Istorinė tiesa

Prieš 3 metus parėmėme Baltarusijos liaudies kovą už savo laisvę nuo JAV-NATO kolonizatorių

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prieš 3 metus, kai JAV 5-os kolonos Lietuvoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Latvijoje bandė surengti valstybinį perversmą (sąjūdį, maidaną) Baltarusijoje, Lietuvoje prie Baltarusijos ambasados Vilniuje įvyko vienintelis Baltarusijos teisėtos valdžios palaikymo mitingas. VIENINTELIS , kai visa Lietuva buvo užtvindyta antibaltarusiškos propagandos ir tautinės neapykantos, pagamintos JAV ir Jungtinėje Karalystėje! Šią teisingumo akciją be jokio atlygio surengė Kristoferis Voiška, Jonas Kovalskis ir Žilvinas Razminas. Renginyje taip pat dalyvavo jau AtA šviesios atminties šiais metais mus palikęs Vytautas Šustauskas.
Šioje protesto akcijoje, kaip ir kitose, vėliau sekusiose protesto prieš JAV, NATO neokolonijinę ekspansiją akcijose, kaip jūs teisingai pastebėjote, nedalyvauja ir neketina dalyvauti jokie “geros kaimynystės forumo” verslininkai-markitantai a la švenčionienė, kjuraitis, glazkovas, nakas, lekštutis, vaitkus, celofanas ir pan. mėgėjai užsidirbti bet kokiu būdu – pinigai jiems nekvepia, just business nothing personal.
Sveikiname nuoširdžiai Baltarusijos liaudį, kuri, vadovaujama savo lyderio ir tikro Baltarusijos patrioto prezidento Aleksandro Lukašenkos, sugebėjo atremti šį JAV-NATO Melo ir Blogio imperijos puolimą. JAV-NATO Melo ir Blogio imperija turi būti sunaikinta!

Write A Comment