Aktualijos

Hakerių grupė “Anonymuos” paviešino britų agentų Lietuvoje ir Europoje struktūrą

Pinterest LinkedIn Tumblr

Garsioji hakerių grupė “Anonymous” paviešino “Top secret” įslaptintus duomenis apie JAV/Jungtinės Karalystės valstybių finansuojamų informacinio karo nusikaltėlių JAV/UK kolonijose tinklą, paskelbė ypatingai slaptų Didžiosios Britanijos tarnybų dokumentus apie beprecedentinio mąsto Jungtinės Karalystės vykdomą visos Europos kolonizavimo operaciją. Šiame tikslui visoje Europoje sukurtas platus “kovos su Rusijos įtaka” samdomų karo samdinių, agentų tinklas … https://www.cyberguerrilla.org/blog/operation-integrity-initiative-british-informational-war-against-all/

Britų specialiosios tarnybos sukūrė didžiausią slaptos agentūros tinklą, kurio tikslas yra kolonizuoti JAV/JK kolonijų Europoje gyventojų masinę sąmonę po “kovos su rusų dezinformacija” vėliava.

 

Lietuvoje šie agentai veikia jau nuo 1990 metų Sąjūdžio laikų. Iš Vašingtono valdomi konservatoriai ir liberalai per 30 metų visose valdžios šakose, žiniasklaidoje ir viešajame sektoriuje įdiegė ištisas JAV/UK agentų-kurmių divizijas, kurių tikslas yra priversti lietuvius paklusti JAV/JK diktatui, susitaikyti su Lietuvos kolonijine priklausomybe JAV/JK tarptautinėms korporacijoms, tapti JAV/JK tarptautinių nusikaltimų paklusniais vykdytojais, patrankų mėsa, kurią negaila paaukoti JAV/NATO karo nusikaltėlių agresijoje prieš taikią ir demokratišką Rusiją. Konservatorių ir liberalų užgrobtos žiniasklaidos tikslas šioje schemoje yra neleisti pasirodyti viešoje erdvėje jokiai teisingai informacijai apie JAV/JK nusikalstamą veiklą Lietuvoje, todėl suprantama, kodėl apie “Anonymous” hakerių grupės paviešintą informaciją, kuri plačiai aptariama Europos interneto šaltiniuose, jokia valatkodelfinė melo propagandos priemonė nieko nepranešė visuomenei, nors dar lapkričio pradžioje “Anonymous” paskelbė apie šią britų slaptų tarnybų dar vieną nusikaltimą prieš pasaulį.

 

Paskelbtų dokumentų apimtis ir reikšmė yra tikrai įspūdingi, todėl būtina supažindinti Lietuvos žmones bent toje dalyje, kur minimi Lietuvoje reziduojantys ir už lietuvių mokesčių mokėtojų pinigus kenkiantys Lietuvai JAV/JK slapti agentai. Stengsimės sistemingai išversti ir analizuoti “Anonymous” paskelbtos informacijos turinį.

 

Šiandien mes skelbiame pirmąją medžiagos dalį, kuri rodo, kad Britanijos vyriausybės nurodymu ir finansuojami Britanijos pinigais Britanijos specialiosios tarnybos visoje Europoje sukūrė plataus masto nelegalių agentų tinklą, kurį sudaro įtakų agentai. Slėpdamiesi po jų pačių sugalvota priedanga kovoti su “Rusijos dezinformacija”, jie vykdo Londono ir Vašingtono užduotis įtakoti savo šalių vidaus reikalus.

