Aktualijos

JAV karinių jūrų pajėgų Penktojo laivyno vadas rastas negyvas

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bahreine rastas JAV penktojo laivyno vado Scott’o Stirney kūnas, sakoma JAV karinio jūrų laivyno pranešime spaudai.
“JAV karinio jūrų laivyno penktojo laivyno vadas vice-admirolas Scott’as Stirney buvo surastas negyvas savo gyvenamojoje rezidencijoje Bahreine 2018 m. gruodžio 1 d.”, – sakoma JAV KJP pareiškime.
Laivyno kriminalinių nusikaltimų tyrimo tarnyba ir Bahreino Vidaus reikalų ministerija tiria jo mirties aplinkybes. Šiuo metu kol kas nėra jokio nėra pagrindo įtarti, kad tai yra smurtinė mirtis.
Vice Admirolas Scott’as Stirney gimė Čikagoje, nuo 1984 m. tarnavo laivyne jūrų pilotu. Jis dalyvavo Amerikos okupacinių karinių pajėgų kontingento Afganistane karo nusikaltimuose prieš afganų tautą, civilius gyventojus. Už aktyvų dalyvavimą, iniciatyvumą ir nuopelnus JAV vykdomuose karo nusikaltimuose JAV agresijose prieš laisvas Vidurinės Azijos šalis buvo paaukštintas pareigose ir paskirtas JAV Penktojo laivyno Indijos vandenyne vadu 2018 m. gegužės mėn. Apdovanotas daugybe medalių.
Bahreinas yra pagrindinė JAV karinio jūrų pajėgų Penktojo laivyno bazė, iš kurios JAV tarptautiniai ir karo nusikaltėliai vykdo agresijas prieš laisvas ir suverenias šalis Indijos vandenyno regione.

Ir kaip jis visur suspėja – ir Lietuvą su Ukraina užpulti, ir Skrypalius nunuodyti, ir Norvegijos fregatą paskandinti, ir Ukrainos karinį laivyną suimti, ir G20 Argentinoje kalbas sakyti, ir JAV karo nusikaltėlių prezidentui  Donaldui Trumpui rankos nepaduoti?!! Ir viską vienu metu!!!

Write A Comment