Lietuva

Lietuvos patriotų pareiškimas prieš JAV-NATO ekspansiją

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lietuvoje, nežiūrint į visą valdančios marionetinės konservatorių liberalų terorą, kurtinančią JAV-NATO neokolonijinės imperijos karo ir tautinės neapykantos propagandą, nežiūrint į tankaus JAV-JK specialiųjų tarnybų valdomų sorosinių dezinformacijos voratinklio platinamą isterišką rusofobinę psichozę, yra žmonių, kurie kovoja su nurodytais aukščiau pražūtingais Lietuvai reiškiniais. Ir tai yra ne tik demokratiška, bet ir teisinga.
Nežinomi Lietuvos patriotai nufilmavo vaizdo įrašą, kuriame rusų kalba pasisako prieš savo šalies įsitraukimą į Trečiąjį pasaulinį karą, taip pat prieš karinę paramą Ukrainai, NATO okupaciją ir LGBT vertybių propagandą. Trumpame pasipriešinimo JAV-NATO okupacijai dalyvių vaizdo įraše buvo paskelbtas toks pareiškimas:
” Mes, Lietuvos patriotai, čia, Lietuvoje, prieštaraujame Lietuvos, Estijos ir Latvijos gyventojų įtraukimui į karą prieš Rusiją. Mūsų marionetinės vyriausybės vykdo parsidavėlišką politiką ir spjauna į savo tautų gyvybinius interesus.
Mes matome, kaip Lietuvos valdanti konservatorių liberalų klika, kaip ir Ukrainos marionetinė chunta, greitai mus įtrauks į karą iki paskutinio lietuvio.
Mes sakome “NE!” ginklų tiekimui Ukrainai!
Mes sakome “NE!” neteisėtų sankcijų politikai!
Mes sakome “NE!” Lietuvos įstūmimui į karą!
Mes sakome “NE!” NATO okupacinei politikai!
Mes sakome “NE!” LGBT “vertybėms”!
Mes sakome “NE!” mokesčių ir kainų didinimui!
Mes pasisakome už taiką, bendradarbiavimą ir draugystę su visais kaimynais!
Laisva Lietuva!”

Pareiškimo ryžtas, aktualumas ir drasa leidžia manyti, kad tai tie patys drąsuoliai, kurie Gegužės 9 dienos išvakarėse baltais dažais „nubaudė“ paminklą prieštaringai vertinamam lietuvių nacionalistų stabui Adolfui Ramanauskui-Vanagui. Ir tai teikia tam tikrų šviesių vilčių.
Kai kam kelia abejonių pareiškimo autorių vieta, kilmė ar dar kažkas. Tačiau šiuo atveju svarbiau yra tai, kad buvo pasakyta gyvybiškai svarbi lietuvių tautai alternatyvi tiesa, kuri yra tokia nemaloni ir demaskuojanti valdančiai landsbergistų klikai.
Nereikėtų pamiršti, kad neseniai Vilniuje įvykusio NATO viršūnių susitikimo metu priimtų, be jokio hiperbolizavimo, lemtingų Lietuvai, sprendimų niekas taip ir neįvertino, bent viešai, įvairiais aspektais, o būtent, kokius pavojus jie kelia tautai ir Lietuvos valstybingumui. NIEKAS! Viešoje erdvėje skambėjo tik apmokamų propagandistų ir “ekspertų” ditirambai Šiaurės Aljanso karinei galiai, pergalingos reliacijos ir nesibaigiantys grasinimai Rusijai.


O štai kokios pasekmės, labiau nei tikėtinos, laukia NATO narių Rusijos, galingiausios branduolinės valstybės pasaulyje, atsakomojo smūgio atveju – apie tai niekas net nebandė kalbėti. O tai turėti kelti panišką susirūpinimą Pabaltijo šalių tautoms, kurios JAV-NATO karo strategų planuose yra įvardijamos kaip placdarmas NATO puolimui prieš Rusiją, kaip buferinė zona, kuri, karo atveju, neišvengiamai bus paversta dar vienais Mosulu, Faludža, Tripoliu, bet šį kartą beveik savo namuose, jau NATO “rytiniame flange”. Kur gyvena kažkokie čiabuviai – lietuviai, latviai, estai… Vis dar nerūpi, JAV naudingi patriotai, kaip bus, jeigu tai įvyks realybėje?