 

Be to, britų slaptosios tarnybos įtakos agentai (čia, Lietuvoje tai yra vietiniai konservatorių, liberalų kontroliuojami politikai, kariškiai, “mokslininkai”, “ekspertai” ir žurnalistai) turi nuolat sugalvoti, tiesiog kurpti “įrodymus” apie Maskvos kišimąsi į Europos šalių vidaus reikalus, propaguoti juos įvairiuose melo resursuose (InfoTv, Žinių radijai ir pan.)  ir per įvairias “užkulisines” “patriotines” organizacijas, savo valstybines institucijas ir partinius politikus siekti, kad jų šalyse valdžia skirtų kuo daugiau lėšų kovai su “Rusijos agresija”, lietuvių samonės militarizacijai, o iš esmės visa ši konservatorių/liberalų kontroliuojamų struktūrų įkyriai peršama idėja yra paprasta – Lietuva turi atiduoti savo suverenitetą, visą valstybę, resursus, ateitį JAV/JK kolonizatoriams, pasiduoti NATO  okupacijai. Kuo tai baigėsi indėnams Šiaurės Amerikoje, kai juos kolonizavo “šviesieji” britai, tikiuosi, priminti nereikia.

 

“Anonymuos” paskelbtoje oficialioje paraiškoje Britanijos subsidijai tokiai antiliaudinei veiklai gauti aiškiai apibrėžta tikslinė paskirtis: “Šiuo metu mūsų programa padėjo Jungtinei Karalystei perimti vadovavimą kovos su Rusijos įtaka procesui. Šios sėkmės plėtra sustiprins Didžiosios Britanijos įtaką Šiaurės Amerikoje ir Europoje po “Brexit”.

 

Tokia yra klasikinė kruviniausios žmonijos istorijoje Britanijos monarchijos eilinės globalinės aferos schema: sukurti feikinę grėsmę, įtikinti visą pasaulį, kad Maskva užpuolė jį, pasiūlyti savo pagalbą kovoje su ja ir su šiuo padažu kolonizuoti buvusius ES sąjungininkus. Visos Britanijos istorijos – Litvinenkos nužudymas, Krymo “aneksija”, “agresija” prieš Ukrainą, WADA’os klastotės, Skrypalių “nunuodijimas” ir panašios britų globalinės propagandinės isterijos yra kurpiamos britų slaptųjų tarnybų rūsiuose… Jų rezidentūros bananų respublikose vadinamos gražiais pavadinimais “klasteriai”, tačiau jų įtakos agentų pavardės griežčiausiai slepiamos. Tiksliau tariant, buvo slepiamos, kol hackeriai iš “Anonymous” jų nepaviešino. Visa ši Didžiosios Britanijos nusikalstama superstruktūra vadinama, kaip visada melagingu pavadinimu – “Integrity Initiatyve” (angl. sąžiningumo iniciatyva).

 

Mokantiems anglų kalbą rekomenduojame pirmiausia susipažinti su šios nusikalstamos struktūros operacija Ispanijoje, kai “klasteris” vadinamas “Moncloa” per pusę dienos sugebėjo užkirsti kelią paskirti Ispanijos vidaus saugumo departamento vadovu nepatogų Londonui politiką Pedro Banesa.

Lietuvoje panašiu būdu konservatorių-liberalų veikėjai nuvertė ministrą pirmininką Rolandą Paksą, kai jis nepakluso JAV valstybės sekretorės rėksmingam skambučiui telefonu parduoti “Mažeikių naftą” Wiljams aferistams iš JAV, o prezidentui R.Paksui atsisakius atidaryti Lietuvoje JAV CŽV slaptą kankinimų kalėjimą Antaviliuose R.Paksui tie patys “klasteriai” organizavo impičmentą, kuriame dalyvavo visa dešiniojo kompradorinio Lietuvos elito grietinėlė nuo eilinių rėksnių iki Seimo, VSD, Konstitucinio teismo veikėjų.

https://yadi.sk/i/hfPht4WjPIYGxg

 

Apie Lietuvos (Baltijos “klasterį”) “Anonymous” grupė taip pat paskelbė dokumentus:

 

