią liberalių fašistų bandymams sunaikinti Rusiją. Informacinis fonas nušviečiamas gerai, JAV 5 kolona atrodo pakankamai juokingai su savo “pilietine” proamerikietiška demagogija, feikinėmis bado akcijomis, sakralinės aukos niekaip nepatenkintu troškuliu. Maskvos OMON’as dirba idealiai, subtiliai ir labai profesionaliai, Vakarų finansinis, informacinis, karinis, diplomatinis kišimasis į Rusijos vidaus reikalus operatyviai sulaukia adekvataus ir juvelyriškai taiklaus atsako iš Rusijos atitinkamų struktūrų. Bet geriausia gynyba yra puolimas, sako šachmatininkai, sicilietiška gynyba. Ilgai gintis negalima, kadangi JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja iš niekur savo noru neišėjo, nenusiaubusi visko iki dykynės lygio. Todėl ilga gynyba gali būti pražūtinga. Rusija turi reaguoti adekvačiai, išnaudoti vakariečių godumą pinigams, “demokratų” patologinį polinkį vogti, sukčiauti, meluoti, parsidavinėti. Rusija turėtų organizuoti panašius “sąjūdžius” JAV, UK, kitose JAV kolonijose, aktyviai dalyvaujančiose JAV agresijoje prieš Rusiją. Derėtų taip pat apriboti JAV/UK mediakorporacijų, socialinių tinklų nusikalstamą veiklą Rusijos teritorijoje, skirti juntamas baudas, kitokias jaučiamas sankcijas JAV interesams veikiančioms struktūroms. Patiems JAV 5koloniams pritaikyti maksimalius apribojimus ir drakoniškas sankcijas, kokias tik leidžia Rusijos įstatymai, keisti Rusijos įstatymus už antivalstybinę veiklą iki drakoniškų lygio.  Vakarų “demokratai” savo piliečiams net nemirktelėję sukuria pragarą žemėje tik tūlą pilietį įtarus, pavyzdžiui, šnipinėjimu Rusijai. Jeigu įtarimai yra begėdiškai akivaizdžiai iš piršto laužti, Vakarų korumpuotos teisėsaugos tai nei kiek netrikdo – kapitalo interesai yra įstatymas ir kapitalas valdo, bet kurį, patį dievobaimingiausią Vakarų pilietį akies mirksniu galima užkelti ant Vakarų demokratijos inkvizitorių laužo. Bet kada. Lietuvoje Algirdas Paleckis, Povilas Masilionis, Neringa Venckienė taip buvo sudeginti ant demokratiško liberalios korupcijos laužo ir yra naiviai galvojančių, kad tokia teisinio nihilizmo orgija yra normalu, kad tai toli, tūlo piliečio negali paliesti. Gali bet kurį sudeginti, ir labai lengvai. Ir degina periodiškai. Nusikaltimas yra antras Vakarų demokratijos vardas.

Patiems rusams norėtųsi  priminti – pilietinis abejingumas atveria kelią į valdžią niekšams. Rusijos atveju, JAV penktai kolonai. Toks scenarijus būtų tolygus mirčiai Rusijai ir visiems rusams. Kaip sakė V.Putinas, kitos šalys gali būti kolonijomis, Rusijai tai būtų mirtis, valstybės tūkstantmetės istorijos pabaiga. Laikas organizuoti liaudies savigynos būrius Rusijoje savo teisėtai valdžiai ginti nuo vietinių liberalų, „demokratų“, JAV samdinių. Tai išgyvenimo, būti ar ne būti Rusijai klausimas. Jeigu rusai nesugebės apginti savo valdžios, jie taps , kaip sakė rusų klasikas, trašomis Vakarų kolonizatorių parazitinėms valstybėms.

Šiandien, 2019 m. rugpjūčio 17 d., JAV 5 kolona Rusijoje vėl patyrė pralaimėjimą, mitingėlis, kaip ir visi ankstesni, gavosi skystas, kvailas, juokingas, klounų šou. Bet šis maidaunų šou tęsiasi ir vieną kartą gali tapti pavojingu.

O kol kas sėkmė tegul lydi Rusiją jos nelygioje didvyriškoje kovoje su Vakarų liberaliu fašizmu, NATO okupantais, JAV, Didžiosios Britanijos tarptautiniais nusikaltėliais. Rusija laimi ir tai yra gerai viso pasaulio tautoms.

Write A Comment