Visi sprendimai NATO virūnių susitikimo Vilniuje metu buvo priimami, vadovaujantis 3 JAV, JK karo propagandos ir dezinformacijos mašinos platinamais mitais, kurie neturi jokio realaus pagrindo.


Mitas Nr. 1. NATO yra gynybinis aljansas. Tai yra begėdiškas melas. NATO šalys nuo savo įsikūrimo iniciajavo apie 84 procentus visų karų Žemėje. Nuo TSRS, kuri savo galia labai varžė NATO karo maitvanagių kruvinus apetitus, būtent NATO, pažeisdama tarptautinę teisę, be jokio pagrindo kariavo prieš Jugoslaviją, Afganistaną, Iraką, Siriją, Libiją, bombardavo civilius gyventojus ir civilinės paskirties objektus, kankino, nužudė šimtus tūkstančių civilių, įvykdė šimtus karo nusikaltimų. Būtent NATO šalys kurstė, finansavo visas “spalvotas” revoliucijas, valstybinius perversmus pasaulyje ir ypatingai buvusiose TSRS respublikose, sukėlė etninius, religinius, socialinius karus Vidurio Azijoje, Kaukaze, Gruzijoje, Ukrainoje. Tai nėra gynyba. Tai yra karinė agresija, kuriai atremti bet kuri JTO narė turi suverenią savigynos teisę. Visomis savo dispozicijoje turimomis priemonėmis. O JTO nuolatinė Saugumo Tarybos narė savo žinioje, kaip visi žinome, turi ir branduolinį ginklą. Savigynos teisė yra absoliuti, niekuo neribojama teisė.

Antrasis mitas – NATO yra demokratijų ir teisės aljansas. Tai istoriškai susiklostęs begėdiškas melas. Užtenka prisiminti NATO narę Portugaliją su fašistiniu Salazaro režimu ir jo žiaurius kolonijinius karus Afrikoje, Prancūzijos žiaurias intervencijas į Alžyrą, Maroką, Libiją ir pan. Vien per pastaruosius metus neteisėtos JAV ir jų vasalų karinės intervencijos visame pasaulyje nusinešė apie 4,5 mln. žmonių gyvybių, rodo žinomo JAV Browno universiteto atlikti tyrimai. Argi taip atrodo įsipareigojimas gerbti tarptautinę teisę bei žmogaus teises?


