Uncategorized

JAV-NATO inicijuoja III Pasaulinį karą

Pinterest LinkedIn Tumblr

JAV-NATO Melo ir Blogio imperija toliau didina antžemines smogiamąsias pajėgas Kaliningrado ir Baltarusijos kryptimis.

Prie Lenkijos ir Rusijos bei Lenkijos ir Baltarusijos sienų buvo dislokuotos didžiulės tankų, šarvuočių ir kitos itin mobilios technikos masės, skirtos pervežti JAV-NATO fašistines gyvosios jėgos pajėgas. JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja, patyrusi nesėkmę savo sukeltame kare prieš Rusiją Ukrainoje, siekia sukelti III Pasaulinį karą, kuriame nugalėtojų nebus, Vakarai bus sudeginti, tačiau patys didžiausi JAV-NATO karo nusikaltėliai, karo Ukrainoje, kaip ir visų karų planetoje, sukėlėjai tikisi išgyventi branduolinę Apokalipsę savo bunkeriuose, kuriuos taip aktyviai statosi JAV-NATO karo nusikaltėliai-milijardieriai.

Jeigu tikiesi, kad JAV-NATO karo nusikaltėliai čia sukaupė savo žudymo mašinų mases tam, kad apgintų tave, labai klysti – jie čia tam, kad išvalytų teritoriją nuo tokių, kaip tu.

Ir landsberginiai “demokratai” – visokio plauko konservatoriai, liberalai, nacistai, savanoriai, nacionalistai ir panašūs rusofobai – nėra tavo draugai. Jie dirba savo šeimininkų, JAV-NATO kolonizatorių naudai, o ne tau.

Priešinkis, protestuok prieš JAV-NATO fašistinį bloką, kol gali, visais būdais. Kai JAV-NATO Melo ir Blogio imperija pradės III Pasaulinį karą, tavo protestai jau nebeturės galios ką nors pakeisti.

(nuotraukos darytos paskutinėmis 48/24 valandomis)

Jonas Kovalskis, 2024-02-24

Write A Comment