Ukraina

Europos Taryba priėmė sprendimą pradėti derybas su Ukraina ir Moldova dėl stojimo į ES. Ar yra pagrindo džiaugsmui?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Visos “laisvojo” pasaulio masinės (dez)informacijos priemonės ištrimitavo žinią – kad Europos Taryba priėmė sprendimą pradėti derybas su Ukraina ir Moldova dėl stojimo į ES. JAV naudingi “patriotai” atkartojo šią naujieną milijonus kartų kaip didžiulį “demokratijos” laimėjimą ir ,suprask, V.Putino, taip pat Rusijos pralaimėjimą. ET šiuo klausimu sušaukė savo asamblėją būtent Rusijos prezidento V.Putino unikalios “Tiesioginės linijos” eterio metu ir turėjo pademonstruoti JAV kolonijos ES galią bei vienybę.
Tačiau, kaip sako klastos ir melo meistrai britai, velnias slepiasi detalėse.
Pačios derybos su šiomis Dž.Soroso gamybos “jaunomis demokratijomis” prasidės tik kitų metų kovo mėnesį, o tam, kad JAV-JK okupuotos Ukraina ir Moldova visiškai prisijungtų prie JAV kolonijos ES, prireiks dar apie 70 Europos šalių vadovų Tarybos balsavimų ir ne bet kokių, o būtent vienbalsių. Ši biurokratinė procedūra yra tiek pat griozdiška, kiek ir veidmainiška.
Pačiai ES šis akivaizdžiai propagandinis sprendimas beveik nieko nekainavo, bet buvo nepaprastai svarbus, kad motyvuotų už JAV-JK-ES interesus beprasmiškai žūstančius ukrainiečius toliau kariauti, kai pačioje Ukrainoje tvyro totaliniai negatyvas, nusivylimas, suirutė, proamerikietiško režimo korupcija, eilinių piliečių masinis skurdas, teisinė savivalė ir pan.

Kad Ukraina (ir Moldova) pilnai prisijungtų, prireiks mažiausiai 3–5 metų. Visi supranta, kad Ukraina tiek laiko neištvers, ypač jeigu staiga būtų dėl kažkokių priežasčių nutraukta šios kvazivalstybės gyvybines funkcijas palaikanti NUOLATINĖ Vakarų finansinė parama. Kiekvienais metais Ukrainos chuntai bus vis sunkiau gauti iš Vakarų finansavimą šiam jau pralaimėtam karui prieš brolišką Rusiją, kuris yra pražūtingas ukrainiečių tautai. Rusija anksčiau ar vėliau, priklausomai nuo to, kiek didės JAV-NATO karinė invazija į šias istorines Rusijos žemes, bus priversta atsisakyti tausojančių kariavimo būdų ir ,neturėdama pasirinkimo, kaip ir 2022-02-24, turės atsakyti į JAV-NATO agresiją adekvačiai, tai yra tokiu būdu, kaip visiškai be jokio pagrindo tai daro “demokratiškas” Izraelis okupuotoje Palestinos teritorijoje Gazos ruože. Izraelio kariaunos ten vykdomas palestiniečių genocidas neturi jokio pateisinimo. O štai JAV-NATO karinė agresija Ukrainoje kelia Rusijos nacionaliniam saugumui ir valstybingumui egzistencinę grėsmę, į kurią tūkstantmetę istoriją turinti valstybė tiesiog privalo reaguoti visomis turimomis savigynos priemonėmis, kurių Rusija turi pakankamai.
Tokiu atveju didės infrastruktūros, ir net tik karinės, sugriovimų mastas, geometrine progresija augs neįgaliųjų armija, plėsis kapinės, išmirs miestai. Ir vienu metu, kaip tai jau buvo ne kartą Vakarų kolonizatorių užkariavimų istorijoje, pvz.,Vietname, Afganistane, JAV-NATO ciniškai savanaudiškos “paramos” srautas išseks, baigsis ir viskas sugrius kaip kortų namelis. Įvyks tai, apie ką jau seniai kalba visi sveiko proto padorūs ekspertai ir žmonės – Ukrainos kvazivalstybės teritorijos dalybos/mainai/paskirstymas tarp visų tikrųjų šio JAV-ES-NATO nusikalstamo žaidimo dalyvių.
Kaip įprasta, Vakarų partneriai ukrainiečiams dovanoja neįgyvendinamus pažadus, spalvingas svajones, kad jie toliau kovotų už JAV transnacionalinių korporacijų ir karinio-pramoninio komplekso interesus. Štai kur yra visas situacijos tragizmas. Tauta, kuri neturi jokios įtakos savo nusikalstamų elitų priimamiems korupciniams sprendimams, nacistinės diktatūros yra verčiama kariauti jai svetimame kare ir masiškai žūti už svetimus jai tolimų užsienio šalių interesus.
Yra beveik 100%-tinė tikimybė, kad Ukrainos niekas į ES ir NATO priimti neketina ir niekada nepriims. Bet JAV-ES-NATO kolonizatoriai nuolat kaišios ukrainiečiams masalą, kaip tam asiliukui morką priešais snukį, kad iš verslo plano “Ukraina po nad use” išspaustų maksimalų pelną.
Ir kol kas Vakarai bei jų marionetės Kijeve tokį pelną gauna, o pati Ukraina ir ukrainiečių tauta, savo krauju apmokantys šį pragarišką kreditą, užtikrintai eina į pražūtį.
Kai Dievas nori nubausti žmogų, atima jam protą. Kai Dievas nori nubausti tautą, atsiunčia jai tokius “draugus”, kaip JAV, JK, ES, NATO…

Write A Comment