“Lietuva tapo ypač svarbi mūsų tinkle dėl savo patirties kovoje prieš Rusijos kenksmingą įtaką ir dezinformaciją. Šiuo metu Lietuvoje dirba keturi ekspertų centrai. Nuo 2015 m. mes palaikome glaudžius ryšius su Lietuvos kariuomenės strateginės komunikacijos grupe, kuri su Lietuvos gynybos ministro aktyvia parama teikia ekspertų vertinimus dėl kitų mūsų užsienio šalių klasterių narių apmokymo  veiksmingiems kovos su Rusijos įtaka būdams. Mes padėjome šiai Lietuvos KAM grupei sukurti glaudžius ryšius su 77-a Britanijos Ginkluotųjų pajėgų brigada, kuri ėmė naudoti savo kibernetinėse diversijose lietuvių agentų metodus. Lietuvos užsienio reikalų ministerijai aktyviai padedant organizavome kibernetinio karo diversantų grupę, kurios pagrindą sudaro Vilniaus politikos analizės institutas, kuris rengia mokslinius tyrimus apie naujus Rusijos žalingos įtakos aspektus. Mes finansuojame Elfų” tinklą, sukurtą kovai su Rusijos “troliais”, ir padeda kitiems “klasteriams” kurti panašias organizacijas savo šalyse. Taip pat su Lietuvos Respublikos Užsienio reikalų ministerijos pagalba per  kontaktus Lietuvos Valstybės bibliotekoje mes sukūrėme gerus darbo santykius su Vytauto Didžiojo universitetu Kaune. Tai jungia mus su Andrejaus Sacharovo centru, per kurį mes galime patekti į Rusijos pilietinę visuomenę, taip pat susisiekti su ekspertais Rusijoje, kurie kuria naujus socialinės žiniasklaidos analizės būdus. Šiuos keturis tyrimų centrus nuo šiol koordinuos mūsų ilgametė Statecraft” instituto narė Lietuvos valstybinė biblioteka“.

Lietuvoje JAV/JK „klasteriui“ vadovauja, „Anonymuos“ pateikto dokumento duomenimis, šie veikėjai:

https://www.pdf-archive.com/2018/11/02/baltics-cluster/baltics-cluster.pdf

 

Koordinatorius: Tomas Tauginas                https://lt.linkedin.com/in/tomas-tauginas-566779140 – Tomas.Tauginas@mil.lt  – 

Asta Skaisgirytė                   Asta.Skaisgirytė@urm.lt

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „asta skaisgirytė“

Saulius Guzevičius                guzevičius.saulius@hg.nato.int

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „saulius guzevicius nato“

Eitvydas Bajarūnas              Eitvydas.BAJARUNAS@urm.lt

Susijęs vaizdas

Renatas Norkus

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „renatas norkus“

Vytautas Bakas                   vytautas.bakas@lrs.lt

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „vytautas bakas“

Laurynas Kaščiūnas             laurynas.kasciunas@lrs.lt

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Laurynas Kaščiūnas “

Dr Povilas Malakauskas      povilas.malakauskas@vrm.lt

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Povilas Malakauskas“

Ainis Razma                        hb1213@vsd.lt

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „ainis razma vsd“

Mantas Martišius                 martisiusmantas@gmail.com

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „mantas martišius“

Linas Kojala                        linas.kojala@eesc.lt

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „linas kojala“

Major Jane Witt                  jane.witt@fco.gsi.gov.uk

Susijęs vaizdas

Claire Lawrence                  Claire.lawrence@fco.gov.uk

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „claire lawrence fco“

James Rogers                      james.rogers@baltdefcol.org

Andriy Tyushka                   andriy.tyushka@baltdefcol.org

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Andriy Tyushka “

Viktorija Urbonaviciute        viktorija.urbonaviciute@urm.lt

 

 

Tokia štai britų globalinių feikų gamybos mažytė virtuvės dalis Lietuvoje. Greitai bus daugiau, žada “Anonymous”.

Apie šių “patriotų”, apmokamų iš Jungtinės karalystės karalienės iždo, “patriotinės” veiklos metodus Lietuvoje mes jau rašėme anksčiau ir mūsų įtarimus hakerių “Anonymuos” grupės paskelbta informacija tik dar kartą patvirtino ir neginčijamai įrodė

https://jonaskovalskis.com/2018/08/05/informacinio-karo-nusikalteliai-jav-samdiniai-lietuvoje/