Aktualijos

Milijonai Irako piliečių išėjo į gatves reikalaudami JAV-NATO karo nusikaltėlių gaują išsinešdinti iš šalies

Pinterest LinkedIn Tumblr

 

Šių metų sausio 3 dieną JAV-NATO karo nusikaltėliai, siautėjantys nebaudžiamai Irake nuo 1990 metų ir vagiantys šalies naftos išteklius, įvykdė Vakarų “demokratams” įprastą tarptautinį nusikaltimą. Nužudė Irake su diplomatiniu pasu atvykusį draugiško darbo vizito Irano laisvės kovotoją, tautos dievinamą didvyrį generolą Kasemą Suleimani. Vakarų karo nusikaltėliams karo nusikaltimai ir nusikaltimai žmoniškumui yra įprastas reikalas, Vakarų kryžiuočiai tuo užsiėmė nuo biblinių laikų. Vakarų gerovė tai nusikaltėlių – kryžiuočių, konkistadorų, kolonizatorių, imperialistų, fašistų – nusikalstamu būdu susikrautas kruvinas turtas. Tačiau šis Irako okupantų įžūlus išpuolis, valstybinio terorizmo aktas susilaukė labai audringos irakiečių, gyvenančių jau beveik 20 metų JAV, britų, prancūzų ir kitų NATO skerdikų okupacijos sąlygomis. Irako parlamentas, tuoj po šio įžūlaus JAV karo nusikaltėlių teroro akto prieš K.Suleimani, priėmė vienbalsiai įstatymą ir įpareigojo vyriausybę išvyti JAV-NATO okupantus iš šalies.

JAV-NATO karo nusikaltėliai iš okupuotų šalių išeina tik tada, kai juos jėga išveja iš šalies. JAV-NATO okupantai pareiškė, kad okupuoto Irako įstatymai tarptautiniams Vakarų nusikaltėliams negalioja, jie nesiruošia išeiti iš šalies, kurios naftos išteklius vagia JAV grobikai. Kol yra nafta šalyje, JAV nusikaltėliai bus iki tol, kol JAV išvogs visą naftą Irake, Sirijoje, Libijoje ir visur – pareiškė vyriausias tarptautinis nusikaltėlis JAV gaujos prezidentas D.Trampas. JAV lengvai nusikalstamu būdu okupuoja laisvas šalis – Iraką, Libiją, Siriją, Afganistaną, Ukrainą, Gruziją, Lietuvą, Latviją, Estiją, Lenkiją ir visas kitas. Tačiau išvyti JAV-NATO okupantus galima tik ginklu. Ir Irako piliečiai JAV-NATO nusikaltėlių “demokratijos” jau atsikando.
Vakar Irako šiitų politinis lyderis ir didžiausios Irako parlamento partijos lyderis Muktada Al-Sadras, reaguodamas į įžūlų JAV-NATO nusikaltėlių atsisakymą išsinešdinti iš okupuoto Irako, paskelbė reikalavimus dėl JAV-NATO okupacinės kariuomenės išvedimo iš Irako.

1. Uždaryti visas JAV okupantų karines bazes Irake.
2. Uždaryti visas Amerikos privačių karinių kompanijų-karo nusikaltėlių ofisus ir bazes Irake bei nutraukti bet kokią Vakarų privačių karo nusikaltėlių gaujų veiklą.
3. Uždaryti Irako oro erdvę bet kokiems JAV okupantų karinių ir žvalgybinių orlaivių skrydžiams.
4. Panaikinti visus saugumo ir bendradarbiavimo susitarimus su Amerikos okupantais, nes jie šalyje yra neteisėtai, jų veikla prieštarauja JTO Chartijai, tarptautinės teisės normoms ir buvo priimti prievartos būsenoje,siekiant išvengti kraupių JAV okupantų-tarptautinių nusikaltėlių karo nusikaltimų, agresijos, interventų grasinimų panaudoti karinę jėgą įtakoje.
5. JAV karo nusikaltėlių vyriausias vadas D.Trumpas savo idiotiškais, nusikalstamais sprendimais ir pareiškimais neturi teisės žeminti Irako tautą, valstybę, parlamentą ir demonstruoti ginkluoto iki dantų karo nusikaltėlio aroganciją prieš suverenų Iraką, JTO narę, kitaip jo kareivos-okupantai Irake susilauks pasekmių kaip Vietname.
6. Kitos NATO nusikaltėlių gaujos šalys neturėtų kištis į Irako santykius su interventais, jei JAV banditai priešinsis pasitraukimui iš Irako.
7. Jei Jungtinės Agresorių Valstijos atsisakys išvykti gera valia, jos galutinai praras bet kokį legitimų pagrindą būti okupuotame Irake, taps priešiška šalimi Irakui ir irakiečiai turės teisę Vakarų okupantus, JAV interventus naikinti kaip įsibrovėlius.

Muktada Al-Sadras Faludžoje savo laiku jau išsiuntė ne vieną dešimtį JAV-NATO okupantų į savo namus karstuose, sėkmingai kovėsi su Vakarų kolonizatoriais, todėl nėra jokių abejonių, kad savo gėsmingą pažadą jis įvykdys.

Šiandien milijonai irakiečių išėjo į gatves su vėliavomis. Yra tik laiko klausimas, kai vietoje vėliavų Irako piliečių rankose atsiras kalašnikovai.

Write A Comment