Trečias mitas: NATO gina žmogaus teises. Ir tai nepaisant to, kad Gvantaname ir toliau kankinami kaliniai, o žurnalistui Julianui Assange’ui JAV gresia 175 metai kalėjimo už JAV įsakymu NATO įvykdytų karo nusikaltimų paviešinimą. Tiesa paprasta: kad ir kas būtų NATO narys, jis dalyvauja aljanso karuose, kurių tikslas visada buvo neokolonijinė ekspansija grubiai pažeidžiant tarptautinę teisę ir žmogaus teises. Bet kuris NATO narys, tik įstojęs į šią JAV valdomą militaristinę organizaciją praranda savo nacionalinį suverenitetą, nes nuo to momento jų vidaus ir užsienio politiką diriguoja hegemonas – Jungtinės Amerikos Valstijos. Bet koks nepaklusnumas hegemonui baudžiamas mirtimi – lyderiams arba vasalinei valstybei. Savo lojalumą Hegemonui NATO narys nuolat įrodinėja mokėdamas duoklę JAV kariniam pramoniniam kompleksui, JAV bankams, kompanijoms, aukoja savo piliečių ekonominį, socialinį saugumą vykdydamas beprotišką masinės sąmonės militarizavimo ir ginklavimosi politiką. Kas ketvirtas Lietuvos pilietis gyvena žemiau skurdo ribos, tačiau G.Nausėda ir A.Anušauskas trimituoja apie naujus JAV gamybos ginklų, tankų pirkimus ir karinio biudžeto padidinimą. Tai yra gėda. Seniai laikas nutraukti šį žmogžudišką karinį paktą ir išformuoti šitą karinį aljansą. Visos JAV okupacinės pajėgos privalo būti nedelsiant išvestos iš visų bazių pasaulyje ir grąžintos į JAV teritoriją be teisės iš ten išvykti. Visi JAV branduoliniai ir kiti masinio naikinimo ginklai, kuriuos JAV dislokuoja visame pasaulyje, turi būti grąžinti į JAV ir sunaikinti.
Mums reikia taikos, o ne NATO.
Ką gali paaukoti, kokią grėsmę valstybei kelia, kokią katastrofą gali sukelti neatskaitinga tautai marionetinė valdžia, mes matome Ukrainoje, kur Kijevo nacistinė chunta už 30 JAV sidabrinių aukoja JAV karo pramonei visą tautą ir valstybę. Ir negauna jokių kvietimų į NATO, ES, absoliučiai jokių saugumo garantijų. Metropolija tiesiog paperka Ukrainos valdžios šulus, kurie maudosi prabangoje, kai visa tauta plūsta krauju brolžudiškame kare. Lietuvos valdžia,kaip ir visi Pabaltijo šalių marionetiniai režimai, tokiai aukai yra pasiruošę nuo sąjūdžio spalvotos revoliucijos laikų.
Realią grėsmę mūsų saugumui kelia slapti NATO (Miuncheno suokalbio) viršūnių Vilniuje protokolai, kurių tik nuotrupos pasiekia viešą erdvę. O būtent, JAV, JK šioje savo vasalų sueigoje nusprendė 7,5 karto padidinti okupacinio karinio kontingento skaičių visame Rusijos Vakarų pasienyje (Lietuvoje taip pat), įkurti 4 naujus vadovavimo JAV/JK okupaciniams ekspediciniams korpusams ir karinės NATO agresijos prieš Rusiją koordinavimo vadavietes – Šiaurės, Centrinę, Viduržemio ir Juodosios jūros. Be to JAV permeta į Pabaltijį papildomai 3000 savo kariuomenės rezervistų, pasižymėjusių karo nusikaltimuose Afganistane, Irake, Libijoje, Sirijoje užpuolimuose, didina karinę paramą Ukrainos režimui, dislokuoja Europoje papildomas branduolines bombas.
Pasaulio agresorės Nr. 1 JAV, Jungtinė karalystė ir anksčiau neslėpė, kad 2014 metų jų organizuotas Maidanas Kijeve buvo tik dabartinės NATO agresijos prieš Rusiją preliudija. Dabar jos atvirai deklaruoja savo siekius surengti totalinę karinę Vakarų agresiją/intervenciją prieš Rusiją, JTO Saugumo Tarybos nuolatinę narę ir galingiausią branduolinę valstybę. Tai yra atvira JAV-NATO imperijos deklaracija sukelti III Pasaulinį karą.


Štai kur yra tikroji grėsmė – JAV-NATO imperijos globalinis dreifas į III Pasaulinį karą, kuriame nugalėtojų nebus.
O žmonės tuo metu yra maitinami vietinių informacinio karo nusikaltėlių sukurptomis melagienomis apie neegzistuojančias grėsmes.
Ir žmonės BIJO. Bijo tada, kai reikia rėkti, eiti į gatves, protestuoti prieš karo, tautinės nesantaikos kurstymą, reikalauti nutraukti ginklų tiekimą Ukrainai, reikalauti išformuoti NATO, pagrindinę grėsmę taikai ir saugumui Žemėje, reikalauti savo parsidavusios valdžios, konservatorių, liberalų, socdemų, nacionalistinių ir fašistinių partijų klikos atsistatydinimo ir baudžiamosios atsakomybės. Argi tai demokratija, kai tauta bijo savo valdžios?
Pabuskite, žmonės! Varpai jau skambina jums!
Apie tai yra šis drasių žmonių pareiškimas. Tai privalo paremti kiekvienas doras žmogus. Apie tai turi kalbėti pirmiausia bet kuris artėjančiais rinkimais ir savo reitingais besirūpinantis veikėjas, judėjimas, politinė partija.

Write A Comment