Uncategorized

Simonas Kroydonas apie Lietuvos ‘elitą” – padugnės ir niekšai.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vytautas Kubilius-Google Baltijos šalims vadovas piktaudžiauja savo statusu,ir slėpdamas nusikalstamą veiklą vykdo savo tėvo Andriaus Kubiliaus buvusio Lietuvos premjero nurodymus.


Po mano straipsnio ,Tapinas paskambino Andriui Kubiliui ir paprašė sunaikinti mano paskyrą facebooke.
Google Baltijos šalims padalinio vadovas Vytautas Kubilius vos per tris valandas nuo straipsnio apie jo draugą Andrių Tapiną paskelbimo,sunaikino mano paskyrą.


Facebook ir Google yra glaudžiai susiję ir Vytautas Kubilius aklai vykdo konservatorių nurodymus,kurie ateina per VSD žvalgybos vadovą Darių Jauniškį.
Vytautas Kubilius taip pat yra Jorkšyrų Elfų narys.Grupuotę,kuriai priklauso 30 aukščiausio lygio hakerių ir programuotojų koordinuoja Ričardas Savukynas žinomas,kaip Žiurkėnas Rokiškis Rabinovičius.
Savukynas yra artimas Gabrieliaus Landzbergio draugas.Internete pilna jų abiejų nuotraukų.Anušauskas taip pat jų kompanijonas,iš Krašto Apsaugos Ministerijos biudžeto šiais metais,Savukynui atseikėjo nei daug nei mažai,240 000 eurų.
Botų fermos veikiančios Vilniaus senamiestyje rūsiuose veikia 24 val per parą.Ukrainos.Baltarusijos,Rusijos opozicioneriai hakeriai rengia atakas prieš Rusijos branduolinių reaktorių kompiuterius.Vytauto Kubiliaus paliepimu,išjungiami tūkstančiai feisbuko paskyrų,Lietuvoje,Latvijoje ir Estijoje.
Lietuvos pažinčių portaluose nuolat šnipinėjami žmonės.Įdedamos jaunų merginų nuotraukos,suviliojami vyrai,o tada prisistato korumpuoti operatyvininkai ir mainais už tylą liepia perrašyti,žemes.,namus,butus,ir priverčia išvykti iš šalies.Kitu atveju per operus kalėjime paskelbiama,kad į jų kamerą bus atvežami pedofilai,mergaičių tvirkintojai.Tai vyksta nuo 2009 metų.
Lietuvos pažinčių svetainėse jokio privatumo nėra,susirašinėjimus nuolat skaito saugumiečiai,ir sutikrina savo duomenų bazėse,ar žmogus turi turto,piniginių lėšų banke,ar gauna pastovias pajamas,ar vedęs,ar jo artimi giminaičiai turi turto,taip yra projektuojamas jų turto perėmimas,nes mama,brolis sesuo gins šeimos narį ir mokės pinigus.
Jeigu ankščiau operai slapta įeidavo į butą ir pakišdavo narkotikų ,ginklų dabar slapta patenka į butą ir įrašo į sisteminį bloką vaikų pornografijos.Kitą dieną padaroma krata,prisistato žurnalistai kaip Kuznecovaitė,ir pasakoma,pažiūrėk,kaip buvo kitiems,štai žurnalistėlis pasikorė,Jakštį kalėjime prievartaus,tvirkintojų kaliniai nemėgsta,padėk parašiukus,šalia laukia notaras,ir tavo šeima lieka be nieko.Tai daroma ir įmonėse,pelningų perspektyvių įmonių savininkams.


Akcija prieš Matijošaitį.


Viena Prancūzijos kompanija X sugalvojo perimti Vičiūnų verslą,ir nupirkti verslą pigiai.Jie susisiekė su Rusijos partneriais ir sutarė,kad finansuos kampaniją prieš Matijošaitį.Tapinui buvo sumokėti 210 000 eurų.Tai niekis palyginus su tuo,kaip po nuolatinės pjarinės atakos Vičiunų verslo reputacija ir akcijų vertė krito.Daromas politinis spaudimas parduoti akcijas už centus Rusijoje.Rusai Prancūzams įstūmė ragą,ir patys panoro nusipirkti smarkiai nuvertėjusias VIČI akcijas,o tai ir fabrikai Sovetske,Rusijoje,Ukrainoje.
Smarkiai nukritus akcijų kainoms rusai trynė rankomis,Prancūzai sumokėjo Tapinui per tarpininkus 40 000 eurų avansą,o Rusai Tapiną pakvietė į Rusiją atsiimti pinigų,nes bankiniai pavedimai negalimi SWIFT sistema negalioja.
VSD pasakė,pasirodysi Rusijoje tave iškart įkalins,už antivalstybinę veiklą prieš Rusiją.Tapinas padarė milijoninę žalą Matijošaičiui,bet Matijošaitis nieko negali padaryti,nes pats įsivėlęs į aferas su sklypų parceliavimu geriausiose Kauno vietose.
Tapinas žino,kad teks nešti kudašių iš Lietuvos.Kol Landzberginiai valdžioj,kol jo draugelis buvęs Landzbergio apsauginis Darius Jauniškis vadovauja VSD tol jis saugus.
Į STT vadovus be konkurso konservatoriai pasistatė dar vieną savą žmogų Pernavą,kuriam prieš tai nemokančiam anglų kalbos buvo sukurtas policijos atašė darbas Lietuvos ambasadoje,Londone.
Sukurti,neva alternatyvą vadinamają opoziciją buvo patikėta Janutienei.
Aiškėja, kad Tapino davimas teisman Janutienės adresu viso labo dirbtinis visuomenės mulkinimas. Nežinantiems priminsiu,kad Janutienė,Maldeikienė,Valinskas,Oželytė ilgą laiką buvo neišskiriami bičiuliai.Turbūt prisimenate TV laidą Korida.Ankstesni vedėjai Valinskas su Oželyte perleido laidą Janutienei,nes Valinskas pradėjo prodiusuoti Dviračio Žinias kur didesni pinigai,o Oželytę išlaikė Kauno banditas Laurytė,ir jai jau nebereikėjo ieškoti papildomo pajamų šaltinio.
Koridą” prodiusavusios “Lietuvos žinių studijos” direktorius Saulius Sondeckis tikino,kad jam Grinevičiūtės persona pasirodė labai tinkama toreodoro vaidmeniui. Valinskas tada turėjo savo problemų. “Dviračio šou” kūrybinė grupė vienašališkai nutraukė sutartį ir perėjo dirbti į konkuruojantį LNK kanalą.
Haroldas Mackevičius sakė, jog į LNK televiziją kūrybinė grupė perėjo pirmiausiai dėl to, jog BTV nuolat vėluodavo su jais atsiskaityti. “Dėl atlyginimo vėlavimo A.Valinskas gali reikalauti iš BTV delspinigių, nes taip numatyta sutartyje.
BTV akcininkas stebėjosi, jog “Dviračio šou” kūrybinė grupė nepasinaudojo šia įstatymu numatyta galimybe.Tik vėliau po dešimties metų paaiškėjo,kad Valinskas vogė iš savo bičiulių pinigus,paprastai kalbant žiurkiavo.Reikalą išrišo a.a Šerėnas ir Valinską jie iš savo grupės išmetė.
Nieko negalėjo jam padaryt,nes Valinsko stogas buvo grupiokas Švedas,buvęs aukščiausio teismo teisėjas vėliau pragėręs teises Daugėla,Su Dekanidzės byla karjerą pasidaręs Jasaitis,o Šerėnas ,Mackevičius,Vižinis buvo kaimietukai.

Šaltinis – https://www.facebook.com/profile.php?id=100089253784886

Write A Comment